Sevilay Öztürk

Sevilay Öztürk

Son dakika Sevilay Öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sevilay Öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sevilay Öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sevilay Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sevilay öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 sevilay öztürk haberi bulunmuştur. Tüm sevilay öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Kasapoğlu, yüzücülere madalyalarını verdi
Bakan Kasapoğlu, yüzücülere madalyalarını verdi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5. İslam Dayanışma Oyunları kapsamında, Konya Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşen para yüzme yarışlarını izledi. Kasapoğlu, para yüzmede altın, gümüş ve bronz madalyaların sahipleri milli sporcular Sevilay Öztürk, Sümeyye Boyacı ve Emine Avcu'ya madalyalarını verdi. 
7.08.2022 Siyaset
Sevilay Öztürk'ten bronz madalya
Sevilay Öztürk'ten bronz madalya 2020 Tokyo Paralimpik Oyunları yüzmede kadınlar 50 metre sırtüstü S5 kategorisinde Sevilay Öztürk, bronz madalya alarak Türkiye'ye bu branşta tarihinin ilk madalyasını kazandırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Aranan kadın 3 saat sonra ortaya çıktı, söyledikleri şaşırttı
Aranan kadın 3 saat sonra ortaya çıktı, söyledikleri şaşırttı Bursa Uludağ'da, ormanlık alanda sinirlendiği arkadaşlarına yanlarından ayrılıp, intihar mesajları gönderen Sevilay Öztürk (37), 3 saat sonra ortaya çıkıp, kendisini arayan ekiplere, “Siz beni sabahtan beri arıyordunuz ama ben daha yukarıdaydım, orada defineciler var. Vatandaşlık görevimi yapmak için indim, yoksa siz beni bulamazdınız. Gidip, definecileri yakalayalım” dedi.
23.07.2020 Yaşam
'Zerrin Özer ile Murat Akıncı aynı evde yaşıyor'
'Zerrin Özer ile Murat Akıncı aynı evde yaşıyor' Şarkıcı Zerrin Özer, evlendiği gecenin sabahında hakkında dolandırıcılık suçlamaları olduğunu öğrendiği için boşandığı Murat Akıncı hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Özer'in eski eşi ve eski kayınvalidesiyle aynı evde yaşadığı iddia edildi.
25.04.2020 Magazin
Erdoğan, milli sporcular Sümeyye ve Sevilay'ı kabul etti
Erdoğan, milli sporcular Sümeyye ve Sevilay'ı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paralimpik Yüzme Şampiyonası'nda dünya ikincisi olan Sümeyye Boyacı ve üçüncü Sevilay Öztürk'ü kabul etti.
17.09.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan Sümeyye Boyacı'yı telefonla arayarak tebrik etti.
15.09.2019 Siyaset
Türk sporculardan müthiş başlangıç! 4 madalya...
Türk sporculardan müthiş başlangıç! 4 madalya... Türk sporcular, İtalya'da düzenlenen Para Yüzme Dünya Serisi'nin 6. ayağının ilk gününde 4 madalya elde etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Eski Türkiye güzeli Sevilay Öztürk'ten taciz açıklaması
Eski Türkiye güzeli Sevilay Öztürk'ten taciz açıklaması Nişantaşı'nda görüntülenen eski Türkiye güzeli, sunucu ve oyuncu Sevilay Öztürk, yıllar önce yaşadığı tacizlere tepkisiz kalmadığı için mesleğinde ilerleyemediğini söyledi.
3.10.2018 Magazin
'Kocamın Nişanlısı' kapalı gişe!
'Kocamın Nişanlısı' kapalı gişe! Sevtekin Fikir ve Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen, Sadık Şendil'in yazdığı ve Ferdi Merter'in yönettiği 'Kocamın Nişanlısı' tiyatro oyununun galası Profilo Alışveriş Merkezi'nde yer alan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.
29.11.2017 Kültür Sanat
Kilit isim konuştu ve iş arapsaçına döndü
Kilit isim konuştu ve iş arapsaçına döndü Vatan Şaşmaz'ı 4 kurşunla öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker'in eski arkadaşı konuşunca ortalık daha da karıştı. Milliyet'ten Ali Eyüboğlu'nun köşesine taşıdığı bilgilere göre; Aker’in öldürecek kadar kızgın olduğu eski arkadaşı Sevilay Öztürk "Ben masum, hatta mağdurum" dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Lady’ cinayetinde mesajlar inceleniyor
‘Lady’ cinayetinde mesajlar inceleniyor Polis, Vatan Şaşmaz’ın hayatını kaybettiği korkunç cinayetle ilgili karanlık noktaları çözmek için ikilinin WhatsApp mesajlarını incelemeye aldı. Aker’in platonik aşk duyduğu sunucuyu kadınlar için tasarlanan Wesson’un ‘LadySmith’ silahı ile öldürdüğü tespit edildi
29.09.2021 Gündem
Kalp için tenis oynadılar
Kalp için tenis oynadılar 6. Uluslararası Geleneksel Türk Kalp Vakfı Tenis Turnuvası, Exotic isim sponsorluğunda 11-21 Mayıs tarihleri arasında Akatlar Club Sporium tesislerinde gerçekleşti
22.05.2017 Magazin
Deniz kızının muhteşem başarısı
Deniz kızının muhteşem başarısı Doğuştan kolları olmayan Sevilay Öztürk'ün en büyük hayali 2020 Olimpiyatlyarına katılıp birincilik kürsüsüse çıkmak...
4.04.2017 Spor
Deniz kızının muhteşem zaferi!
Deniz kızının muhteşem zaferi! Doğuştan kolları olmayan Sevilay Öztürk'ün en büyük hayali 2020 Olimpiyatlarına katılıp birincilik kürsüsüne çıkmak...
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sevilay Öztürk 13 yaşında paralimpikte
Sevilay Öztürk 13 yaşında paralimpikte Türkiye 7-18 Eylül’de Rio’da düzenlenecek Paralimpik Oyunları’na 8 branşta rekor sayıdaki 79 sporcuyla katılacak
4.09.2016 Şampiy10
Babalar farklı sever!
Babalar farklı sever! Kahramanmaraşlı iki babanın azmi ve fedakarlığı çocuklarına da umut oluyor...
18.06.2011 Yaşam
Kocamla başım dertte
Kocamla başım dertte Ünlü müzisyen Selami Şahin'in eşi Didem Şahin, 'dayak iddialarını' önce yalanlamıştı. İlk kez her şeyi VATAN'a anlattı: 22 sene hep şiddete maruz kaldım, aldatıldım ama hep sustum. Boşanmak istediğimi söylediğimde 'Yüzüne kezzap atarım, ayağına sıkarım' diye korkuttu. Ama artık ipler koptu
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler
Meclis’e 114 kadın milletvekili girdi! Tarihe geçtiler 14 Mayıs seçimleri sonucunda AK Parti’den 48, CHP’den 26, MHP’den 4, İYİ Parti’den 5, TİP’ten 1 ve Yeşil Sol’dan 30 kadın milletvekili olarak TBMM’ye girdi.
16.05.2023 Gündem
Adliye yapılanmasının cezası belli oldu
Adliye yapılanmasının cezası belli oldu FETÖ'nün adliye yapılanması davasında 114 sanığa 1 yıl 6 ay ile 12 yıl arasında değişen oranlarda hapis cezası verildi.
29.09.2021 Gündem
HSYK'ya ait atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı
HSYK'ya ait atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı Adli yargı hakim ve cumhuriyet savcılarının atanmasına ilişkin Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 1. Daire kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.09.2021 Gündem
Düğün planları yapıyordu...
Düğün planları yapıyordu... Van'da şehit olan polis memuru Hacı Ahmet Öztürk'ün 30 Eylül'de düğün yapmayı planladığı ortaya çıktı.
18.08.2016 Yaşam
Facia ile biten tasnif: 25 şehit!
Facia ile biten tasnif: 25 şehit! Afyonkarahisar’da kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Kocatepe sırtlarında bulunan mühimmat deposunda 15 dakika arayla meydana gelen iki p­atlamada 25 asker şehit oldu, dördü asker, sekiz kişi de yaralandı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sevilay Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sevilay öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.