Sesi Çok Güzel

Sesi Çok Güzel

Son dakika Sesi Çok Güzel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sesi Çok Güzel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sesi Çok Güzel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sesi Çok Güzel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sesi çok güzel gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.133 sesi çok güzel haberi bulunmuştur. Tüm sesi çok güzel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cenazeye gidenler cami hoparlöründen ölen kişinin sesini duydu
Cenazeye gidenler cami hoparlöründen ölen kişinin sesini duydu Trabzon'un Araklı ilçesinde geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede ölen gönüllü müezzin Şeref Güven'in (58), vasiyeti üzerine 1,5 ay önce kendi sesi ile kayda alınan 'sela' cami hoparlöründen yayınlandı.
9.10.2018 Yaşam
İlk zehri Devlet Tiyatrosu’nda aldım
İlk zehri Devlet Tiyatrosu’nda aldım Bir TV fenomonine dönüşen “Deniz Yıldızı” dizisiyle çıkış yakalayan Başak Akbay, “Kendimi tekrar ediyor olmak bir süre sonra mesleğime ihanet gibi geldi.” diyor.
1.06.2018 Arşiv
Aleyna Tilki ile düet yapmak istiyor!
Aleyna Tilki ile düet yapmak istiyor! 'Yalaza' dizisinde rol alan ‘türkülerin prensi’ Ünal Zorer, Aleyna Tilki’nin türkü söylerken hakkını verdiğini belirterek, "Aleyna’nın sesi çok güzel. Onunla düet yapmak isterim" dedi.
1.11.2017 Kültür Sanat
Aleyna ile düet yapmak isterim
Aleyna ile düet yapmak isterim ‘Yalaza’ dizisinde ‘Doktor Uğur’ karakterini canlandıran oyuncu ve şarkıcı Ünal Zorer, son dönemlerin yıldızı parlayan ismi Aleyna Tilki hakkında konuştu.
31.10.2017 Magazin
Kızım  şarkıcı olur
Kızım şarkıcı olur Eski manken, oyuncu Arzu Yanardağ önceki gün ilk evliliğinden olan kızı Alara ile Nişantaşı’nda görüntülendi.
17.08.2017 Magazin
Yakışıklı şarkıcı Serenay'ı istiyor!
Yakışıklı şarkıcı Serenay'ı istiyor! Genç şarkıcı Buray, 'Serenay Sarıkaya'nın sesi çok güzel. Onunla düet yapmak isterim' dedi.
28.07.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten bomba açıklamalar!
İbrahim Tatlıses'ten bomba açıklamalar! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Duymayan Kalmasın'a telefonla bağlandı.
9.06.2017 Magazin
Bombacı yalnız değildi
Bombacı yalnız değildi İngiltere istihbaratına göre Manchester bombacısı yalnız değildi. Ülkede terör alarmı seviyesi ‘Her an yeni saldırı beklentisi’ anlamına gelen en yüksek seviyeye yükseltildi. Asker sokağa indi
24.05.2017 Dünya
Manchester zanlısı hakkında bilinenler! Meğer babası...
Manchester zanlısı hakkında bilinenler! Meğer babası... İngiltere polisi, Manchester Arena, 22 kişinin öldüğü intihar saldırısı zanlısının 22 yaşındaki Salman Ramadan Abedi olduğunu duyurdu. Dünya basını zanlıyla ilgili bilgi geçmek için adeta yarışıyor.
24.05.2017 Dünya
Mutlu Kaya aylar sonra canlı yayına çıktı
Mutlu Kaya aylar sonra canlı yayına çıktı Katıldığı ses yarışması sonrası silahlı saldırıya uğrayan Mutlu Kaya, Renkli Sayfalar programına katıldı
9.03.2016 Yaşam
Para vermek zorunda mı?
Para vermek zorunda mı? Sibel Can’ın Mutlu Kaya ile yolu bilindiği üzere “Sesi Çok Güzel” yarışmasıyla kesişti...
26.08.2015 Magazin
Mutlu Kaya'ya o isimden yardım
Mutlu Kaya'ya o isimden yardım 'Sesi Çok Güzel' yarışmasıyla bir anda ün kazanan Mutlu Kaya, bir süre önce Diyarbakır'da silahlı saldırıya uğramıştı...
25.08.2015 Magazin
Nefret, kurşunlara yakışır
Nefret, kurşunlara yakışır ‘Sesi Çok Güzel’ yarışmasından sonra silahlı saldırıya uğruyan Mutlu Kaya’nın GATA’da tedavisi devam ediyor. Sibel Can’a ‘Ondan nefret ediyorum’ diyen Kaya’ya ünlü sanatçıdan cevap gecikmedi.
23.08.2015 Magazin
Sibel Can'a tepki yağdı
Sibel Can'a tepki yağdı Mutlu Kaya’nın annesi Hanım Kaya’nın siteminin ardından sosyal medyada ünlü şarkıcı Sibel Can’a tepki yağdı.
3.07.2015 Magazin
Evlendirme programıyla ekranlara geri dönüyor
Evlendirme programıyla ekranlara geri dönüyor Esra Erol’dan sonra şimdi de Sibel Can evlendirmeye hazırlanıyor. Ekranlara dönecek olan Sibel Can'ın aylık 700 bin TL alacağı konuşuluyor.
30.06.2015 Magazin
Mutlu Kaya'nın son durumu
Mutlu Kaya'nın son durumu Mutlu Kaya, solunum cihazına bağlanmadan nefes alıp veriyor, gözlerini de kırpmaya başladı. Ancak uyanıp, konuşmaya başladığına dair çıkan söylentileri doktoru yalanladı. Kaya'nın ailesi perişan halde hastane bahçesindeki bekleyişini sürdürüyor. Acılı anne hep aynı cümleyi sayıklıyor: 'Mavişim uyan...'
5.06.2015 Yaşam
Flaş! İşte son durumu
Flaş! İşte son durumu Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan ve 9 günden bu yana makineye bağlı nefes alan Mutlu Kaya’nın, 2 saat boyunca destek almadan nefes aldığı bildirildi.
28.05.2015 Yaşam
Sibel Can söz verdi!
Sibel Can söz verdi! Hastanede yaşam savaşı veren Mutlu Kaya'nın sağlık durumunu takip eden Sibel Can "Gözlerini açar açmaz Diyarbakır'a, yanına gideceğim" dedi Sibel Can, jüri üyesi olduğu 'Sesi Çok Güzel' adlı yarışmada kendi ekibinde performans sergileyen, geçtiğimiz hafta başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya'nın sağlık durumunu yakından takip ediyor...
27.05.2015 Magazin
Mutlu Kaya'nın son durumu
Mutlu Kaya'nın son durumu Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde silahlı saldırısı sonucu başından ağır yaralanan Mutlu Kaya’nın hâlâ uyanamadığı bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Mutlu Kaya hakkında flaş gelişme
Mutlu Kaya hakkında flaş gelişme Silahlı saldırı sonucu başından ağır yaralanan ve hastanede yaşam mücadelesi veren Mutlu Kaya'ya kendisini ziyarete giden İzzet Yıldızhan'a yoğun bakımda tepki verdi.
29.09.2021 Gündem
Sibel Can'dan büyük hassasiyet!
Sibel Can'dan büyük hassasiyet! 'Böyle bir zamanda olmaz'
23.05.2015 Magazin
Sertab niye sessiz?
Sertab niye sessiz? ‘Sesi Çok Güzel’ yarışmasıyla adını duyuran Mutlu Kaya 4 gündür hastanede yaşam savaşı veriyor...
21.05.2015 Magazin
Mutlu Kaya'yı uyandırma süreci başladı
Mutlu Kaya'yı uyandırma süreci başladı Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde, erkek arkadaşının silahlı saldırısı sonucu başından vurularak ağır yaralanan ve yaklaşık 3 gündür uyutulan Mutlu Kaya’nın uyandırma sürecinin başladığı belirtildi...
29.09.2021 Gündem
Mutlu Kaya saldırısında flaş gelişme!
Mutlu Kaya saldırısında flaş gelişme! Olayla ilgili adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden genç kızın eski erkek arkadaşı olduğu bildirilen Veysel E. tutuklandı, 2 kişi serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
Mutlu Kaya'nın abisi konuştu!
Mutlu Kaya'nın abisi konuştu! Fox TV'de "Sesi Çok Güzel" yarışmasındaki performansı ile dikkat çektiken sonra Ergani'deki evinde saldırıya uğrayan ve kafasından vurulan Mutlu Kaya'nın babası "3-4 kişi evin önüne gelmiş. Kapıyı çalmış. Mutlu, komşu zannederek, kapıyı açıyor. Kapıyı açınca başına ateş ediyorlar." demişti abisi ise bugün evin tarandığını kardeşinin öyle vurulduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sesi Çok Güzel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sesi çok güzel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.