Ses Yarışması

Ses Yarışması

Son dakika ses yarışması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ses yarışması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ses yarışması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ses Yarışması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ses yarışması gelişmeleri de dahil olmak üzere 366 ses yarışması haberi bulunmuştur. Tüm ses yarışması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Demet Özdemir'den esprili paylaşım: Bence Oğuzhan'ı seçin
Demet Özdemir'den esprili paylaşım: Bence Oğuzhan'ı seçin Oyuncu Demet Özdemir, şarkıcı sevgilisi Oğuzhan Koç'u 'O Ses Türkiye'de ilk kez izlediğindeki düşündüklerini aktardı, aynı zamanda yarışma hakkında espri yapmayı da ihmal etmedi.
7.10.2021 Magazin
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi? O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş ile arası bozulan Hadise'nin O Ses Türkiye'den ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Hadise'nin 'O Ses Türkiye'de olmayacağının açıklanmasından sonra yerine kimin geleceği merak konusuydu. O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
24.05.2021 Gündem
Usta müzisyen Zeki Çetin hayatını kaybetti
Usta müzisyen Zeki Çetin hayatını kaybetti Koronavirüs sebebiyle yoğun bakımda olan Türk sanat müziğinin önemli isimlerinden Zeki Çetin hayatını kaybetti. Acı haberi Bülent Ersoy duyurdu.
9.04.2021 Magazin
Ünlü popçu Serpil Barlas hayatını kaybetti
Ünlü popçu Serpil Barlas hayatını kaybetti Türk pop müziğinin yıldızlarından Serpil Barlas yaşamını yitirdi. Özellikle 1980’li yıllarda seslendirdiği şarkılarla tanınan sanatçı 64 yaşındaydı.
21.02.2021 Magazin
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi?
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi? Gülben Ergen katıldığı bir televizyon programında geçmişte Hülya Avşar ile yaşadığı polemikler ile ilgili ilk kez konuştu. Magazin gündemine oturan Gülben Ergen internette merak ediliyor. Peki, Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
2.05.2020 Gündem
Popstar Mehtap'tan olay açıklamalar!
Popstar Mehtap'tan olay açıklamalar! 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olan Popstar Mehtap, olay açıklamalarda bulundu
8.03.2019 Magazin
O Ses Türkiye 23. bölüm fragmanı!
O Ses Türkiye 23. bölüm fragmanı! O Ses Türkiye 23. yeni bölüm fragmanı izleyenleri kahkahaya boğdu. Ekranların fenomen yarışma programı O Ses Türkiye yeni bölümüyle Cumartesi-Pazar akşamları izleyicisini ekrana kilitliyor.
21.12.2018 Televizyon
Mutlu Kaya yürümeye başladı
Mutlu Kaya yürümeye başladı Türkiye Mutlu Kaya'nın adını bir televizyon kanalında düzenlenen ses yarışması ile duydu. Eski erkek arkadaşı tarafından 2015 yılında başından vuruldu. Tekerlekli sandalyeye mahkum olan Mutlu, firavunlara da uygulandığı belirtilen tedavi yöntemiyle yürümeye başladı
24.10.2018 Yaşam
Set çalışanlarını canından bezdirmiş!
Set çalışanlarını canından bezdirmiş! Başarısıyla adından sıkça söz ettiren Aleyna Tilki, Yıldız Tilbe'nin yeni albümünde seslendirdiği "Yalnız Çiçek" şarkısına klip çekti. Yönetmen koltuğuna kendisi oturan şarkıcı klibin setinde çalışanları illallah ettirdi
24.05.2018 Magazin
Fransa’da başörtülü sendika temsilcisine sosyal medyadan linç
Fransa’da başörtülü sendika temsilcisine sosyal medyadan linç Fransa’da Paris-4 Sorbonne Üniversitesinin sendikası UNEF’in başörtülü Başkanı Maryam Pougetoux televizyona başörtülü çıkınca sosyal medyada linç edilmek istendi.
15.05.2018 Dünya
Mutlu Kaya'dan haber var! İşte son hali
Mutlu Kaya'dan haber var! İşte son hali Bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve Ergani'de eski erkek arkadaşının silahlı saldırısında ağır yaralanan Mutlu Kaya, sevenleriyle buluşmanın hayalini kuruyor. Ayağa kalkarak, küçük adımlarla yürümeye başlayan ve konuşmada büyük ilerleme sağlayan Kaya, tam teşekküllü bir hastanede tedavi olmak istiyor. Kaya: "Ben Türkiye'nin kızıyım, Türkiye'deki herkes beni çok seviyor. Aylar da yıllar da geçse ben mücadeleme devam edeceğim ve o sahneye çıkacağım"
18.04.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 18 mart Pazar
Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 18 mart Pazar 18 mart Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı sabah, 06:00’da “Küçük Ağa” adlı sevilen dizinin yepyeni bölümü ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Sevilen diziyi, çocuklarınızla birlikte keyif içinde izleyerek güzel bir hafta sonuna merhaba diyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yeni bölümü sizlerle olacak. Sevilen dizi, renkli yeni bölümü ile tüm hayranlarını mutlu edecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
18.03.2018 Gündem
İslamofobik saldırılar yüzünden yarışmadan çekildi
İslamofobik saldırılar yüzünden yarışmadan çekildi Fransa'da ses yarışmasına katılan Ibtissem, Filistin'i desteklediği ve başörtülü olduğu için basında ve sosyal medyada aleyhine sürdürülen kampanyaların ardından yarışmadan çekilme kararı aldı
9.02.2018 Dünya
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 05 Şubat Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 05 Şubat Pazartesi 05 Şubat Pazartesi gününe ait olan TV8 yayın akışı, sabah 06:30’da “Günaydın Doktor” adlı sağlıklı bilgiler sunan renkli program ile güne merhaba diyecek. Sağlıklı yaşama dair zengin bilgiler edinebileceğiniz yayını, sabah ailenizle birlikte seyrederek güne bilgi dolu bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ile keyifli bir müzik ziyafeti ile karşı karşıya kalacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.
5.02.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 29 Ocak Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 29 Ocak Pazartesi 29 Ocak Pazartesi gününe ait TV8 yayın akışı, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programının yeni bölümü ile ekranlara geçecek. Sağlıklı yaşama dair farklı tüyoların verildiği yayını izlerken hem bilgilenecek hem de keyif dolu bir TV seyretme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı renkli ses yarışması ekranlarınızda. Şimdiden güzel ve sürükleyici anlar yaşatan bu yarışmayı seyretmeye hazır olun! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberin devamını inceleyebilirsiniz.
29.01.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 21 Ocak Pazar
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 21 Ocak Pazar 21 Ocak Pazar gününe ait TV8 yayın akışı, 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlenceli ve keyifli bir sabah programı ile başlangıcını yapıyor. Komedi dolu skeçleri ile ekranlara dahil olan yayını izlerken hem keyif alabilecek hem de hafta sonu sabahınızı daha eğlenceli hale dönüştürebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ekranlardaki yerini alıyor. Başarılı jüri kadrosu karşısında sahneye geçen yarışmacılar, yine başarılı performansları ile ekranları karşısındaki tüm seyircilerini büyüleyecek… Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
21.01.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 21 Ocak Pazar
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 21 Ocak Pazar 21 Ocak Pazar gününe ait TV8 yayın akışı, 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlenceli ve keyifli bir sabah programı ile başlangıcını yapıyor. Komedi dolu skeçleri ile ekranlara dahil olan yayını izlerken hem keyif alabilecek hem de hafta sonu sabahınızı daha eğlenceli hale dönüştürebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ekranlardaki yerini alıyor. Başarılı jüri kadrosu karşısında sahneye geçen yarışmacılar, yine başarılı performansları ile ekranları karşısındaki tüm seyircilerini büyüleyecek… Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
20.01.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 15 Ocak Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 15 Ocak Pazartesi 15 Ocak Pazartesi gününe ait TV8 yayın akışı, saat 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı yemek programı ile ekranlardaki yerini alıyor. Sağlıklı yemeklerin enfes dokunuşlarla hazırlandığı yayını izlerken hem keyif alabilecek hem de birbirinden farklı tarifler öğrenme imkanı elde edebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Farklı bölgelerden katılan ve sesine güvenen yarışmacılar, özgün ses performansları ile tüm stüdyo halkını ve ekranları karşısındaki seyircilerini eğlendirmeyi başarıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
15.01.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 08 Ocak Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 08 Ocak Pazartesi 08 Ocak Pazartesi gününe ait TV8 yayın akışı, sabah06:30’da “Günaydın Doktor” adlı sağlık üzerine konuşan renkli program ile güne başlangıç yapacak. Birbirinden faydalı sağlık tüyoları, hastalıklara karşı öneriler, beslenme listeleri, sağlıklı gıdalar ve sporun önemi gibi daha pek çok konudaki aydınlatıcı bilgiler ekranlarınıza tek tek aktarılıyor. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı yarışma programının yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Yarışmada yine birbirinden başarılı yarışmacıların müthiş performansları karşısında etkilenebilir ve ekranlarınız karşısına bağlı kalabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında tüm merak ettiğiniz detaylar haberin devamında…
8.01.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 7 Ocak Pazar
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 7 Ocak Pazar 7 Ocak Pazar gününe ait TV8 yayın akışı, sabah 06:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence ve komedi dolu renkli yayın ile güne merhaba diyecek. Hem çocukların hem de yetişkinlerin zevkle seyrettiği komedi dolu yayını, hafta sonu ailenizle birlikte izleyerek keyifli anların tadını çıkartabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı birbirinden keyifli anlar sunan ses yarışması ile karşılaşacaksınız. Değerli yarışmacıların ve muhteşem jüri kadrosunun ekranlara geleceği yarışmayı seyrederken hem eğlenebilecek hem de TV keyfinizi ikiye katlayacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha geniş bilgiler edinmek isterseniz haberimizi takip edebilirsiniz.
7.01.2018 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 1 Ocak 2018
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 1 Ocak 2018 1 Ocak 2018 Pazartesi günü TV8 yayın akışı sabah, 06:30’da “Arda ile Omuz Omuza” adlı yemek programı ile başlangıç yapıyor. Birbirinden leziz yemek tarifleriyle yeni bir yıla uyanmak istiyorsanız sakın seyretmeyi unutmayın. Üstelik yapılan lezzetlere dair farklı servis önerileri ve püf noktaları da öğrenme imkanı elde edeceksiniz. Akşam saatlerinde ise “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ile renkli bir TV saati sizlerle olacak. Dünyanın ve Türkiye’nin farklı köşelerinden katılan başarılı yarışmacılar, birbirinden başarılı performansları karşısında yine hem stüdyo konuklarını hem jüri kadrosunu hem de ekranları karşısındaki seyircilerini eğlendirecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 25 Aralık Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 25 Aralık Pazartesi 25 Aralık Pazartesi günü TV8, sabah 06:45’de “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile güne renkli ve bilgi dolu bir başlangıç yapabilmenizi mümkün kılıyor. Sağlıklı yaşama dair detaylı bilgiler sunan ve bilmediklerinizi ekranlara getiren programı seyrederek güzel bir sabaha uyanabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ile eğlence kaldığı yerden devam edecek. Ünlü jüri kadrosu ve birbirinden başarılı ses yarışmacılarıyla mükemmel bir akşama hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgiler edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 23 Aralık Cumartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 23 Aralık Cumartesi 23 Aralık Cumartesi günü TV8 yayın akışı, 06:30’da “ Oynat Bakalım” adlı eğlence programı ile ekranlara girecek. Renkli program, kısa video içerikleriyle ekranları karşısındaki tüm seyircilerini güldürmeyi başarıyor. Akşam kuşağında ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı yarışma programı ile eğlence hız kesmeden devam edecek. Ünlü jüri kadrosu karşısında başarılı ses performansları ile yarışan yarışmacıları seyrederken hem keyifli anlar yaşayabilecek hem de akşamınızı renklendirebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 18 Aralık Pazartesi
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 18 Aralık Pazartesi 18 Aralık Pazartesi günü TV8 yayın akışı sabah, “Günaydın Doktor” adlı sağlık programı ile güne dolu dolu bir başlangıç yapıyor. Sabah saat 06:45’de ekranlara gelen sürükleyici programı seyrederek sağlıklı yaşama dair bilmediğiniz pek çok tüyo öğrenebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ekranlardaki yerini alacak. Başarılı jüri kadrosu ve mükemmel sese sahip yarışmacılar.. Eğlencenin hızla devam ettiği bir akşam istiyorsanız saat 20:00’da TV8 ekranlarında olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi almak için haberimizi takipte kalabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ses Yarışması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ses yarışması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.