Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 15 Ocak Pazartesi

15 Ocak Pazartesi gününe ait TV8 yayın akışı, saat 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı yemek programı ile ekranlardaki yerini alıyor. Sağlıklı yemeklerin enfes dokunuşlarla hazırlandığı yayını izlerken hem keyif alabilecek hem de birbirinden farklı tarifler öğrenme imkanı elde edebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “O Ses Türkiye” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Farklı bölgelerden katılan ve sesine güvenen yarışmacılar, özgün ses performansları ile tüm stüdyo halkını ve ekranları karşısındaki seyircilerini eğlendirmeyi başarıyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

TV8 yayın akışında bugün neler var? - 15 Ocak Pazartesi

Sabah 06:15’de “Arda ile Omuz Omuza” adlı enfes lezzetlerin hazırlandığı program ekranlarınızda. Ardından saat 06:30’da “Günaydın Doktor” adlı sağlıklı yaşama dair geniş bilgilerin sunulduğu program ile karşılaşacaksınız. Sağlık, diyet, beslenme ve spor gibi alanlarda değerli uzman hekimlerin önerileri ile genişletilen bir yayın sizleri bekliyor.

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:00’da “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlenceli ve keyifli program karşınıza çıkıyor. Komedi dolu skeçlerle zenginleştirilen programı izlerken gülmelere doyamayacaksınız. Hemen ardından saat 09:15’de “Maşa ile Koca Ayı” adlı çizgi film ekranlarınıza gelecek. Çocukların sevimli eğlencesi çizgi filmi her gün çocuklarınız eşliğinde seyredebilir ve onun mutluluğuna ortak olabilirsiniz.

09:30’da “Gel Konuşalım” adlı magazin programı ekranlarınızda. Magazin dünyasına bomba gibi düşen tüm sıcak gelişmeler, ayrıntılarıyla ve ilginç konu başlıkları ile yine magazin severlerde merak uyandırıyor. Ünlülerin ve sanat camiasının dünyasında yaşananlar ayrıntılı şekilde sizlerle olacak. Seda Akgül ve Hakan Ural eşliğinde sunula programı izlerken magazin dünyasına özgü pek çok gelişmeden haberdar olabileceksiniz.

Haberin Devamı

12:45’de “Gerçeğin Peşinde” adlı güncel yaşam programı ekranlarınıza giriş yapacak. Yaşanmış gerçekleri, ayrıntıları ile gözler önüne seren yayını izlerken hem sürükleyici anlara tanıklık edebilecek hem de hüzün dolu anlar yaşayabileceksiniz. Saatler 15:45’e geldiğinde de “Yemekteyiz” adlı yemek programı ile yeni bir hafta başlıyor. Haftanın yeni yarışmacılarını izlemek ve enfes lezzetleri görebilmek istiyorsanız gün ortasında bu renkli programı seyretmeyi unutmayın!

20:00’da “O Ses Türkiye” adlı ses yarışması ile mükemmel bir TV keyfi yapabilirsiniz. Yarışmacıların ses performansları karşısında eğlenebilir ve pazartesi akşamınızı daha neşeli hale getirebilirsiniz. 00:15’de “Yemekteyiz” adlı yemek programı ekranlarınıza gelecek. Ardından 02:15’de “Gerçeğin Peşinde” , 04:15’de ise “Gel Konuşalım” adlı iki renkli programın tekrarını seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı