Kayınpederi ve kayınvalidesini vurdu
Kayınpederi ve kayınvalidesini vurdu Aksaray'da Servet İpek (35), boşanma aşamasındaki eşiyle konuşmak için gittiği evde kayınpederi Halil İbrahim Yeşilay (59) ile kayınvalidesi Raziye Yeşilay’ı (59) av tüfeğiyle vurarak yaraladı.
4.04.2022 Gündem
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
FETÖ’nün Vefa’sı geri alınıyor
FETÖ’nün Vefa’sı geri alınıyor TMSF, FETÖ’nün finansörü Kaynak Holding’in yurtdışındaki mal varlıklarıyla ilgili hukuki süreç başlattı. 15 Temmuz’dan iki gün sonra Kırgızistan’da usulsüz devredilen Vefa Center geri alınıyor
23.12.2018 Ekonomi
Emine Erdoğan'dan 'yerli tohum' çağrısı
Emine Erdoğan'dan 'yerli tohum' çağrısı Tarım ve Orman Bakanlığınca düzenlenen "Girişimci Kadın Çiftçiler Ödül Töreni"ne katılan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Ata tohumu seferberliğimizde kadınlarımızdan destek istiyorum. Yerli tohumun peşine düşelim ve bu alanda devletimizin milli tarım seferberliğine katkı sağlayalım." açıklamasını yaptı.
16.10.2018 Gündem
CHP seçim beyannamesini açıkladı
CHP seçim beyannamesini açıkladı CHP'de seçim beyannamesi açıklandı... 600 vekil adayının tanıtılacağı toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin seçim bildirgesini açıkladı. CHP cumhurbaşkanı seçimi için ‘hepimizin cumhurbaşkanı’, milletvekili seçimi için ‘millet için geliyoruz’ sloganlarını kullanacak.
26.05.2018 Siyaset
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu!
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! CHP'nin, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesi YSK'ye sunuldu. CHP'de listede olmadığı açıklanan Ali Şeker yeniden milletvekili aday listesine girdi.
21.05.2018 Siyaset
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
Rizespor, şampiyonluk kupasını aldı
Rizespor, şampiyonluk kupasını aldı Spor Toto 1'inci Lig'i şampiyon olarak tamamlayan ve bir yıl aradan sonra yeniden Spor Toto Süper Lig'e yükselmeyi başaran Çaykur Rizespor, şampiyonluk kupasını düzenlenen törenle aldı.
5.05.2018 TFF 1.Lig
Mehmet Akif Ersoy kimdir? Mehmet Akif Ersoy şiirleri...
Mehmet Akif Ersoy kimdir? Mehmet Akif Ersoy şiirleri... Mehmet Akif Ersoy'un bugün 81. ölüm yıldönümü... Değerli İstiklal Marşı'mızın yazarı Mehmet Akif Ersoy bu özel günde anılıyor. İşte Mehmet Akif Ersoy'un merak edilen hayatı ve şiirlerini haberimizde derledik.
29.09.2021 Gündem
ATV yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi
ATV yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi 23 Eylül Cumartesi tarihli ATV yayın akışı, sabah kuşağında ilk olarak saat 07.30’da ATV’de Hafta Sonu adlı haber programının yayınlanması ile başlayacak. Daha sonra Kanatsız Kuşlar ve Kırgın Çiçekler adlı yerli diziler ATV ekranlarında olacak. 19.00’da yayınlanacak olan Hafta Sonu ATV Ana Haber’den sonra, ATV akşam kuşağında Kim Milyoner Olmak İster adlı sevilen yarışma ve Seven Ne Yapmaz adlı yerli dizinin 3. bölümü yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
90+3'te gelen galibiyet
90+3'te gelen galibiyet TFF 1. Lig'in 7. hafta maçında Adana Demirspor deplasmanda Manisaspor'u 2-1 yendi
16.10.2016 TFF 1.Lig
ABD'de Fethullah Gülen'i ziyaret eden futbolcular kim?
ABD'de Fethullah Gülen'i ziyaret eden futbolcular kim? TFF'de yaşanan istifaların ardından 2010 yılında ABD'de yapılan milli takım kampı da FETÖ/PDY kapsamında soruşturmaya dahil edilecek.
1.08.2016 Futbol
'Çatı iddianame' kabul edildi!
'Çatı iddianame' kabul edildi! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilgili "çatı iddianamesi"ndeki gizli tanık ifadelerinde, yapılan toplantılarda AK Parti karşısında seçimlerde her bölgedeki en güçlü partinin desteklenmesi talimatı verildiği bildirildi.
29.09.2021 Gündem
Mücadeleyi size bıraktım sakın enseyi karartmayın
Mücadeleyi size bıraktım sakın enseyi karartmayın Türk basını ‘kelimelerin efendisi’ni yitirdi. Kalemiyle felsefe üreten, TBMM’de 1965’teki siyasi duruşuyla fırtınalar yaratan, Türkiye’den hep umutlu olan ve yazılarının çoğunu ‘enseyi karartmayın’ diye bitiren büyük usta gazeteci yazar Çetin Altan aramızdan ayrıldı.
22.10.2015 Yaşam
Çetin Altan kimdir?
Çetin Altan kimdir? Gerek kitaplarındaki gerek günlük gazete yazılarındaki diliyle dilimizi de zenginleştiren duayen yazar ve gazeteci Çetin Altan bugün hayatını kaybetti. Peki Çetin Altan kimdir? İşte Çetin Altan'nın hayatı, eserleri ve hakkında bilinmeyenler...
22.10.2015 Magazin
Çetin Altan hayatını kaybetti
Çetin Altan hayatını kaybetti 22 Haziran 1927'de İstanbul'da doğan gazeteci Çetin Altan hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
Mezuniyet törenine beklediği babasını toprağa verdi
Mezuniyet törenine beklediği babasını toprağa verdi ERZURUM Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nde öğrenim gören kızı İpek Hamzaoğlu’nun mezuniyet törenine katılmak için eşi, kızları ve akrabaları ile yola çıkan ancak geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden 56 yaşındaki Servet Hamzaoğlu’nun cenazesi Artvin’de toprağa verildi...
2.06.2015 Yaşam
Her şey Türk futbolu için
Her şey Türk futbolu için Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Süper Lig’in 18 kaptanı ile Yıldız Sarayı’nda bir araya gelip fikir alış verişinde bulundu
12.04.2015 Galatasaray
Türkiye’nin Oscar adayı belli oldu!
Türkiye’nin Oscar adayı belli oldu! Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik açıkladı
29.09.2021 Gündem
İşte Türkiye'nin en zengini!
İşte Türkiye'nin en zengini! Forbes'un 2013 için 'En Zengin 100 Türk' listesini yayınladı...
28.02.2013 Ekonomi
İşte yarışacak filmler!
İşte yarışacak filmler! Altın Portakal'da yarışacak filmler belli oldu
3.09.2012 Kültür Sanat
Seray Sever"le astroloji
Seray Sever"le astroloji Gökyüzünden gelen şıklık
8.06.2012 Arşiv
'G.Saray Ozan ve Serdar'ı istiyor'
'G.Saray Ozan ve Serdar'ı istiyor' Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, "Servet'i biz, Ozan İpek ve Serdar Aziz'i Galatasaray istiyor" dedi...
5.06.2012 Futbol
Bunun adı devrim
Bunun adı devrim Milli Takım’ın çehresini değiştirdi
25.02.2012 Futbol