Sert Eleştiriler

Sert Eleştiriler

Son dakika sert eleştiriler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sert eleştiriler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sert eleştiriler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sert Eleştiriler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sert eleştiriler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.084 sert eleştiriler haberi bulunmuştur. Tüm sert eleştiriler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tete, Ziyech deyip Okan Buruk'u yerin dibine soktu: Şampiyonlar Ligi antrenörü değil
Tete, Ziyech deyip Okan Buruk'u yerin dibine soktu: Şampiyonlar Ligi antrenörü değil Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, A Grubu'ndaki son maçında Danimarka ekibi Kopenhag ile karşı karşıya geldi. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Kopenhag mağlubiyetinin ardından sert eleştiriler aldı. İşte detaylar...
13.12.2023 Galatasaray
Otomobil bayisi ve galericilere ceza yağdı! Ticaret Bakanlığı açıkladı
Otomobil bayisi ve galericilere ceza yağdı! Ticaret Bakanlığı açıkladı Ticaret Bakanlığı "Tüketicilerin otomobile erişiminin kolaylaştırılması için alternatif politika araçlarının veya düzenlemelerin uygulamaya alınması konusunda gerekli tüm adımlar atılacaktır" açıklamasını yaptı. Bu kapsamda 6 ay 6 bin kilometre kuralına uymayan otomobil bayi ve galericilere 35 milyon lira ceza kesildi.
12.06.2023 Ekonomi
CHP'den art arda değişim mesajları! Kılıçdaroğlu'nun en yakınlarından sert eleştiriler
CHP'den art arda değişim mesajları! Kılıçdaroğlu'nun en yakınlarından sert eleştiriler CHP'de 28 Mayıs seçimlerinin ardından başlayan 'değişim' tartışması sürüyor. İBB Başkanı İmamoğlu'nun çıkışlarının ardından çok konuşulacak bir mesaj da CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı'dan geldi.
12.06.2023 Gündem
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor!
Tekfen Filarmoni, bu yaz festivalden festivale koşuyor! Tekfen Filarmoni, haziran ayı konserleri ile festivalden festivale koşuyor. Festival turnesi kapsamında orkestra, ilk olarak yıldız piyanist Jan Lisiecki ile birlikte 51. İstanbul Müzik Festivali Açılış Konseri ile seyirci karşısına çıkacak. Tekfen Filarmoni, 4 Haziran’da 36. Uluslararası İzmir Festivali’nde keman sanatçısı Veriko Tchumburidze ile dinleyicisiyle büyülü Efes Antik Tiyatro’da buluşacak. “O da Tekfen” oluşumuyla ise 8 Haziran’da 9. AIMA Müzik Festivali’ni bakır üflemeli beşlisinin renkli programıyla açacak.
22.05.2023 Kültür Sanat
Jorge Jesus'u emekli olmaya davet etti! 'Fenerbahçe'nin düştüğü duruma bak torunun yaşındaki çocuk...'
Jorge Jesus'u emekli olmaya davet etti! 'Fenerbahçe'nin düştüğü duruma bak torunun yaşındaki çocuk...' Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'e takıldığı haftada Kadıköy'de İstanbulspor'u yenemeyen ve hayati derecede önemli olan 2 puanı elinin tersiyle iten Fenerbahçe'de Jorge Jesus hakkında çok sert eleştiriler yapılıyor. 343 Digital programında yaptığı açıklamalarda camiada dikkat çeken Şansal Büyüka, 4 yıldıza parantez açarak 'Bunlar Fenerbahçe'de oynayabilecek kaliteli futbolcular' derken, duayen ismin Jorge Jesus'u emekli olmaya davet etmesi ise bir hayli ilgi uyandırdı.
26.04.2023 Fenerbahçe
Bu fotoğrafta Fenerbahçe'de kalan tek yıldızdı! İrfan Can Kahveci'nin yerine 50 milyon euro'luk transfer
Bu fotoğrafta Fenerbahçe'de kalan tek yıldızdı! İrfan Can Kahveci'nin yerine 50 milyon euro'luk transfer Galatasaray'ın da transfer listesinde olmasına rağmen olaylı bir şekilde Fenerbahçe'ye imza atan ve bu sezon oynadığı futbolla sert eleştiriler alan İrfan Can Kahveci'nin yerine 50 milyon euro'luk yıldız bulundu. İngiltere'de özel hayatı sebebiyle büyük sorunlar yaşayan 21 yaşındaki oyuncu için Sarı Lacivertli yöneticilerin devreye girdiği belirtilirken, transferde Galatasaray'ın da yoklama yaptığı bildirildi.
30.03.2023 Fenerbahçe
2-0'lık mağlubiyetin faturası Stefan Kuntz'a kesildi: Sen de mi Jorge Jesus'a özendin?
2-0'lık mağlubiyetin faturası Stefan Kuntz'a kesildi: Sen de mi Jorge Jesus'a özendin? 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ikinci maçında Hırvatistan karşısında etkili futbol oynamasına rağmen güçlü rakibine 2-0 kaybeden Türkiye Milli Takımı'nda kadro tercihleri sebebiyle Stefan Kuntz'a sert eleştiriler gelirken, Bilal Meşe'nin 'Sen de mi Jorge Jesus'a özendin?' ifadeleri oldukça dikkat çekti. İşte 90 dakikanın ardından yazar yorumları...
29.03.2023 Futbol
Kuntz Türkiye'yi şok etti! Sarri ve Pep Guardiola'nın prensleri kadroya almadı
Kuntz Türkiye'yi şok etti! Sarri ve Pep Guardiola'nın prensleri kadroya almadı Ermenistan maçını Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle kazanmasına rağmen, gerek kadro tercihleri gerekse oynattığı futbolla sert eleştiriler alan Stefan Kuntz'un İtalyan teknik adam Sarri ile dünyaca ünlü antrenör Pep Guardiola'nın prenslerini kadro dışı bırakması ise şok etkisi yarattı.
26.03.2023 Futbol
Sneijder ve Burak depremzedeler için kolları sıvadı Ajax açıklama yaptı: Bizi yanlış anladınız
Sneijder ve Burak depremzedeler için kolları sıvadı Ajax açıklama yaptı: Bizi yanlış anladınız Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6'lık deprem felaketinin ardından Türk bayraklı pazubendi takmadıkları görülen ve çok sert eleştiriler alan Ajax'tan açıklama gelirken, Galatasaray'ın eski futbolcularından Sneijder ile Burak Yılmaz'ın depremzedeler için yoğun çaba harcamaları bir hayli takdir topladı.
18.02.2023 Futbol
Fatih Terim'in prensiyle yollar ayrıldı! Boluspor'a imza attı
Fatih Terim'in prensiyle yollar ayrıldı! Boluspor'a imza attı Okan Kocuk'un Giresunspor'a kiralık olarak verilmesinin ardından Muslera'nın yedeği konumunda bulunan ve Sarı Kırmızılı camiadan sert eleştiriler alan Fatih Terim'in güvendiği kalecilerden biri olan İsmail Çipe Boluspor'a imza attı.
17.02.2023 Galatasaray
Altay Bayındır'ın yeni takımı belli oldu! Fenerbahçe'den ayrıldı Süper Lig şampiyonuna imza attı
Altay Bayındır'ın yeni takımı belli oldu! Fenerbahçe'den ayrıldı Süper Lig şampiyonuna imza attı Özellikle bu sezon Fenerbahçe'de gösterdiği performansla sert eleştiriler alan ve bazı maçlarda Ülker Stadı'nda yoğun protestolara maruz kalan Altay Bayındır'ın yeni takımı belli oldu. İnter'in ilgi mektubu gönderdiği, Fransızların ise scout ekiplerini harekete geçirdiği milli eldivenin Süper Lig kulübüyle anlaşmaya vardığı öğrenilirken, genç kalecinin sezon sonunda yeni takımında boy göstereceği bildirildi.
24.01.2023 Fenerbahçe
Galatasaray taraftarları isyan etti: 6 milyon euro bu adama nasıl verdiniz?
Galatasaray taraftarları isyan etti: 6 milyon euro bu adama nasıl verdiniz? Süper Lig'in 17.hafta karşılaşmasında Ankaragücü'nü Barış Alper Yılmaz ve Gomis'in golleriyle 2-1 yenen Galatasaray'da Okan Buruk'un şans verdiği bazı oyuncuların ayaklarına kadar gelen fırsatı geri tepmesi taraftarları çileden çıkardı. Dün akşam 83.dakikada oyuna girmesine rağmen basit top kayıplarının yanı sıra etkisiz görüntüsüyle bir hayli tepki toplayan oyuncu için sert eleştiriler yapılırken, 19 yaşındaki orta sahaya 6 milyon euro bonservis ödenmesi ise Erden Timur üzerindeki baskıyı bir kat daha arttırdı.
5.01.2023 Galatasaray
Martinez'in ortalığı karıştıran sevinciyle ilgili ceza tehlikesi!
Martinez'in ortalığı karıştıran sevinciyle ilgili ceza tehlikesi! 2022 Dünya Kupası şampiyonu Arjantin'in file bekçisi Emiliano Martinez, yaptığı art arda skandal hareketlerden sonra yine konuşulmaya devam ediyor. Arjantinli kaleci ceza tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.
25.12.2022 Şampiy10
Emre Belözoğlu'nun ahı tuttu! Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu depremi
Emre Belözoğlu'nun ahı tuttu! Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu depremi Sezona istenildiği gibi başlayamayan ve sert eleştiriler alan Kerem Aktürkoğlu'nun Kasımpaşa maçında 2, Başakşehir karşılaşmasında ise 3 gol atması Sarı Kırmızı taraftarları oldukça sevindirdi. Milli Takıma seçilen yıldız futbolcunun sakatlandığı öğrenilirken, Okan Buruk'un gelen haberle yıkıldığı bildirildi. İşte yetenekli kanat forvette son dakika gelişmesi
17.11.2022 Galatasaray
Jorge Jesus hakkında zehir zemberek sözler: Ondan özür dilemelisin
Jorge Jesus hakkında zehir zemberek sözler: Ondan özür dilemelisin Süper Lig'de 13.haftayı lider bitiren ve Giresunspor maçına hazırlanan Fenerbahçe'de Dünya Kupası turnuvası öncesi puan kaybı istenmezken, geçtiğimiz hafta Sivasspor galibiyeti sonrası sert eleştiriler alan yıldız futbolcunun bu linçi hak etmediği, özellikle Jorge Jesus'un öğrencisinden özür dilemesi gerektiği bildirildi. İşte Sarı Lacivertli cepheye yakınlığıyla bilinen usta yazar Ercan Güven'in o ifadeleri...
11.11.2022 Fenerbahçe
Kızılyıldız mağlubiyetinden sonra öfke patlaması: Yazık oluyor bu çocuğa hocam
Kızılyıldız mağlubiyetinden sonra öfke patlaması: Yazık oluyor bu çocuğa hocam Dün akşam UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5.hafta maçında deplasmanda Kızılyıldız'a 2-1 kaybederek büyük bir hayal kırıklığı yaratan ve Ferencvaros'la evinde hayati derecede önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Trabzonspor'da Abdullah Avcı'ya sert eleştiriler geldi. Kadro kalitesi olarak Kızılyıldız ve Ferencvaros'tan daha iyi görünmesine rağmen grupta 6 puan toplayan Bordo Mavililerde Avcı'nın tercihleri tartışılmaya başlanırken, bazı yorumcuların 'Hesap hocaya kesilir' ifadeleri ise oldukça dikkat çekti.
28.10.2022 Trabzonspor
Galatasaray'da Okan Buruk depremi! Yeni teknik direktör bombasını patlattı
Galatasaray'da Okan Buruk depremi! Yeni teknik direktör bombasını patlattı Dün akşam Kayserispor karşısında tam 166 top kaybı yaparak resmen rekor kıran ve dişli rakibi karşısında resmen yokları oynayan Galatasaray'da Okan Buruk'a sert eleştiriler yapılırken, ünlü yorumcu Erman Toroğlu'nun "Galatasaray yönetiminin yurt dışında bazı isimlerle görüşmeler yaptığı dedikoduları kulağıma geldi. Ben duyduysam Okan Buruk da duymuştur." camiada şok etkisi yarattı.
16.10.2022 Galatasaray
AEK Larnaca maçından sonra olay yaratan sözler: Bu adam açlık sınırında maaş alıyor...
AEK Larnaca maçından sonra olay yaratan sözler: Bu adam açlık sınırında maaş alıyor... UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda AEK Larnaca'yı 2-1 yenen ve puanını 10'a çıkaran Fenerbahçe'de Ankaragücü maçı öncesi moraller tavan yaparken, 3 golün atıldığı maçın ardından Serdar Ali Çelikler'in son haftalarda sert eleştiriler alan yıldız futbolcu hakkında 'Futbol piyasasına göre bu adamın aldığı maaş açlık sınırında bir maaş' sözleri Ali Koç yönetiminde şok etkisi yarattı.
14.10.2022 Fenerbahçe
Ali Koç ve Jesus'u küplere bindirecek sözler! 'Ağacı koysan daha iyi, F.Bahçe bu oyuncuyla şampiyon olamaz'
Ali Koç ve Jesus'u küplere bindirecek sözler! 'Ağacı koysan daha iyi, F.Bahçe bu oyuncuyla şampiyon olamaz' 9 golün atıldığı Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçından sonra kendi camiasından sert eleştiriler alan tecrübeli futbolcunun form durumu hem yönetimde hem de Jorge Jesus cephesinde panik yaratmış durumda. 5-4'lük mücadelenin ardından milli oyuncu hakkında çok sert sözler kullanan Serdar Ali Çelikler 'Fenerbahçe bu futbolcuyla şampiyon olamaz' derken, Önder Özen ise 'Çok iyi bir fiziği var ama form olarak düşüşte' ifadeleri kullandı.
10.10.2022 Fenerbahçe
TFF'de olağanüstü toplanı ve kriz! Üst düzey değişimler kapıda
TFF'de olağanüstü toplanı ve kriz! Üst düzey değişimler kapıda Önce Lüksemburg'a karşı alınan 3-3'lük skor ardından Faroe Adaları'na kaybedilen 2-1'lik maçın ardından kriz toplantısı düzenleyen TFF'de üst düzey değişimlerin yaşanacağı öğrenildi.
27.09.2022 Futbol
42 maç 0 gol 0 asist! Okan Buruk anında hesabını kesti! 'Sana bu takımda yer yok'
42 maç 0 gol 0 asist! Okan Buruk anında hesabını kesti! 'Sana bu takımda yer yok' Galatasaray transfer haberleri... Geçtiğimiz sezon gerek Fatih Terim gerekse Torrent döneminde oynadığı futbolla sert eleştiriler alan ve özellikle NEF Stadı'nda sık sık yoğun protestolarla karşı karşıya kalan tecrübeli futbolcun eşyalarını toplaması Galatasaray camiasında büyük dikkat uyandırdı. İşte Okan Buruk'un hesabını kestiği futbolcu ve Sarı Kırmızılı cephede yaşanan sıcak gelişmeler...
23.08.2022 Galatasaray
Maçtan sonra tecrübeli golcüye büyük tepki! 'Bu adam Kostas Mitroglou'nun aynısı'
Maçtan sonra tecrübeli golcüye büyük tepki! 'Bu adam Kostas Mitroglou'nun aynısı' Giresunspor karşısında 50 bin taraftarının önüne çıkan ve dişli rakibine 1-0 kaybeden Galatasaray'da bazı futbolcular hakkında sert eleştiriler yapılıyor. Geçtiğimiz sezon Alanyaspor'da kiralık oynayıp gelen Emre Akbaba, yıldız transferlerden sonra formunda düşüş görünen Kerem Aktürkoğlu, hiç hazır gözükmeyen Mertens, beklenen katkıyı yapamayan Gomis bu eleştirilerin başında gelirken, Boşnak futbolcu hakkında ise 'Kostas Mitroglou'nun aynısı' yorumları camiada büyük dikkat uyandırdı.
14.08.2022 Galatasaray
Jorge Jesus kefil olmuş Ali Koç transfer etmişti! Taraftar çıldırdı: Süper Lig'in en vasat oyuncusu
Jorge Jesus kefil olmuş Ali Koç transfer etmişti! Taraftar çıldırdı: Süper Lig'in en vasat oyuncusu Dün akşam Ümraniyespor karşısında gösterdiği vasat performansla taraftarlarını resmen çıldırtan ve sosyal medyada 'TT' olan tecrübeli futbolcu sert eleştiriler alırken, camiada Jorge Jesus'a karşı da öfke dinmedi. Portekizli teknik adamın kefil olarak getirdiği 29 yaşındaki Brezilyalı'nın Fenerbahçe kalitesinde olmadığı iddia edilirken, Serdar Aziz'in dönmesi için gün sayıldığı belirtildi.
9.08.2022 Fenerbahçe
Hakan Ural'dan linç girişimlerine yanıt!
Hakan Ural'dan linç girişimlerine yanıt! Hakan Ural, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Nur Tuğba Namlı ile üstlendiği “Neler Oluyor Hayatta” programında uğradığı linçlere ilişkin konuştu. “Demediğim bir şey için bile özür diledim. Linci özürle durdurdum. Ölümü göze aldım, beni yıldırma ihtimaliniz sıfır” dedi.
16.06.2022 Televizyon
Fatih Terim'in istediği 3 yıldız ortaya çıktı! Birini Başakşehir diğerini Beşiktaş kaptı
Fatih Terim'in istediği 3 yıldız ortaya çıktı! Birini Başakşehir diğerini Beşiktaş kaptı Sezon başında yaptığı kadro mühendisliğiyle sert eleştiriler alan ve Galatasaray'ın erkenden şampiyonluk yarışından kopmasına neden olan Fatih Terim'in Ocak Burak Elmas'tan istediği 3 yıldız ortaya çıktı. İşte sarı kırmızılı cephede yaşanan sıcak gelişmeler...
4.05.2022 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Sert Eleştiriler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sert eleştiriler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.