Sert Çıktı

Sert Çıktı

Son dakika sert çıktı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sert çıktı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sert çıktı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sert Çıktı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sert çıktı gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.567 sert çıktı haberi bulunmuştur. Tüm sert çıktı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e sert çıktı: Kör ol ama nankör olma!
İbrahim Tatlıses Mustafa Keser'e sert çıktı: Kör ol ama nankör olma! İbrahim Tatlıses, Mustafa Keser’in “Orhan Gencebay iyi bir ses sanatçısı değildir. Müslüm Gürses’i dinlemedim çünkü kötü okuyor” sözlerine sert çıktı. Tatlıses, “Tüm bu sanatçılar için söyledikleri hadsizlik. Gündemde kalmak için bunları yapıyor. Kör ol ama nankör olma” dedi.
24.04.2024 Magazin
Ali Koç bu kez Halil Umut Meler'e sert çıktı: Bitirecek cesareti yoktu
Ali Koç bu kez Halil Umut Meler'e sert çıktı: Bitirecek cesareti yoktu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda İngiliz basınından The Athletic'e konuştu. Ali Koç; "Saha içinde ve dışında Fenerbahçe'ye karşı haksızlık, ayrımcılık çok uzun zamandır devam ediyor ve öyle ya da böyle buna bir son verilmeli." dedi.
5.04.2024 Fenerbahçe
Sebastian Szymanski'den öz eleştiri
Sebastian Szymanski'den öz eleştiri Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu, Sebastian Szymanski ve Jayden Oosterwolde alınan sonucu değerlendirdi.
22.01.2024 Şampiy10
Samsunspor'un attığı golden önce faul var mı? Eski hakem sert çıktı
Samsunspor'un attığı golden önce faul var mı? Eski hakem sert çıktı Fenerbahçe, Süper Lig'in 21'inci haftasında Samsunspor'u konuk etti. Bahattin Şimşek'in tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi.
22.01.2024 Şampiy10
Ergin Ataman fena patladı: Tamamen saçmalık, Fenerbahçe'yi yenebilsin diye...
Ergin Ataman fena patladı: Tamamen saçmalık, Fenerbahçe'yi yenebilsin diye... THY Euroleague'de Real Madrid ile karşılaşan Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman Fenerbahçe iddiaları hakkında sert açıklamalarda bulundu.
8.12.2023 Fenerbahçe
Osman Şenher, Pendikspor maçı sonrası Galatasaraylı yıldıza sert çıktı! 'Takımda oynayacak kalitesi yok'
Osman Şenher, Pendikspor maçı sonrası Galatasaraylı yıldıza sert çıktı! 'Takımda oynayacak kalitesi yok' Süper Lig'in 14'üncü haftasında Galatasaray'ın Pendikspor'u 2-0 mağlup ettiği maçı spor yazarları değerlendirdi. Osman Şenher, sarı-kırmızılıların genç yıldızına sert çıktı.
3.12.2023 Şampiy10
İrfan Can Kahveci çıldırdı! 6-1 sonrası taraftarın üstüne yürüdü, güvenlik kurtardı
İrfan Can Kahveci çıldırdı! 6-1 sonrası taraftarın üstüne yürüdü, güvenlik kurtardı Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nin beşinci haftasında Danimarka'nın Nordsjaelland takımına deplasmanda 6-1 yenildi. Sarı-lacivertli ekip, gruptan çıkma şansını İstanbul'a bıraktı. Karşılaşmanın son düdüğünün çalmasının ardından oldukça üzgün ve gergin olduğu görülen İrfan Can Kahveci'nin bir taraftarın üzerine yürüdüğü görüntüler olay oldu. İşte detaylar...
1.12.2023 Fenerbahçe
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli protokolü yayımladı!
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli protokolü yayımladı! Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile imzaladığı gizli protokolü sosyal medya hesabından paylaştı. 6'lı masa ortakları, seçim sonrası gizli protokolden haberlerinin olmadığını söyleyerek Kılıçdaroğlu'nu hedef almışlardı. Ayrıca Özdağ, protokolden rahatsız olduğunu açıklayan Özgür Özel'e de sert sözlerle yüklendi.
23.11.2023 Gündem
Hatayspor - Galatasaray maçındaki penaltı kararı sonrası eski hakem sert çıktı! 'VAR neden müdahale etmiyor?'
Hatayspor - Galatasaray maçındaki penaltı kararı sonrası eski hakem sert çıktı! 'VAR neden müdahale etmiyor?' Hatayspor - Galatasaray maçının tartışmalı kararlarını beIN Sports'un hakem programında eski hakemler değerlendirdi. Yayıncı kuruluş ekranlarında yayına gelen beIN Trio'da Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran çarpıcı yorumlarda bulundu.
12.11.2023 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında manşet oldu! 'Gazze'ye kimse elini uzatamaz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında manşet oldu! 'Gazze'ye kimse elini uzatamaz' Cumhuriyet'in 100. yılı yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında önemli mesajlar verdi. Erdoğan'ın sözleri dünya basınında geniş yer buldu
30.10.2023 Gündem
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama
Nisa Bölükbaşı'ndan Survivor All Star 2024 için çarpıcı açıklama Yeni dönemde yeniden izleyiciyi ekran başına kilitlemeye hazırlanan efsane yarışma Survivor, All Star kadrosu ile geri dönüyor. 2022 Survivor'ın tartışmalı şampiyonu, 'SMS olmasaydı kazanamazdı' denilen Nisa Bölükbaşı sosyal medyada yapılan yorumlara cevap verdi.
15.09.2023 Televizyon
Ajda Pekkan: Köpeğime mama aldım
Ajda Pekkan: Köpeğime mama aldım Etiler'de lüks bir restorandan çıkarken görüntülenen Ajda Pekkan, "Köpeğime mama aldım" sözleriyle herkesi şaşırttı. Müzik dünyasının efsane isimlerinden Pekkan, geçtiğimiz günlerde basına yansıyan "Sarıyer'deki villasını sattığı ve Tayland'dan 25 bin dolara gençlik iksiri getirdiği" yönündeki haberlere sert çıktı.
21.06.2023 Magazin
Mete Kalkavan düdüğü erken çaldı Ankaragücü'nün buz gibi golü iptal edildi
Mete Kalkavan düdüğü erken çaldı Ankaragücü'nün buz gibi golü iptal edildi Süper Lig'in 35.haftasında oynanan Ümraniyespor-Ankaragücü maçında inanılmaz bir pozisyon oldu. Mücadelenin hakemi Mete Kalkavan konuk ekibin net golünü iptal ederken, Sarı Lacivertli kulübün 'Rezalet' paylaşımı ise büyük dikkat çekti.
21.05.2023 MKE Ankaragücü
Milli Muharip Uçak dış basında böyle yankılandı: Büyük bir güç gösterisi
Milli Muharip Uçak dış basında böyle yankılandı: Büyük bir güç gösterisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Muharip Uçağın adının KAAN olduğunu açıkladı. Erdoğan'ın açıklamaları dünya basınında geniş yer bulurken düzenlenen tören için 'büyük bir güç gösterisi' yorumu yapıldı.
2.05.2023 Gündem
İrem Derici'yi röportaj sırasında sinirlendiren durum! "Sözümü kesme"
İrem Derici'yi röportaj sırasında sinirlendiren durum! "Sözümü kesme" Son olarak "Amerika'ya gittiğimde belki erkeklerle tanışırım diye düşünerek uygulama indirdim" itirafıyla adından söz ettiren İrem Derici, önceki gün Beyoğlu'nda görüntülendi. Uzun saatler süren klip çekimlerinden dolayı yorgunluğu yüzüne yansıyan ünlü şarkıcı, basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada, sokaktaki çocuklardan birinin röportajı bölmesine sert çıktı.
25.11.2022 Magazin
Duayen isimden Galatasaray - Beşiktaş maçı sonrası yıldız oyuncuyla ilgili sert sözler: Geçmişini mumla aratıyor
Duayen isimden Galatasaray - Beşiktaş maçı sonrası yıldız oyuncuyla ilgili sert sözler: Geçmişini mumla aratıyor Spor Toto Süper Lig'in 13'üncü haftasında Galatasaray, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Siyah-beyazlılar bu yenilgiyle birlikte zirve yolunda ağır bir yara aldı. Beşiktaş'ın mağlubiyetini kaleme alan spor yazarlarından duayen isim, siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcusuna sert çıktı.
6.11.2022 Beşiktaş
ABD ile Çin arasında savaş çıkartacak kriz! 'Uçağını düşürelim'
ABD ile Çin arasında savaş çıkartacak kriz! 'Uçağını düşürelim' Süper güçler arasında günlerdir süren restleşmede bir Twitter mesajı dünyayı dehşete sürükledi, uluslararası haber ajansları Washington'dan yapılan duyuruyu 'son dakika' koduyla servis etti. ABD ile Çin Tayvan meseli sebebiyle karşı karşıya geldi. İşte dünyayı tedirgin eden restleşmede tüm detaylar...
31.07.2022 Dünya
Merve Boluğur eski sevgilisi Erkan Şen'e sert çıktı: Erkekcik gibi konuşmaktan vazgeçin!
Merve Boluğur eski sevgilisi Erkan Şen'e sert çıktı: Erkekcik gibi konuşmaktan vazgeçin! Oyunculuğu bırakıp, müziğe yönelen Merve Boluğur'un eski sevgilisi Erkan Şen kendisi için, "Bana gücünü göster" diye açıklama yapmıştı. Paragöz bir kadın olmadığını söyleyen oyuncu, eski sevgilisinin sözlerine sert çıktı.
26.07.2022 Magazin
Poyraz Karayel'in Songül Umman'ı Ece Özdikici, bikinili paylaşımı silinince sert çıktı! 'Aramızdaki hangi sapık...'
Poyraz Karayel'in Songül Umman'ı Ece Özdikici, bikinili paylaşımı silinince sert çıktı! 'Aramızdaki hangi sapık...' Poyraz Karayel'in Songül Umman'ı Ece Özdikici sosyal medya hesabını aktif kullanan isimlerden. Arka Sokaklar'da dahil olmak üzere Kadın, Benim Adım Melek gibi yapımlarda sergilediği oyunculuk performansıyla herkesin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özdikici, Instagram hesabında bikinili pozunu paylaştı. Paylaşımı şikayet üzerine kaldırılınca şikayet eden kişi ya da kişilere sert çıktı.
25.06.2022 Magazin
Naz Elmas'ın annesinden herkesi şaşırtan tepki! 'Ne sorup duruyorsunuz?'
Naz Elmas'ın annesinden herkesi şaşırtan tepki! 'Ne sorup duruyorsunuz?' Son olarak 'Evlilik Hakkında Her Şey' adlı dizide boy gösteren Naz Elmas, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Üç yıllık eşi Erol Özmandıracı'dan boşanacağı yönündeki iddialarla adından söz ettiren ünlü isim, önceki gün annesiyle Nişantaşı'nda görüntülendi. Elmas, muhabirlerin sorularını cevapsız bırakırken anne Meral Elmas'ın araya girip teki göstermesi şaşırttı.
29.04.2022 Magazin
Trabzon'da terihite bir ilk yaşandı! Abdullah Avcı sert çıktı...
Trabzon'da terihite bir ilk yaşandı! Abdullah Avcı sert çıktı... Şampiyonluk yarışında ezeli rakiplerine fark atmasına rağmen son 4 haftada sadece 3 puan toplayan Trabzonspor, evinde Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Deplasman ekibinde son haftalarda ligin en forma oyuncularından biri olan Emre Mor ve Jimmy Durmaz kadroda yer almadı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sert konuştu.'Algı oluşturmasınlar' dedi. Maçın sonucu ile birlikte Trabzon'da da terihite bir ilk yaşandı.
16.04.2022 Trabzonspor
Survivor Nagihan gönüllüler takımına ateş püskürdü! "Uyanıklık yapıyorlar"
Survivor Nagihan gönüllüler takımına ateş püskürdü! "Uyanıklık yapıyorlar" Tv8 ekranlarında yayınlanan ve merakla izlenen Survivor All Star tüm hızıyla devam ediyor. 3 Nisan Pazar akşamı 68'inci bölümüyle ekranlara gelen yarışmaya Nagihan'ın sözleri damga vurdu. İlk olarak kaybettiği oyun sonrası öfkelenen yarışmacı, konseyde de gönüllüler takımına sert çıktı.
4.04.2022 Magazin
Zelenskiy Rus ordusuna sert çıktı: Kasten ve zevkle insan öldürdüler!
Zelenskiy Rus ordusuna sert çıktı: Kasten ve zevkle insan öldürdüler! Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Bucha’da Rus ordusu tarafından sivil katliamlar yapıldığına dair ifadelerini tekrarlayarak, “Her Rus askerinin annesinin Bucha'da, Irpin'de, Gostomel'de öldürülen insanların cesetlerini görmesini istiyorum” dedi.
3.04.2022 Dünya
SESPARTİ'nin kuruluş dilekçesi, İçişleri Bakanlığı'na verildi
SESPARTİ'nin kuruluş dilekçesi, İçişleri Bakanlığı'na verildi Eski HDP milletvekili Ayhan Bilgen'in kuruculuğunu yaptığı, Türkiye'nin Sesi Partisi'nin (SESPARTİ) kuruluş dilekçesi, İçişleri Bakanlığı'na verildi.
31.03.2022 Siyaset
AK Partili Kurtulmuş: Hayat standartlarını olumsuz etkileyen gelişmeler yaşadık
AK Partili Kurtulmuş: Hayat standartlarını olumsuz etkileyen gelişmeler yaşadık AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Diğer ülkelerde olduğu gibi, Türkiye'de de başta enflasyon, hayat pahalılığı olmak üzere üretim maliyetlerindeki artışlar, vatandaşlarımızın günlük hayatını etkiledi. Maalesef hayat standartlarını olumsuz yönde etkileyen birtakım gelişmeleri hep beraber yaşadık, yaşıyoruz" dedi.
31.03.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Sert Çıktı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sert çıktı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.