Serra Yılmaz

Serra Yılmaz

Son dakika Serra Yılmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serra Yılmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serra Yılmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serra Yılmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serra yılmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 serra yılmaz haberi bulunmuştur. Tüm serra yılmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serra Yılmaz'a İtalya’dan önemli ödül!
Serra Yılmaz'a İtalya’dan önemli ödül! İtalya’da 19 senedir tiyatro ve sinema alanında sayısız projeye imza atan oyuncu Serra Yılmaz, “Minerva-Anna Maria Mammoliti Ödülü”ne layık görüldü.
17.04.2023 Magazin
Adalet Ağaoğlu eserleri nelerdir? Adalet Ağaoğlu romanlarının özellikleri...
Adalet Ağaoğlu eserleri nelerdir? Adalet Ağaoğlu romanlarının özellikleri... Toplam 9 roman ve 6 öykü kitabı yazan Adalet Ağaoğlu, 23 Ekim 1929 tarihinde Ankara'nın Nallıhan ilçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih - Coğrafya Fakültesinden mezun olan Adalet Ağaoğlu eserleri ve romanlarının özellikleri...
21.05.2022 Gündem
Serra Yılmaz'dan corona virüsü açıklaması!
Serra Yılmaz'dan corona virüsü açıklaması! İtalya'da yaşayan ve şu an corona virüs salgını nedeniyle karantina altında olan Serra Yılmaz'ın sağlık durumu çok merak edildi. Usta oyuncu, Instagram hesabından paylaşım yaptı.
17.03.2020 Magazin
İtalya'da yaşayan Serra Yılmaz'dan açıklama geldi
İtalya'da yaşayan Serra Yılmaz'dan açıklama geldi İtalya'da yaşayan ve Corona Virüsü salgını sonrası sağlık durumu merak edilen oyuncu Serra Yılmaz, Instagram üzerinden bir paylaşımda bulundu.
17.03.2020 Magazin
Serra Yılmaz'dan koronavirüs açıklaması: Perişanız!
Serra Yılmaz'dan koronavirüs açıklaması: Perişanız! Geçtiğimiz yıllarda İtalya'ya yerleşen oyuncu Serra Yılmaz, koronavirüs hakkında konuştu. Ünlü sanatçı, dünyada 3 binden fazla kişinin ölümüne neden olan koronavirüs hakkında, "Bizim sektör battı. Tiyatro, sinema her şey durdu. Perişanız" ifadelerini kullandı.
7.03.2020 Magazin
İtalya'da Serra Yılmaz'ın oyununa büyük ilgi
İtalya'da Serra Yılmaz'ın oyununa büyük ilgi Serra Yılmaz ve Alessio Boni’yi buluşturan Don Kişot adlı oyun İtalya turnesine başladı. Oyunun biletleri kısa zamanda tükendi.
4.12.2019 Kültür Sanat
Serra Yılmaz La prima pietra'nın setinden paylaştı
Serra Yılmaz La prima pietra'nın setinden paylaştı Geçen perşembe günü vizyona giren İtalya yapımı La prima pietra filminde Hatab Hanım karakteri için kamera karşısına geçen Serra Yılmaz setten paylaşımda bulundu.
11.12.2018 Magazin
Koç’un misafiri
Koç’un misafiri OYUNCU Serra Yılmaz, Koç Holding Başkanı Ömer Koç’un misafiri olarak Bodrum’a geldi.
20.07.2018 Magazin
Tatil yolunda dizi-filmsiz kalmayın!
Tatil yolunda dizi-filmsiz kalmayın! Ramazan Bayramı’nı tatille değerlendirmek isteyenlerden kimi soluğu Ege veya Güney kıyılarında alacak, kimi de kendini yurt dışına atacak...
13.06.2018 Magazin
Başkasına aşık oldum boşanmak istedim
Başkasına aşık oldum boşanmak istedim Oyuncu, çevirmen ve yönetmen Serra Yılmaz, 10 yıl evli kaldığı Levent Yılmaz’la boşanması hakkında konuştu: “Levent’ten boşanmayı isteyen bendim, başkasına aşık oldum” dedi
2.04.2018 Magazin
'Cebimdeki Yabancı' zirvede!
'Cebimdeki Yabancı' zirvede! Ferzan Özpetek'in yapımcıları arasında yer aldığı, İtalyan yapımı Perfetti Sconosciuti'den uyarlanan Cebimdeki Yabancı, gösterimdeki ilk hafta sonunda Box Office Türkiye'nin zirvesinde yer almayı başardı.
6.02.2018 Kültür Sanat
Oscarlık filmler vizyonda
Oscarlık filmler vizyonda 90’ıncı Oscar törenlerine bir ay kala ödüllü filmler peş peşe vizyona giriyor. Fatih Akın’ın Paramparça’sı ve Ferzan Özpetek’in yapımcılığını üstlendiği Cebimdeki Yabancı öne çıkan yapımlar arasında.
1.02.2018 Arşiv
Ekibim muhteşem
Ekibim muhteşem Cebimdeki Yabancı filminin galası önceki gün oyuncuların katılımıyla gerçekleşti. Yönetmen Serra Yılmaz, “Ekibim muhteşem. İlk filmim ve çok heyecanlıyım” dedi
31.01.2018 Magazin
Bu film çok tehlikeli
Bu film çok tehlikeli ‘Cebimdeki Düşman’da rol alan Şebnem Bozoklu, cep telefonlarına gizlenmiş hayatları sorgulayan film hakkında konuştu: “Bence tehlikeli bir film. İzleyen herkes bunu deneyecek ve biz olacaklardan mesul değiliz”
26.01.2018 Magazin
Sezen Aksu imzası
Sezen Aksu imzası Yönetmenliğini Serra Yılmaz’ın yaptığı yapımcılığını Ferzan Özpetek’in üstlendiği kadrosu ile dikkat çeken ‘Cebimdeki Yabancı’nın tanıtımı yayınlandı. Sezen Aksu, film için özel bir şarkı besteledi
9.01.2018 Magazin
Yönetmen Serra Yılmaz
Yönetmen Serra Yılmaz BKM ve Ferzan Özpetek ortak yapımı ‘Cebimdeki Yabancı’ filminde Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız başrolü paylaşıyor.
16.10.2017 Magazin
Serra Yılmaz, Todi Festivali'nin açılışını yapacak
Serra Yılmaz, Todi Festivali'nin açılışını yapacak Ünlü oyuncu Serra Yılmaz yeni oyunu “Griselidis” ile İtalya’nın ünlü tiyatro festivali Todi Festivali’nin açılış gecesinde sahneye çıkacak.
21.08.2017 Kültür Sanat
Komedi Kraliçesi
Komedi Kraliçesi Ünlü oyuncu Serra Yılmaz, bu yıl 31.’si gerçekleştirilen MIX Milano Festivali’nde ‘Komedi Kraliçesi’ (Queen of Comedy) ödülünü aldı.
17.06.2017 Magazin
Fenerium, "Angry Birds" ile iş birliği yaptı
Fenerium, "Angry Birds" ile iş birliği yaptı Fenerbahçe Kulübü iştiraklerinden Fenerium, dijital oyun "Angry Birds"ün üreticisi Finlandiya merkezli Rovio firması ile lisans anlaşması imzaladı.
5.05.2017 Fenerbahçe
Serra Yılmaz yeniden İtalya sahnesinde!
Serra Yılmaz yeniden İtalya sahnesinde! Ünlü oyuncu Serra Yılmaz’ın İtalya’da, 3 senedir kapalı gişe oynayan, Elif Şafak’ın “Baba ve Piç” romanından uyarlanan oyunu perdelerini dün akşam açtı.
22.02.2017 Magazin
Yeniden İtalya sahnesinde
Yeniden İtalya sahnesinde Ünlü oyuncu Serra Yılmaz’ın İtalya’da, 3 senedir kapalı gişe oynayan, Elif Şafak’ın “Baba ve Piç” romanından uyarlanan oyunu perdelerini dün akşam açtı.
21.02.2017 Magazin
İstanbul Kırmızısı'ndan yeni poster!
İstanbul Kırmızısı'ndan yeni poster! Ferzan Özpetek'in son filmi 'İstanbul Kırmızı'nın teaser afişi yayınlandı. Film, 3 Mart 2017'de vizyona girecek.
17.01.2017 Kültür Sanat
‘Anayurt Oteli’ yenilenmiş kopyasıyla festivalde!
‘Anayurt Oteli’ yenilenmiş kopyasıyla festivalde! İstanbul Film Festivali’nin “Türk Klasikleri Yeniden” projesi kapsamında bu yıl restore edilecek film Anayurt Oteli oldu.
11.01.2017 Kültür Sanat
Twitter hesabından olay paylaşımlar!
Twitter hesabından olay paylaşımlar! Ünlü sanatçı Serra Yılmaz'ın Twitter hesabı 'Ayyıldız Tim' adlı hacker grubu tarafından hacklendi. Hacker grubu hesabı ele geçirdikten sonra birçok paylaşımda bulundu.
28.12.2016 Magazin
Ferzan Özpetek'in acı günü!
Ferzan Özpetek'in acı günü! Yönetmen Ferzan Özpetek, ressam annesi Nesrin Subaşı Özpetek’i son yolculuğuna uğurladı.
22.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serra Yılmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serra yılmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.