Ufak Tefek Cinayetler kadrosuna iki sürpriz isim!
Ufak Tefek Cinayetler kadrosuna iki sürpriz isim! Star TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in kadrosuna iki sürpriz isim dahil oldu.
21.02.2018 Televizyon
Dizi aşkı gerçek olunca Gökçe Bahadır ayrıldı!
Dizi aşkı gerçek olunca Gökçe Bahadır ayrıldı! Gökçe Bahadır ve sevgilisi Efe Duru ani bir kararla yolları ayırdı. Bahadır'ın rol arkadaşı Mert Fırat ile aşk yaşadığı yönündeki dedikodular, ikilinin ayrılık nedeni olarak gösterildi.
14.12.2017 Magazin
Helin Avşar yuvasını kurtarmaya çalışıyor!
Helin Avşar yuvasını kurtarmaya çalışıyor! Helin Avşar (35) geçen Şubat’ta kendinden 3 yaş küçük Serhan Bora ile düğün bile yapmadan nikah masasına oturmuştu.
20.10.2016 Magazin
Serhan, Ceyda’ya tavrını koydu!
Serhan, Ceyda’ya tavrını koydu! Ceyda ödülünü gönlünü kaptırdığı damat adayı Serhan ile paylaşsa da yine istediği ilgiyi göremedi. Serhan tarafından sivri bir dille reddedilen gelin adayı Ceyda’nın önümüzdeki hafta nasıl davranacağı merak konusu oldu.
23.10.2015 Sinema-Dizi
Serhan'ın Daniella seçimi Ceyda'yı çıldırttı!
Serhan'ın Daniella seçimi Ceyda'yı çıldırttı! Ceyda’nın kendine eş adayı olarak belirlediği hatta yemeğe çıktığı damat adayı Serhan’ın tüm hafta boyunca Ceyda yerine Daniela ile ilgilenmesini bir türlü hazmedemeyen Ceyda sonunda patladı.
19.10.2015 Sinema-Dizi