Jorge Jesus oynattı Sergio Conceiçao karalar bağladı! 'Keşke onu Fenerbahçe'ye kaptırmasaydık'
Jorge Jesus oynattı Sergio Conceiçao karalar bağladı! 'Keşke onu Fenerbahçe'ye kaptırmasaydık' Yaz ayı transfer döneminde Jorge Jesus'un kefil olarak getirdiği ve 22 maçta 2 gol 6 asistlik performansıyla Fenerbahçe cephesinde büyük sevinç yaratan 24 yaşındaki Brezilyalı yıldızın son durumunu gören Porto büyük pişmanlık yaşıyor. Lider Benfica'nın 8 puan gerisinde olan Sergio Conceiçao'nun Sarı Lacivertli orta sahayı elinden kaçırdığı için saç baş yolduğu öğrenilirken, Mavi Beyazlı kulübün ocak ayında bazı girişimlere bulunacağı bildirildi.
22.11.2022 Fenerbahçe
Conceiçao: "Beşiktaş farklı bir kapasiteye sahip"
Conceiçao: "Beşiktaş farklı bir kapasiteye sahip" Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao, Beşiktaş karşısında zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını ve sahada kompakt bir oyun oynamaları gerektiğini söyleyerek, "Defansif ve ofansif yönde iyi oynamamız gerekiyor. En iyi savunmayı yapmamız lazım. Rakibin kapasitesinin de farkındayız" dedi.
20.11.2017 Şampiyonlar Ligi
Conceiçao'dan flaş açıklama! Aboubakar...
Conceiçao'dan flaş açıklama! Aboubakar... Porto'nun teknik direktörü Sergio Conceiçao, Şampiyonlar Ligi'nde 3-1 kaybedilen Beşiktaş maçının ardından Beşiktaş soyunma odasında görüntüleri çıkan Aboubakar hakkında açıklamalarda bulundu.
16.09.2017 Beşiktaş
Vitor Pereira'nın yeni adresi!
Vitor Pereira'nın yeni adresi! Bundesliga 2'de 1860 Münih'i küme düşüren Vitor Pereira'nın ismi, Porto'nun başına geçmesi beklenen Sergio Conceiçao'nun yerine Nantes için anılıyor.
8.06.2017 Futbol