Serenay Aktaş

Serenay Aktaş

Son dakika Serenay Aktaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serenay Aktaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serenay Aktaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serenay Aktaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serenay aktaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 serenay aktaş haberi bulunmuştur. Tüm serenay aktaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aşka Dair filmi nerede çekildi, Bozburun neresi? Aşka Dair’in konusu ne, oyuncuları kim?
Aşka Dair filmi nerede çekildi, Bozburun neresi? Aşka Dair’in konusu ne, oyuncuları kim? 2021 yılında vizyona giren romantik komedi filmi Aşka Dair, bu akşam televizyonda ilk kez izleyiciyle buluşacak. Hasan Doğan’ın yönettiği filmin başrolünde Tuğba Melis Türk, Alper Saldıran yer alıyor. Aşka Dair konusu ve oyuncu kadrosu merak edilirken, filmin nerede çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Aşka Dair filmi nerede çekildi? Aşka Dair’in konusu ne, oyuncuları kim?
26.07.2022 Televizyon
Aşka Dair filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte Aşka Dair oyuncu kadrosu ve konusu…
Aşka Dair filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte Aşka Dair oyuncu kadrosu ve konusu… 2021 yılında gösterime giren Aşka Dair filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. romantik türü filmin yönetmen koltuğunda Hasan Doğan otururken, filmin başrollerini Tuğba Melis Türk ve Alper Saldıran paylaşıyor. Peki Aşka Dair filmi konusu nedir, Aşka Dair oyuncuları kimlerdir?
26.07.2022 Televizyon
Sevmek zamanı final mi yapıyor? Sevmek Zamanı konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman final yapacak?
Sevmek zamanı final mi yapıyor? Sevmek Zamanı konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman final yapacak? Sevmek zamanı final mi yapıyor? ATV'de yaz dizisi olarak ekranlara gelmeye başlayan Sevmek Zamanı reytinglere yenildi. Başrollerini İlhan Şen ve Deniz Işın'ın paylaştığı Sevmek Zamanı dizisi, 5. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.
7.07.2022 Televizyon
Serenay Aktaş akranlara dönüyor
Serenay Aktaş akranlara dönüyor Serenay Aktaş, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Spora gelen güzel oyuncu, birkaç bölüm konuk olacağı yeni dizi projesini açıkladı.
15.07.2021 Magazin
Savaşçı'nın yeni bölümü ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı 5. sezon 100. bölüm yayın tarihi hangi gün? Savaşçı oyuncuları 2021
Savaşçı'nın yeni bölümü ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı 5. sezon 100. bölüm yayın tarihi hangi gün? Savaşçı oyuncuları 2021 Savaşçı ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı dizisinin 5. Sezonuna saatler kaldı. Savaşcı yeni sezon yayın tarihi merakla bekleniyordu. Nihayet Savaşçı 100. bölümüyle ekranlara geliyor. Kadrosu yenilenen Savaşçı dizisinin yeni sezonun ilk bölümü ne zaman? Savaşçı oyuncu kadrosu ve yeni sezon yayın tarihi...
10.04.2021 Gündem
Savaşçı ne zaman başlıyor 2021? Bugün Savaşçı var mı? Savaşçı yeni sezon oyuncuları kim?
Savaşçı ne zaman başlıyor 2021? Bugün Savaşçı var mı? Savaşçı yeni sezon oyuncuları kim? Uzun bir süre ekranlardan uzak kalan Savaşçı 100. bölümü ve yeni oyuncu kadrosuyla yeniden ekranlara geliyor. Pandemi boyunca hakkında sıkça yazılıp çizilen Savaşçı dizisi yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlarda olacak. Peki, Savaşçı bugün var mı? Savaşçı dizisi ne zaman başlıyor? Savaşçı yeni sezon oyuncuları kim? Savaşçı 100 bölüm detayları ve Savaşçı dizisi yeni oyuncuları...
28.02.2021 Gündem
Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisi ile ilgili önemli açıklama!
Savaşçı ne zaman başlıyor? Savaşçı dizisi ile ilgili önemli açıklama! Uzun bir süre ekran macerasına ara veren Savaşçı dizisi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yeni sezonuna kadrosuna kattığı yeni oyuncularla devam edecek olan Savaşçı dizisi ile ilgili gelişmeler dizi takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Peki, Savaşçı ne zaman başlıyor? İşte Savaşçı dizisi ile ilgili önemli açıklama!
31.01.2021 Gündem
Artık saklanmak yok! Arkadaşının sevgilisiyle...
Artık saklanmak yok! Arkadaşının sevgilisiyle... Yakın arkadaşı Serenay Aktaş’ın eski sevgilisi Kenan Acar ile aşk yaşayan oyuncu Açelya Topaloğlu, artık bu ilişkiyi saklamıyor.
22.08.2020 Magazin
Serenay Aktaş ailesine koştu
Serenay Aktaş ailesine koştu Serenay Aktaş, oyunculuktan ve ‘Survivor’dan kazandığı para ile hem ailesine, hem de kendisine Kağıthane’den ev almıştı.
1.05.2020 Magazin
Sabancı ile görüntülenen Serenay Aktaş yüzünü sakladı
Sabancı ile görüntülenen Serenay Aktaş yüzünü sakladı Hakan Sabancı ile Zorlu PSM'den çıkan Serenay Aktaş objektifleri fark edince yüzünü çevirdi.
3.10.2019 Magazin
'Mucize Doktor'un kadrosuna ünlü isim!
'Mucize Doktor'un kadrosuna ünlü isim! İlk bölümden gündemi sallayan 'Mucize Doktor' dizisine ünlü bir isim dahil oldu.
30.09.2019 Televizyon
Murat Dalkılıç'ın yeni şarkısı Hande Erçel'e
Murat Dalkılıç'ın yeni şarkısı Hande Erçel'e Pop müziğin başarılı ismi Murat Dalkılıç, önceki gün Poll Production organizasyonu, Demirören TV medya sponsorluğunda gerçekleşen Turkish Airlines Harbiye Açıkhava konserleri kapsamında müzikseverlerle buluştu.
31.08.2019 Magazin
Bozcaada güzelleri! Ünlüler akın etti...
Bozcaada güzelleri! Ünlüler akın etti... Bozcaada geçtiğimiz hafta sonu ünlü isimleri ağırladı
2.08.2019 Magazin
Serenay’dan gönderme
Serenay’dan gönderme Serenay Aktaş, arkadaşı Açelya Topaloğlu’nun, eski sevgilisi Kenan Acar’la birlikte olmasına gönderme yaptı.
18.07.2019 Magazin
Serenay Aktaş'ın son hali korkuttu
Serenay Aktaş'ın son hali korkuttu Survivor yarışmasından sonra ünlenen birçok dizi ve reklamda boy gösteren Serenay Aktaş'ın son paylaşımı korkuttu.
7.07.2019 Magazin
Rüzgar Erkoçlar: Asla kesmek yok
Rüzgar Erkoçlar: Asla kesmek yok Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, önceki akşam ‘Kim Daha Mutlu’ filminin galasına katıldı. Yanında 2018 yılında evlendiği Tuğba Beyazoğlu vardı.
16.05.2019 Magazin
'Kim Daha Mutlu?'nun galası yapıldı
'Kim Daha Mutlu?'nun galası yapıldı BSK Yapım imzalı, yönetmen ve senaristliğini Hakan Haksun'un üstlendiği, başrollerini Serenay Aktaş, Ecem Özkaya Üstündağ, Emre Kıvılcım, Hasan Denizyaran, Ümit Erdim ve Bengi İdil Uras'ın üstlendiği "Kim Daha Mutlu?" filminin galası gerçekleşti.
15.05.2019 Kültür Sanat
Serenay Aktaş: Beni Allah kurtardı
Serenay Aktaş: Beni Allah kurtardı Serenay Aktaş ile Kenan Acar ‘Meryem’ dizisinde iki sevgiliyi canlandırmıştı. Arkadaşlıkları Mart 2018’de set dışına taşmış, aşka dönüşmüştü. Ama mutlulukları uzun sürmemiş, haziranda ayrılık kapıyı çalmıştı
15.05.2019 Magazin
'Kim Daha Mutlu?' 17 Mayıs'ta vizyonda!
'Kim Daha Mutlu?' 17 Mayıs'ta vizyonda! Yönetmen ve senaristliğini 'Hakan Haksun'un üstlendiği, başrollerini Serenay Aktaş, Ecem Özkaya Üstündağ, Emre Kıvılcım, Hasan Denizyaran ve Ümit Erdim'in paylaştığı Kim Daha Mutlu?’ filmi; birbirlerinin hayatlarına bakarak ve kendilerinde olmayana göre kendi mutluluk hedeflerini belirlemiş üç genç kadının samimi hikayesini anlatıyor...
29.04.2019 Kültür Sanat
4 saat baş başa!
4 saat baş başa! Hakan Sabancı, adı bir dönem aşk dedikodusuna karıştığı Serenay Aktaş’la Karaköy Lüsyen’de baş başa yemek yedi.
21.04.2019 Magazin
Gizli aşk! Nişantaşı'nda böyle yakalandılar
Gizli aşk! Nişantaşı'nda böyle yakalandılar Oyuncu Açelya Topaloğlu, bir dönem yakın arkadaşı olan meslektaşı Serenay Aktaş'ın eski sevgilisi Kenan Acar ile Nişantaşı’nda ilk kez objektife yakalanınca panik oldu.
13.04.2019 Magazin
Gülçin Ergül'den film müziği sürprizi!
Gülçin Ergül'den film müziği sürprizi! Solo kariyerine devam eden Gülçin Ergül, baharı yepyeni bir şarkı ile karşılıyor.
27.03.2019 Kültür Sanat
İspanyol sevgilisiyle ilk kez görüntülendi
İspanyol sevgilisiyle ilk kez görüntülendi Oyuncu Serenay Aktaş, geçtiğimiz gün İspanyol sevgilisiyle birlikte ilk kez Vadistanbul'da objektiflere yansıdı.
19.03.2019 Magazin
Serenay Aktaş: Duvarları zor yıkarım
Serenay Aktaş: Duvarları zor yıkarım Oyuncu Serenay Aktaş son günlerde adının aşk dedikodusuna karıştığı Hakan Sabancı ile ilgili sorulara cevap verdi.
11.02.2019 Magazin
"Birçok yakışıklı çöp gibi"
"Birçok yakışıklı çöp gibi" Serenay Aktaş, samimi açıklamalarda bulundu. Aktaş, "Birçok yakışıklı çöp gibi. Vücutlarını şişirince sanırım beyinleri küçülüyor" dedi
30.01.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serenay Aktaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serenay aktaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.