Seren Serengil Ameliyat

Seren Serengil Ameliyat

Son dakika Seren Serengil ameliyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seren Serengil ameliyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seren Serengil ameliyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seren Serengil Ameliyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seren serengil ameliyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 seren serengil ameliyat haberi bulunmuştur. Tüm seren serengil ameliyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seren Serengil'den yeni hamle! Sosyal medyadan duyurdu, Mustafa Rahman Tohma...
Seren Serengil'den yeni hamle! Sosyal medyadan duyurdu, Mustafa Rahman Tohma... Ünlü sunucu Seren Serengil, zayıflık uğruna bıçak altına yattığından beri sağlık sorunlarıyla boğuşuyor. Serengil'i zor günlerinde bir an bile yalnız bırakmayan sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın ailesi Hatay'dan İstanbul'a gelerek ünlü sunucuyu ziyaret etti. Serengil mutlu aile tablosunu Instagram'dan paylaşarak 'Aileye girdik pozu' notunu düştü.
27.12.2021 Magazin
Seren Serengil'in Christmas paylaşımları tepki çekti! 'Cumanız mübarek olsun de...'
Seren Serengil'in Christmas paylaşımları tepki çekti! 'Cumanız mübarek olsun de...' Geçtiğimiz hafta riskli bir ameliyat geçiren ve bir süre hastanede kaldıktan sonra evine dönen Seren Serengil Christmas paylaşımları yapınca tepki çekti. Seren Serengil paylaşımına gelen yorumlara sessiz kalmadı.
24.12.2021 Magazin
Seren Serengil'in sağlık durumu nasıl? Helallik isteyip ameliyata girmişti...
Seren Serengil'in sağlık durumu nasıl? Helallik isteyip ameliyata girmişti... Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 'Dumping sendromu'na yakalanan ve 43,5 kiloya kadar düşen Seren Serengil, ameliyat oldu. Ünlü şarkıcının sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Operasyonun iyi geçtiğini belirten Tohma, "Allah'ım sana sonsuz şükürler olsun, ameliyatımız çok güzel geçti." ifadelerini kullandı.
18.12.2021 Magazin
Seren Serengil’in organları iflas etmek üzere! Tekrar hastaneye kaldırıldı
Seren Serengil’in organları iflas etmek üzere! Tekrar hastaneye kaldırıldı Eski şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, uzun zamandır dumping sendromu ile mücadele ediyor. Tekrar hastaneye kaldırılan Seren Serengil’in karaciğer ve pankreasının iflas etmek üzere olduğu öğrenildi.
11.12.2021 Magazin
Seren Serengil ameliyat oldu! Sevgilisinden ilk açıklama...
Seren Serengil ameliyat oldu! Sevgilisinden ilk açıklama... Seren Serengil, bir kez daha ameliyat oldu. Zayıflamak için gerçekleştirdiği operasyonlar yüzünden sürekli kilo kaybı yaşayan Seren Serengil, tekrar ameliyat masasına yattı. Ameliyat sonrası ilk açıklama, Seren Serengil’in sevgilisi Mustafa Tohma’dan geldi.
10.08.2021 Magazin
Seren Serengil hastaneye mi kaldırıldı, Seren Serengil neden programda yok?
Seren Serengil hastaneye mi kaldırıldı, Seren Serengil neden programda yok? Seren Serengil hastaneye mi kaldırıldı, Seren Serengil neden programda yok? Geçirdiği mide ameliyatlarının ardından sağlık problemleri yaşayan 50 yaşındaki şarkıcı ve magazin programı sunucusu Seren Serengil, acil ameliyata alındı.
8.06.2021 Gündem
Seren Serengil’den Süreyya Yalçın’a: 43 kiloyken kendimi çok beğeniyordum ama 'Drakula' gibiymişim!
Seren Serengil’den Süreyya Yalçın’a: 43 kiloyken kendimi çok beğeniyordum ama 'Drakula' gibiymişim! Kilo vermek için ameliyat olan ve 43 kiloya kadar düşerek sağlığı tehlikeye giren Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan Serengil, zayıflığıyla gündeme gelen Süreyya Yalçın'a kilo almasını tavsiye ederek, kendi yaşadıklarını örnek gösterdi.
26.08.2023 Magazin
Dumping Sendromuyla mücadele ediyordu! Seren Serengil: Her yemekten sonra fenalaşıyorum!
Dumping Sendromuyla mücadele ediyordu! Seren Serengil: Her yemekten sonra fenalaşıyorum! Kilo verme ameliyatı olduktan sonra sağlık sorunları yaşayan Seren Serengil, sevgilisi Mustafa Tohma ile Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Dumping Sendromu'na yakalanarak zor günler geçiren sanatçı, "150 kilo olan birine yapılması gereken ameliyat bana yapılmış" diyerek, durumunu “Her yemekten sonra fenalaşıyorum” diye anlattı.
16.08.2023 Magazin
Seren Serengil yine ameliyat masasında!
Seren Serengil yine ameliyat masasında! Daha önce geçirdiği gastrik bypass ameliyatı nedeniyle hızla kilo veren ve 44 kiloya kadar düşen Seren Serengil, ciddi bir sağlık sorunuyla karşı karşıya olduğunu açıklamıştı. Uzun zamandır sağlık problemleri yaşayan 52 yaşındaki sanatçı yeniden ameliyat masasına yattığını duyurdu.
30.04.2023 Magazin
Seren Serengil veteriner fiyatlarına tepki gösterdi!
Seren Serengil veteriner fiyatlarına tepki gösterdi! Seren Serengil, bakımını üstlendiği köpeklerinin veteriner ücretlerine tepki gösterdi.
2.01.2023 Magazin
Ece Erken: Birçok insan ifadesini değiştirdi ama, ben bir kadın olarak bu davanın arkasındayım
Ece Erken: Birçok insan ifadesini değiştirdi ama, ben bir kadın olarak bu davanın arkasındayım Ece Erken, öldürülen eşi Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun davasına katılmak için Bakırköy Adalet Sarayı'na geldi. Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayet davasında ifade veren eşi Ece Erken, "Fatih Sipahi bir arkadaşımı aradı ve 'Ece ile görüşmem lazım ona çok önemli bir bilgi vereceğim. Hayatının bilgisini vereceğim' dedi. Benimle konuştuğundaysa, bu olayın kasıtlı, planlı yapıldığını söyledi. Bana 'Bu insanlar Şafağı Cunda'da görünce, gidip silah temin ettiler sonra da öldürdüler' dedi. Ben de bu konuşma üzerine organize şubeden komiseri aradım. Bu konuşmaya Seren Serengil de şahittir" ifadelerini kullandı. Erken, "Burada herkes çok kibar, çok efendi. Sanki benim eşim öldürülmemiş, yerlerde sürüklenmemiş gibi davranılıyor. Benim kocam öldü, ben eksiğim, ben kırmızı reçeteli ilaçlarla ayakta duruyorum, uyuyamıyorum." dedi.
7.11.2022 Gündem
Seren Serengil: Düşüp bayılıyorum
Seren Serengil: Düşüp bayılıyorum 67 kiloylayken zayıflama ameliyatı olan ve sağlığını kaybeden Seren Serengil, ekranlara geri döndü. Riskli bir ameliyat geçiren ve alt midesinin olmadığı ortaya çıkan Seren Serengil zor günlerini anlatırken "Düşüp bayılıyordum" dedi. Serengil, uzun zaman sonra yemek yiyebildiğini de söyledi.
27.12.2021 Magazin
Hande Yener'den Seren Serengil'e ziyaret!
Hande Yener'den Seren Serengil'e ziyaret! Ünlü şarkıcı Hande Yener yakın arkadaşı Seren Serengil’i hastanede ziyaret etti. Eski dostlar o anları ölümsüzleştirdi.
21.12.2021 Magazin
İşte Seren Serengil'in son hali! Sevgilisi Mustafa Rahman Tohma paylaştı!
İşte Seren Serengil'in son hali! Sevgilisi Mustafa Rahman Tohma paylaştı! Seren Serengil geçtiğimiz günlerde damardan beslendiğini açıklamış ve riskli bir ameliyat olacağını duyurmuştu. Cuma günü ameliyat masasına yatan Seren Serengil’in son halini sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, sosyal medya sayfasından paylaştı. Serengil ise "Uçurumun kenarından döndüm" dedi.
20.12.2021 Magazin
Seren Serengil'in son halini paylaştı! 'Ben böyle aşk görmedim'
Seren Serengil'in son halini paylaştı! 'Ben böyle aşk görmedim' Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası sağlığını hiçe sayarak tehlikeli bir ameliyat daha olan ve 'Dumping sendromu'na yakalanıp 43,5 kiloya kadar düşen Seren Serengil, riskli bir ameliyat oldu. Ünlü şarkıcının sevgilisi Mustafa Rahman Tohma, hastane koridorunda dolaşan Serengil'in son halini paylaştı.
19.12.2021 Magazin
Seren Serengil ameliyattan çıktı! Hastaneden...
Seren Serengil ameliyattan çıktı! Hastaneden... Kilo vermek isterken sağlığını kaybeden ve Dumping Sendromu'na yakalanan Seren Serengil, bugün ameliyat oldu. Mustafa Rahman Tohma, Seren Serengil'in ameliyatının iyi geçtiğini duyurdu.
17.12.2021 Magazin
Seren Serengil'den korkutan açıklama: Ameliyat masasında kalabilirim
Seren Serengil'den korkutan açıklama: Ameliyat masasında kalabilirim Kilo vermek isterken Dumping Sendromu'na yakalanan ve sağlığını kaybeden Seren Serengil, cuma günü 6 saat sürecek bir ameliyata girecek. Söylemezsem Olmaz programında sağlık durumu hakkında bilgi veren Serengil, "Doktorum ameliyat masasında kalabileceğim söylüyor. Organlarıma kan gitmiyor" sözleriyle sevenlerini korkuttu.
13.12.2021 Magazin
Seren Serengil damardan takviye ile besleniyor!
Seren Serengil damardan takviye ile besleniyor! Geçen yıl zayıflama uğruna geçirdiği ameliyat sonrası Sunucu Seren Serengil, sağlık sorunları yaşamaya başlamıştı. 43,5 kiloya düşen, boyu dört santimetre kısalan, karaciğer, pankreas ve böbrek sorunları yaşayan Serengil, sürekli serum alıyor. Evinde dinlenen Seren Serengil paylaşımlarıyla dikkat çekti. Serengil, “Ameliyatınmı yapan doktordan ve hastaneden şikayetçi olacağım" demişti.
5.12.2021 Magazin
Seren Serengil 43.5 kiloya kadar düştü! 'Boyu 4 cm kısalmış'
Seren Serengil 43.5 kiloya kadar düştü! 'Boyu 4 cm kısalmış' Sunucu Seren Serengil, geçen yıl zayıflama uğruna geçirdiği ameliyat sonrası sağlık sorunları yaşamaya başladı. 43,5 kiloya düşen boyu 4 santim kısalan, karaciğer, pankreas ve böbrek sorunları yaşayan Serengil, "Safra kesem gitti, karaciğer enzimlerim korkunç yüksek. Doktor 'geri dönüşüm ameliyatı olmazsan siroza çevirecek' diyor. Ameliyatını yapan doktordan ve hastaneden şikayetçi olacağım" dedi.
2.12.2021 Magazin
Seren Serengil'den kötü haber: 4-5 ay sonra kemiklerim kırılmaya başlayacak!
Seren Serengil'den kötü haber: 4-5 ay sonra kemiklerim kırılmaya başlayacak! Zayıflamak için geçirdiği ameliyat sonrası hızlı bir şekilde kilo kaybı yaşayan ve ardından Dumping Sendromu'na yakalanan Seren Serengil, siroz tehlikesinden bahsetti ve "Geri dönüşüm ameliyatını olsam risk var, olmasam kemiklerim kırılacak" dedi. İşte ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili son dakika gelişmesi...
30.11.2021 Magazin
Seren Serengil'den kötü haber: Kan beynime pompalanmıyor!
Seren Serengil'den kötü haber: Kan beynime pompalanmıyor! Kilo vermek isterken sağlığını kaybeden ve Dumping Sendromu'na yakalanan Seren Serengil canlı yayında kötü haberi verdi. Seren Serengil 6 ayda 4,5 cm boydan kaybettiğini ve karaciğerinde de sorun olduğunu açıkladı.
29.11.2021 Magazin
Seren Serengil'den endişelendiren paylaşım!
Seren Serengil'den endişelendiren paylaşım! Dumping sendromu hastalığıyla mücadele eden Seren Serengil, sosyal medya hesabından hayranlarını endişelendirecek bir paylaşıma imza attı.
10.06.2021 Magazin
Seren Serengil: Annemi 2 ay önce engelledim
Seren Serengil: Annemi 2 ay önce engelledim Nevin Serengil kızının uzun zamandır küs olduğu Gülben Ergen’in albüm videosunu beğenince annesini sildi iddialarına Serengil'den açıklama geldi.
3.01.2021 Magazin
Dumping Sendromu gündem oldu! Mide küçültme ameliyatı sonrası komplikasyonlardan biri olan Dumping hakkında merak edilenler…
Dumping Sendromu gündem oldu! Mide küçültme ameliyatı sonrası komplikasyonlardan biri olan Dumping hakkında merak edilenler… Seren Serengil geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası verdiği kilolar ile gündeme gelmişti. Dün ise Seren Serengil "Ameliyatsız yaza çıkamazmışım" sözleriyle magazin gündemini sarstı. Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Seren Serengil'in hastalığını doktoru canlı yayında açıkladı. Op. Dr. Ersin Aksu, ünlü sunucunun hastalığının ‘Dumping Sendromu’ olduğunu açıkladı. Peki, dumping sendromu nedir? Belirtileri nelerdir?
29.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Seren Serengil Ameliyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seren serengil ameliyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.