Serap Paköz

Serap Paköz

Son dakika Serap Paköz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serap Paköz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serap Paköz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serap Paköz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serap paköz gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 serap paköz haberi bulunmuştur. Tüm serap paköz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serap Paköz'ün acı günü! Depremde halasını kaybetti
Serap Paköz'ün acı günü! Depremde halasını kaybetti Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7'lik deprem felaketinin ardından Serap Paköz de ailesinden bazı kişilerin enkazda olduğunu öğrenmişti. Ünlü isim, günler sonra halasının hayatını kaybettiğini açıkladı. Paköz gelen çirkin yorumlara da isyan etti.
14.02.2023 Magazin
4 Mayıs İbo Show konukları kimler? İBO Show'da bu akşam kimler var?
4 Mayıs İbo Show konukları kimler? İBO Show'da bu akşam kimler var? İbo Show konukları belli oldu. Star TV’de yayınlanan İbo Show bu akşam yeni bölümü ile izleyiciyle buluşacak. İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu üstlendiği programda bugün de birbirinden değerli isimler yer alacak. Peki, 4 Mayıs İbo Show konukları kimler?
4.05.2022 Televizyon
Bu hafta diziler var mı? Dizeler bu hafta yayınlanacak mı, bugün hangi diziler var?
Bu hafta diziler var mı? Dizeler bu hafta yayınlanacak mı, bugün hangi diziler var? Bu hafta diziler yayınlanacak mı, yok mu 2022? Yeni haftanın başlamasıyla dizilerin akıbeti hakkında yapılan aramalar da arttı. Geçen hafta Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri TV'de takip ettikleri dizilerin yılbaşı nedeniyle ekranlara gelmemesi üzerine, bu hafta dizilerin olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, bu hafta diziler var mı, yok mu 2022? Diziler bu hafta oynayacak mı? Bugün hangi diziler var?
10.01.2022 Televizyon
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8!
31 Aralık TV yayın akışı 2021! Yılbaşında televizyonda neler var 2022, TV’de bugün hangi programlar var? Kanal D, Show, Star, ATV, Fox, TRT1, TV8! Yılbaşında TV’de ne var, yılbaşı gecesi televizyonda izlenecek neler var? Kanal D, Show TV, Star TV, ATV, Fox TV, TRT1 ve TV8 yayın akışı yılbaşını evde geçirecekler tarafından sorgulanıyor.
31.12.2021 Televizyon
Serap Paköz'den estetik açıklaması! 'Çok konuşulur oldum'
Serap Paköz'den estetik açıklaması! 'Çok konuşulur oldum' Temmuzda Seda Sayan'ın doktoruna giderek, 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren sunucu Serap Paköz, geçirdiği estetik operasyon hakkında açıklama yaptı. İşte Serap Paköz'ün son hali...
23.10.2021 Magazin
Serap Paköz'den yorumlara çok sert cevap!
Serap Paköz'den yorumlara çok sert cevap! Sosyal medyada hakkında yapılan 'Estetikten dolayı konuşamıyor' yorumları Serap Paköz'ü çileden çıkardı. Geçtiğimiz aylarda 'Fransız Askısı' yöntemi ile yüzünü gerdiren Paköz, hakkında yapılan yorumlara "Dişlerimi çektirdim, o yüzden konuşurken zorluk yaşıyorum" sözleriyle yanıt verdi.
1.09.2021 Magazin
Acun Ilıcalı kararını verdi! O program geri dönüyor
Acun Ilıcalı kararını verdi! O program geri dönüyor Sunuculuğunu Serap Paköz'ün yaptığı sabah kuşağı programı 'Gerçeğin Peşinde' kısa bir aranın ardından yeniden TV8 ekranında...
2.03.2019 Magazin
Canlı yayında çocuğunun babasını arıyor!
Canlı yayında çocuğunun babasını arıyor! Serap Paköz'ün sunumuyla ekrana gelen Gerçeğin Peşinde programına katılan Serpil Özarslan isimli kadın, sosyal medyadan tanışıp hamile kaldığı kişiyi arıyor.
30.12.2017 Televizyon
Bakanlıktan Esra Erol ve Serap Paköz'e şok!
Bakanlıktan Esra Erol ve Serap Paköz'e şok! Sağlık Bakanlığı, Esra Erol ve Serap Paköz'ün programlarını RTÜK'e şikayet etti. İşte nedeni...
5.12.2017 Televizyon
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 27 Ekim Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 27 Ekim Cuma 27 Ekim Cuma günü TV8, sabah 06:00’da başlayan “Çok Güzel Hareketler Bunlar” adlı eğlence programı ile yayın akışına geçiyor. Eğlence ve kahkaha dolu program ile güne daha renkli ve keyif dolu bir başlangıç yapabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Boxun Yıldızları” adlı yarışma programı ekranlarınıza geliyor. Macera ve çekişme dolu yarışma ile ekranlarınızın karşısındayken sürükleyici bir TV keyfi yaşayabileceksiniz. Kanalın yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var?- 10 Ekim Salı
TV8 yayın akışında bugün neler var?- 10 Ekim Salı 10 Ekim Salı günü TV8 yayın akışında sabahın ilk ışıkları “Günaydın Doktor” ile başlangıcı yapıyor. Saat 06:30’da yepyeni bölümü ile ekranlara gelen programdan sağlığa dair pek çok öğretici bilgi edinebilirsiniz. 20:00’a denk gelen akşam saatlerinde ise “O Ses Türkiye” programı kıyasıya yarışan yarışmacıları ile seyircilerini ekranlara kilitlemeyi başarıyor. TV8 yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek ve gelişmeleri yakından takip etmek için haberimizin devamını okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 31 Ağustos Perşembe
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 31 Ağustos Perşembe TV8 yayın akışı 31 Ağustos Perşembe günü Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle başlıyor. Ardından ekranlara eğlence programı Oynat Bakalım geliyor. Oynat Bakalım’dan sonra çocukların vazgeçilmez çizgi filmi Maşa ile Koca Ayı yayınlanıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Yaşamdan Hikayeler programı yer alıyor. Yaşamdan Hikayeler’in ardından Aşk-ı Roman yerli dizisi yayın akışına giriyor. Aşk-ı Roman dizisinden sonra ise Gerçeğin Peşinde programı TV8 ekranlarında sizlerle olacak. Akşam kuşağına gelindiğinde sinema filmi Bana Masal Anlatma yayın akışında yerini alıyor. Ardından Arkadaşım Hoşgeldin programı yayınlanacak. Yayın akışının gece saatlerinde ise Emre Dorman ile Aklımdaki Sorular canlı olarak yayınlanıyor. TV8 31 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? -  23 Ağustos Çarşamba
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 23 Ağustos Çarşamba TV8 yayın akışı 23 Ağustos Çarşamba günü Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle başlıyor. Günaydın Doktor programından sonra ise Oynat Bakalım eğlence programı yayın akışında yerini alıyor. Yayın akışının öğle vakitlerinde ise Yaşamdan Hikayeler, Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Gerçeğin peşinde programları sırasıyla TV8 ekranlarında sizlerle buluşuyor. Akşam kuşağında Aşk-ı Roman yerli dizisi yeni bölümüyle TV8 ekranlarında olacak. Ardından Güldür Güldür programı yayın akışında yerini alıyor. Gece kuşağında da gündüz kuşağı programlarının tekrar bölümlerini bulabilirsiniz. TV8 23 Ağustos Çarşamba günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Herkes şoke oldu! Eşi ile ablası kaçtı ve...
Herkes şoke oldu! Eşi ile ablası kaçtı ve... Serap Paköz'ün sunumuyla hafta içi her gün TV8'de ekranlara gelen 'Gerçeğin Peşinde' programına, ablası eşiyle kaçan Sinem Zengin'in hikayesi damgasını vurdu.
22.08.2017 Televizyon
Bir gün eş arıyor ertesi gün manken oluyor!
Bir gün eş arıyor ertesi gün manken oluyor! Yarışma programlarının masum olmayan profesyonel bir cast listesi var. Sina Koloğlu, farklı yarışmalarda farklı karakterlerle ortaya çıkan aynı kişilere dikkat çekti.
21.08.2017 Televizyon
TV8 yayın akışında bugün neler var? -  17 Ağustos Perşembe
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 17 Ağustos Perşembe TV8 yayın akışı 17 Ağustos Perşembe gününde sağlık programı olan Günaydın Doktor’un yeni bölümüyle başlıyor. Ardından TV8 ekranlarına Oynat Bakalım geliyor. Oynat Bakalım eğlence programından sonra Yaşamdan Hikayeler canlı olarak yayınlanıyor.Yaşamdan Hikayeler programının ardından ise Çok Güzel Hareketler Bunlar ve Gerçeğin Peşinde programları sırasıyla yayın akışına giriyor. Akşam kuşağı geldiğinde Abimm yerli sinema filmi TV8 ekranlarında sizlerle olacak. Gece kuşağında ise sabah kuşağında yer alan programların tekrar bölümlerini bulabilirsiniz. TV8 17 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Yok artık! RTÜK’e şikayet yağdı...
Yok artık! RTÜK’e şikayet yağdı... Adı Turan Yener. Kimi zaman damat adayı, kimi zaman bir olayın tanığı kimi zaman da görüşmediği çocuklarını aramak için ekranlarda karşımıza çıkıyor.
15.08.2017 Televizyon
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 15 Ağustos Salı
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 15 Ağustos Salı TV8 yayın akışı 15 Ağustos Salı gününde Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle başlıyor. Ardından Oynat Bakalım programının eğlenceli sunumuyla yayın akışı devam ediyor. Yayın akışının öğle vakitlerinde ise Yaşamdan Hikayeler canlı olarak yayınlanıyor. Öğle vakitlerinin devamında 1 Alp 3 Çocuk, Güle Güle Oturun ve Gerçeğin Peşinde programları sırasıyla yayına giriyor. Akşam kuşağına gelindiğinde 5’er Beşer yayında olacak. Yayın akışının devamında sabah kuşağında bulunan programların tekrar bölümleri yer alıyor. TV8 15 Ağustos Salı günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
3 ayrı programda  3 farklı rolde!
3 ayrı programda 3 farklı rolde! Adı Turan Yener. Ekranda kimi zaman damat adayı, kimi zaman bir olayın tanığı..
15.08.2017 Yaşam
Bülent Ersoy çıldırdı: Aile yalnız bırakmış!
Bülent Ersoy çıldırdı: Aile yalnız bırakmış! Serap Paköz'ün sunumuyla hafta içi her gün TV8'de ekranlara gelen 'Gerçeğin Peşinde' programına, bilgisayar başında ölü bulunan 13 yaşındaki Hakan Ekinci'nin ölümü ile ilgili aile bireylerinin canlı yayında birbirlerini suçlamaları damgasını vurdu.
10.08.2017 Televizyon
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 10 Ağustos Perşembe
TV8 yayın akışında bugün neler var? - 10 Ağustos Perşembe TV8 yayın akışı 10 Ağustos Perşembe gününde Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle başlıyor. Ardından Oynat Bakalım eğlence programıyla yayın akışı devam ediyor. Oynat Bakalım’dan sonra Yaşamdan Hikayeler programı canlı yayınıyla TV8 ekranlarında oluyor. İlerleyen saatlerde ise 1 Alp 3 Çocuk programı ekrana geliyor. Öğle vakti geldiğinde Gerçeğin Peşinde programı canlı yayınıyla TV8 ekranlarında! Akşam kuşağında Bana Masal Anlatma yerli sinema filmi gösteriliyor. TV8 10 Ağustos Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Serap Paköz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serap paköz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.