Serap Ezgü

Serap Ezgü

Son dakika Serap Ezgü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serap Ezgü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serap Ezgü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serap Ezgü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serap ezgü gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 serap ezgü haberi bulunmuştur. Tüm serap ezgü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında?
Hilal Özdemir kimdir? Hazım Körmükçü’nün eski eşi Hilal Özdemir kaç yaşında? Müzisyen Hilal Özdemir, konuk olduğu Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında zor durumda olduğunu söyleyerek, gözyaşlarına boğuldu. 2. Sayfa programında anlattıklarından sonra Hilal Özdemir hakkında merak edilenler de attı. Peki, Hilal Özdemir kimdir?
23.05.2020 Gündem
Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal kimdir? Zuhal Topal kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel sunucu Zuhal Topal'ın hayatına dair bilgileri derledik. Yeni programa başlayan Zuhal Topal ile ilgili tüm bilgiler...
28.08.2018 Gündem
Hilal Cebeci: Bu ülkenin polisi yok mu?
Hilal Cebeci: Bu ülkenin polisi yok mu? Uzun zamandır ekranlarda olmayan Hilal Cebeci, hemen her kanalda suçlu ve kayıp arayanlar için "Bu ülkenin polisi savcısı yok mu?" diyerek gündüz kuşağı sunucularına çattı.
12.10.2017 Magazin
TV8 yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı
TV8 yayın akışında bugün neler var? 26 Eylül Salı TV8’de 26 Eylül Salı gününe ait yayın akışı sabah saat 06.30’da Günaydın Doktor adlı sağlık yaşam programının yeni bölümü ile başlayacak. Maşa ile Koca Ayı adlı çizgi film ve Aşk-ı Roman adlı yerli diziden sonra, Gençlik Başımda Duman adlı yerli dizi ve Emlak Avcıları adlı program yayınlanacak. Gerçeğin Peşinde programının yayınından sonra Kocan Kadar Konuş Diriliş adlı sinema ve Arkadaşım Hoşgeldin adlı komedi programı TV8 ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
Suç formatlı programlar öfke ve şiddeti artırır
Suç formatlı programlar öfke ve şiddeti artırır İzdivaç programlarının bitmesiyle sunucu ve yapımcıların yeni ekmek kapısı, ekranlarda Müge Anlı ile popüler olan kayıpları arama, cinayet çözme temalı gündüz kuşağı programları oldu.
23.09.2017 Arşiv
Tv8 yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı
Tv8 yayın akışında bugün neler var? 19 Eylül Salı 19 Eylül Salı günü Tv8 yayın akışı, 06.30’da Günaydın Doktor adlı sağlık programının yeni bölümüyle başlayacak. Maşa İle Koca Ayı adlı çizgi film ile devam eden Tv8 sabah kuşağı, Aşk-ı Roman dizisi, Yaşamdan Hikayeler, Yemekteyiz gibi programlarla devam edecek. 5’er Beşer adlı program ve Salak Milyoner adlı yerli sinema ile akşam kuşağı Tv8’de yayında olacak.
29.09.2021 Gündem
Tv8 yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba
Tv8 yayın akışında bugün neler var? - 6 Eylül Çarşamba Tv8’in 6 Eylül Çarşamba gününe ait yayın akışı, sabah saat 06.45’te Günaydın Doktor adlı sağlık programının yeni bölümünün ekrana gelmesiyle başlıyor. Sonrasında ise Tv8 sabah kuşağı, eğlenceli program Oynat Bakalım’ın yayınlanmasıyla devam edecek. Maşa İle Koca Ayı adlı çizgi film, Aşk-ı Roman ve Gerçeğin Peşinde gibi programlardan sonra akşam kuşağında Güldür Güldür Show adlı tiyatro programının yeni bölümü yayınlanacak.
29.09.2021 Gündem
Herkes şoke oldu! Eşi ile ablası kaçtı ve...
Herkes şoke oldu! Eşi ile ablası kaçtı ve... Serap Paköz'ün sunumuyla hafta içi her gün TV8'de ekranlara gelen 'Gerçeğin Peşinde' programına, ablası eşiyle kaçan Sinem Zengin'in hikayesi damgasını vurdu.
22.08.2017 Televizyon
TV8 yayın akışında bugün neler var?- 27 Temmuz Perşembe
TV8 yayın akışında bugün neler var?- 27 Temmuz Perşembe TV8 yayın akışı 27 Temmuz Perşembe günü sağlığa dair her şeyin konuşulduğu program Günaydın Doktor’un yeni bölümüyle başlıyor. Hemen ardından Oynat Bakalım programıyla birbirinden eğlenceli videolar ekranlara geliyor. Yayın akışının devamında Çok Güzel Hareketler Bunlar programı yer alıyor. Çok Güzel Hareketler’den sonra Yaşamdan Hikayeler ve Gerçeğin Peşinde programları canlı olarak yayınlanıyor. Akşam kuşağında ise Küçük Ortak sinema filmi TV’de ilk kez TV8 ekranlarında yayınlanacak. TV8 27 Temmuz Perşembe günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var?- 25 Temmuz Salı
TV8 yayın akışında bugün neler var?- 25 Temmuz Salı TV8 yayın akışı 25 Temmuz Salı günü Günaydın Doktor programının yeni bölümüyle güne başlıyor. Günaydın Doktor programının ardından sabahın erken saatlerinde eğlenceli dakikalar geçirebileceğiniz Oynat Bakalım TV8 ekranlarında yerini alıyor. Öğle saatlerine gelindiğinde ise Yaşamdan Hikayeler ve Gerçeğin peşinde canlı yayınıyla izleyicilere heyecanlı dakikalar sunuyor. Akşam kuşağında Erkek Güzeli Sefil Bilo yerli sinema filmi ve Arkadaşım Hoşgeldin yayınlanıyor. TV8 25 Temmuz Salı günü yayın akışıyla ilgili tüm ayrıntılar haberimizde…
29.09.2021 Gündem
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 16 Haziran Cuma
TV8 yayın akışında bugün neler var? – 16 Haziran Cuma TV8’in 16 Haziran Cuma gününe ait yayın akışı erken saatlerde Günaydın Doktor programının yeni bölümü ile başlıyor ve eğitici, eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Survivor 2017 yarışmasının yeni bölümü ekranlarda olacak. TV8’in 16 Haziran Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Acun Ilıcalı Serap Ezgü ile anlaştı!
Acun Ilıcalı Serap Ezgü ile anlaştı! Serap Ezgü'nün, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de yapacağı programla ekranlara döneceği iddia edildi. Kulislerde başarılı sunucu Serap Ezgü'nün programının Temmuz ayında başlaması planlanıyor...
31.03.2017 Televizyon
Üçüncü kez baba oldu
Üçüncü kez baba oldu Türk halk müziği sanatçısı Sümer Ezgü’nün eşi Gülay Ezgü önceki gün 3...
7.01.2017 Magazin
Hakan Aysev'den şoke eden değişim!
Hakan Aysev'den şoke eden değişim! Ünlü tenor Hakan Aysev inanılmaz bir değişim yaşıyor. Verdiği kilolarla adından söz ettiren Hakan Aysev görenleri şaşkına çeviriyor. İşte tüm ayrıntılarıyla Hakan Aysev...
19.04.2016 Magazin
Tuğba Dural kimdir?
Tuğba Dural kimdir? Son günlerde adı Rıdvan Dilmen ile anılan Tuğba Dural kimdir? Gündeme bomba gibi düşen iddia ise Tuğba Dural ile ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in evlilik haberleri oldu. İşte Tuğba Dural hakkında detaylı bilgiler.
6.04.2016 Magazin
Yaktın hepimizi Müge Anlı!
Yaktın hepimizi Müge Anlı! Bir zamanlar hemen her kanalda gerçek hayatta işlenen cinayetleri ele alan, kayıpların peşine düşen programlar vardı. Şimdi bu işi üstlenen sadece Müge Anlı ve Ebru Gediz kaldı.
13.09.2015 Arşiv
Serap Ezgü ortaya çıktı
Serap Ezgü ortaya çıktı Serap Ezgü, ‘Bodrum’daki villasını zor durumda olduğu için satılığa çıkardı’ haberlerine tepki gösterdi.
30.06.2015 Magazin
Programı neden kaldırıldı?
Programı neden kaldırıldı? Atv'den bomba haber! Kendisine rakip göründüğü için ayağını mı kaydırdı?
7.09.2012 Televizyon
Canlı yayında yere kapaklandı
Canlı yayında yere kapaklandı Ünlü sunucu yerine geçerken dengesini kaybetti ve yere düştü
6.04.2011 Televizyon
Serap Ezgü tarih oldu!
Serap Ezgü tarih oldu! Sunucu Serap Ezgü, eski eşinin açtığı 'soyadı' davasını kaybetti. İşte ünlü sunucunun yeni soyadı...
29.09.2021 Gündem
Huzuru burada buldum
Huzuru burada buldum Serap Ezgü neden bir köy hayatı tercih etti? Şu anda neler hissediyor? İşte hepsinin cevabı...
5.04.2010 Magazin
Köye yerleşti
Köye yerleşti Serap Ezgü lüksü bıraktı ve mandalina bahçesiyle çevrili bir köy evine yerleşti. Peki neden?
31.03.2010 Televizyon
Serap Ezgü'yü şoke eden karar!
Serap Ezgü'yü şoke eden karar! Sunuculuğunu Serap Ezgü'nün üstlendiği Suç ve Ceza isimli program ekrandan kaldırıldı
14.03.2010 Televizyon
'Sen de bizim eve gelirsin'
'Sen de bizim eve gelirsin' 2 eşli 7 çocuklu medya patronundan Serap Ezgü'ye ilginç teklif
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Serap Ezgü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serap ezgü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.