Gazete Vatan Logo

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 16 Haziran Cuma

TV8’in 16 Haziran Cuma gününe ait yayın akışı erken saatlerde Günaydın Doktor programının yeni bölümü ile başlıyor ve eğitici, eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Survivor 2017 yarışmasının yeni bölümü ekranlarda olacak. TV8’in 16 Haziran Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

TV8 yayın akışında bugün neler var? – 16 Haziran Cuma

TV8’in 16 Haziran Cuma gününe ait yayın akışı sat 07.00’da Günaydın Doktor isimli programın yeni bölümü ile başlıyor. Birçok hastalık için muayene yöntemlerinden ve iyileştirme yöntemlerinden bahsedilen programda ayrıca günlük yaşam sağlığı ile ilgili de bilgiler veriliyor. Günaydın Doktor programından hemen sonra ise Maşa ile Koca Ayı çizgi filmi ekranlarda olacak. Bakalım bu sefer ikilinin başına neler gelecek?

TV8 YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 08.15’te Oynat Bakalım isimli video paylaşma programı başlayacak. Birbirinden eğlenceli ve komik videoların paylaşıldığı programda gülmek garanti! Ardından ise Aramızda Kalmasın isimli program canlı olarak ekranlara gelecek. Saat 11.45’te ise Arda’nın Ramazan Mutfağı yayınlanacak. İftarda rahatlıkla yapabileceğiniz kolay ve lezzetli tarifleri bu programdan öğrenebilirsiniz.

Saat 12.45’te ise Yaşamdan Hikâyeler programı canlı olarak ekranlara gelecek. Hayattan gerek hikâyelerin anlatıldığı programda birbirinden farklı yaşamlara tanık olacaksınız. Ardından ise Survivor Panorama başlayacak. Survivor yarışmasında yaşananlar bu programda değerlendiriliyor.

Haberin Devamı

Saat 17.00’da Gerçeğin Peşinde isimli program TV8 ekranlarında olacak. Serap Ezgü’nün sunduğu programda cinayetlerin ardındaki sır perdeleri aralanıyor ve ailelerin dertleri çözümleniyor.

TV8’in bugünkü akşam kuşağında ise Survivor 2017 yarışmasının yeni bölümü yayınlanacak. Adada yine heyecanlı dakikalar yaşanacak ve ödül için iki grup kıyasıya mücadele verecek. Bakalım gönüllüler mi yoksa ünlüler mi bu haftanın şanslı takımı olacak? Hepsi ve daha fazlası bu akşam TV8 kanalında!

Survivor 2017’den hemen sonra ise saat 00.15’te Emre Dorman ile Kur’an’ın İzinde isimli program başlayacak. Ardından ise Ramazan gecelerinin tamamlayıcısı olan Bekir Köse ile Sahur Vakti programı yayınlanacak. Bu programda Ramazan ve oruç ile ilgili bilgiler verilirken diğer yandan da sorular cevaplanacak.