Selim Ahmet Kemaloğlu

Selim Ahmet Kemaloğlu

Son dakika Selim Ahmet Kemaloğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selim Ahmet Kemaloğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selim Ahmet Kemaloğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selim Ahmet Kemaloğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selim ahmet kemaloğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 selim ahmet kemaloğlu haberi bulunmuştur. Tüm selim ahmet kemaloğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Şenpınar'ı 37 bıçak darbesiyle öldüren boksör Selim Ahmet Kemaloğlu, cezaevinde intihar etti
Zeynep Şenpınar'ı 37 bıçak darbesiyle öldüren boksör Selim Ahmet Kemaloğlu, cezaevinde intihar etti Muğla'nın Menteşe ilçesinde kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı (24) dövüp, 37 bıçak darbesiyle öldürdüğü suçlamasıyla yargılandığı davada verilen müebbet hapis cezası Yargıtay 1'inci Ceza Dairesi'nce onanan boksör Selim Ahmet Kemaloğlu (27), tutulduğu Adana F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tek kaldığı odada çarşafla kendini asarak yaşamına son verdi.
31.10.2022 Yaşam
Zeynep Şenpınar cinayeti ile ilgili yeni gelişme!
Zeynep Şenpınar cinayeti ile ilgili yeni gelişme! Muğla'da, kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı bıçaklayarak öldüren, ardından da aynı bıçakla kendisini yaralayan boksör Selim Ahmet Kemaloğlu müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
20.04.2021 Yaşam
Zeynep'i öldüren boksör sevgilisi için 'akıl sağlığı raporu' istendi
Zeynep'i öldüren boksör sevgilisi için 'akıl sağlığı raporu' istendi Muğla'da, kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı (25) bıçaklayarak öldüren, ardından da aynı bıçakla kendisini yaralayan boksör Selim Ahmet Kemaloğlu (27), yargılandığı davanın ikinci duruşmasından önce 'akıl sağlığı raporu' için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
11.01.2021 Gündem
Zeynep'i öldüren boksörden pes dedirten savunma
Zeynep'i öldüren boksörden pes dedirten savunma Muğla'da kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı (24) dövdükten sonra göğsünden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan boksör Selim Ahmet Kemaloğlu'nun (26) yargılanmasına bugün Muğla 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı. Kemaloğlu hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenilen davanın duruşmasını izlemek için Kahramanmaraş'tan gelen Zeynep'in annesi Arzu Şenpınar, adliye önünde "Katil nasıl yaptın, nasıl yaptın? Benim kızım hayır dediği için öldürüldü" diye feryat etti.
8.10.2020 Gündem
Korkunç detay ortaya çıktı! Vahşice katletti! 25 dakika boyunca...
Korkunç detay ortaya çıktı! Vahşice katletti! 25 dakika boyunca... Ramazan Bayramı’nın ilk günü meydana gelen olayda, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü’nden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar’ı (25) dövdükten sonra öldüren boksör Selim Ahmet Kemaloğlu (26) hakkında savcılık tarafından hazırlanan iddianamede yer alan ve insanı ürperten korkunç detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
29.07.2020 Gündem
Boksör sevgilisi tarafından katledilmişti! İddianamede şoke eden detay
Boksör sevgilisi tarafından katledilmişti! İddianamede şoke eden detay Muğla’da, kız arkadaşı Zeynep Şenpınar’ı (24) dövdükten sonra göğsünden bıçaklayarak öldüren ardından da aynı bıçakla kendisini yaralayan boksör Selim Ahmet Kemaloğlu hakkında savcılık tarafından hazırlanan ve ’ağırlaştırılmış müebbet hapis’le cezalandırılması istemiyle tamamlanan iddianamede önemli bir detay daha ortaya çıktı. İddianamede Kemaloğlu’nun psikolojik sorunlarını ön plana çıkarmaya çalışarak alacağı cezayı azaltmak amacıyla ifade verdiği yer aldı.
25.07.2020 Gündem
Şoke eden detaylar! Öldürdükten sonra tüm kıyafetlerini değiştirmiş!
Şoke eden detaylar! Öldürdükten sonra tüm kıyafetlerini değiştirmiş! Muğla'da, kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı (24) dövdükten sonra göğsünden bıçaklayarak öldüren ardından da aynı bıçakla kendisini yaralayan boksör Selim Ahmet Kemaloğlu hakkında savcılık tarafından hazırlanan ve 'ağırlaştırılmış müebbet hapis'le cezalandırılması istemiyle tamamlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı. İddianamede, Kemaloğlu'nun 112'yi aradığı sırada Zeynep'in hala hayatta olduğu ancak ekipler apartmana geldiğinde şüphelinin polise engel olmaya çalışması nedeniyle genç kızın yaşamını yitirdiğinin tespit edildiği belirtildi. Ayrıca, Zeynep'in olay günü sabah saatlerinde evden kaçtığı ancak Kemaloğlu'nun genç kızı yakalayıp, eve götürdüğü de ortaya çıktı. Kemaloğlu'nun Zeynep'in vücudundaki kanları temizleyip, kıyafetlerini ise iç çamaşırı da dahil olmak üzere yenileri ile değiştirdiği de belirtildi.
24.07.2020 Gündem
Zeynep'in katili boksöre ağırlaştırılmış müebbet istemi
Zeynep'in katili boksöre ağırlaştırılmış müebbet istemi Muğla'da, kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı (24) dövdükten sonra göğsünden bıçaklayarak öldüren ardından kendisini de bıçakla yaralayan boksör Selim Ahmet Kemaloğlu hakkında savcılık tarafından iddianame tamamlandı. Kemaloğlu'nun ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması talep edildi.
22.07.2020 Gündem
Zeynep cinayetinde yeni gelişme ortaya çıktı
Zeynep cinayetinde yeni gelişme ortaya çıktı Muğla'da milli boksör Selim Ahmet Kemaloğlu (26) tarafından dövülüp, göğsünden bıçaklanarak öldürülen Zeynep Şenpınar (25) cinayetinde yeni gelişme yaşandı. Şenpınar'ın öldürülmeden 2 hafta önce polis merkezine giderek sevgilisi Kemaloğlu tarafından şiddet gördüğü için şikayetçi olduğu, ertesi gün ise şikayetini geri çektiği ortaya çıktı.
26.05.2020 Yaşam
Milli boksör sevgilisini öldürmüştü! Mesajlar ortaya çıktı
Milli boksör sevgilisini öldürmüştü! Mesajlar ortaya çıktı Muğla'da milli boksör olduğu öğrenilen Selim Ahmet Kemaloğlu (26), aynı evde yaşadığı kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı (25) dövüp göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Bıçakla kendine de zarar veren Selim Ahmet Kemaloğlu ise tedavisi için polis gözetiminde hastaneye kaldırıldı. Öldürülen Zeynep Şenpınar'ın arkadaşına attığı mesaj ve Selim Ahmet Kemaloğlu'nun da cinayetin hemen ardından yaptığı paylaşım ortaya çıktı.
25.05.2020 Gündem
Kamuda atama rüzgarı!
Kamuda atama rüzgarı! Yeni atamalar yapıldı
24.04.2013 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Selim Ahmet Kemaloğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selim ahmet kemaloğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.