Selen Soyder

Selen Soyder

Son dakika selen soyder haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selen soyder ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selen soyder haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selen Soyder

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selen soyder gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 selen soyder haberi bulunmuştur. Tüm selen soyder haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kendi Düşen Ağlamaz neden yok, final mi yaptı? 12 Ekim Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm var mı?
Kendi Düşen Ağlamaz neden yok, final mi yaptı? 12 Ekim Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm var mı? Kendi Düşen Ağlamaz neden yok, final mi yaptı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 12 Ekim TRT 1 yayın akışında yer almayan Kendi Düşen Ağlamaz'ın başrollerinde Eylül Tumbar, Selen Soyder ve Enes Koçak yer alıyor. Final iddialarının uzun süredir gündemde olduğu dizi bu akşam yeni bölümüyle ekranda olmayacak. Peki Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilen diğer soruların detayları...
12.10.2023 Televizyon
Selen Soyder özel hayatına dair konuştu: 'Dünyanın en iyi üvey babasıyla büyüdüm'
Selen Soyder özel hayatına dair konuştu: 'Dünyanın en iyi üvey babasıyla büyüdüm' Miss Turkey birincisi, spiker, oyuncu.. On parmağında on marifet. Selen Soyder özel hayatına dair hiç bilinmeyenleri anlattı. Aşka inancının olmadığını aktaran Soyder, " Varsa kalıcı, sonsuz bir aşkın içinde olduğunu düşünen ve mutlu olan, ne mutlu onlara" dedi.
20.08.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
Selen Soyder'den boşanma sonrası ilk açıklama!
Selen Soyder'den boşanma sonrası ilk açıklama! Oyuncu Selen Soyder, uzun zamandır ekranlardan uzak bir yaşam sürdürüyor. İş insanı Oren Frensez ile yedi yıllık evliliğini geçtiğimiz ağustos ayında noktalayan ünlü oyuncu, önceki gece Bebek'te görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Soyder, boşanmasıyla alakalı konuştu.
3.10.2022 Magazin
Selen Soyder ile Oren Frensez yedi yıllık evliliğini bitirdi!
Selen Soyder ile Oren Frensez yedi yıllık evliliğini bitirdi! 'Yer Gök Aşk' ve 'Lale Devri' gibi dizileriyle adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Miss Turkey 2007 birincisi, oyuncu ve model Selen Soyder, Oren Frensez ile yedi yıllık evliliğini bitirdi.
12.08.2022 Magazin
Birce Akalay isyan etti: Fotoğrafta cinsellik yok!
Birce Akalay isyan etti: Fotoğrafta cinsellik yok! Instagram Birce Akalay'ın paylaştığı fotoğrafı 'Çıplaklık ve cinsellik barındırdığı' gerekçesiyle kaldırınca, ünlü oyuncu isyan etti...
9.03.2020 Magazin
'Libido' kelimesi çok farklı yerlere gitti
'Libido' kelimesi çok farklı yerlere gitti 'Libido' açıklamasıyla tepki çeken, ardından İspanya'da bir kadın hayranına verdiği cevapla da çok konuşulan Can Yaman, askerden döndü. Yaman, aylar sonra sert konusu eleştirilere yanıt verdi.
30.01.2020 Magazin
Can Yaman'ın yeni hali hayranlarını şaşırttı
Can Yaman'ın yeni hali hayranlarını şaşırttı Libido açıklamalarıyla gündem olan oyuncu Can Yaman, askerlik vazifesini yerine getirmek için saç ve sakal tıraşı oldu. Yaman'ın tıraş sonrası çekilen fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.
8.01.2020 Magazin
Gülse Birsel'den Can Yaman'a 'libido' göndermesi
Gülse Birsel'den Can Yaman'a 'libido' göndermesi Geçtiğimiz haftalarda yaptığı 'libido' açıklamasıyla gündeme bomba gibi düşen ve birçok ünlü isimden tepki gören Can Yaman'a bir taş da Gülse Birsel'den geldi. Birsel, hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde oynadığı 'Jet Sosyete' dizisinin son bölümünde Yaman'a göndermede bulundu.
15.12.2019 Magazin
İlker Kaleli: Libido anlamadığım bir konu
İlker Kaleli: Libido anlamadığım bir konu Oyuncu Can Yaman’ın Cengiz Semercioğlu’na verdiği röportajdaki 'libido' çıkışı büyük ses getirdi. Tayland'dan dönen İlker Kaleli de konuya dahil oldu.
11.12.2019 Magazin
Demet Özdemir: Benimle ilgili konuşma
Demet Özdemir: Benimle ilgili konuşma Son dönemde gündemden düşmeyen Can Yaman'a bir uyarı da 'Erkenci Kuş'daki partneri ve bir dönem aşk yaşadığı eski sevgilisi Demet Özdemir'den geldi.
9.12.2019 Magazin
"Demetle 20'nci bölüm sevgili olduk"
"Demetle 20'nci bölüm sevgili olduk" Atina ve Roma’nın ardından İspanya’nın Madrid şehrine giden Can Yaman, havaalanında izdihama neden oldu. Ünlü oyuncuya “Gördüğü ilgi PR başarısı mı, yoksa gerçek mi”, “Bu ilgiyi neye bağlıyor”, “Kıvanç Tatlıtuğ hakkında ne düşünüyor” gibi merak edilen tüm soruları Cengiz Semercioğlu sordu.
1.12.2019 Magazin
Tuğba Ekinci'den Can Yaman'a ağır sözler!
Tuğba Ekinci'den Can Yaman'a ağır sözler! Sette yaşanan kriz iddiaları magazin gündeminden düşmeyen Can Yaman'a bir tepki de şarkıcı Tuğba Ekinci'den geldi.
2.04.2019 Magazin
Can Yaman'ın fırlattığı fotoğraf makinesi dizideki oyuncuyu yaraladı!
Can Yaman'ın fırlattığı fotoğraf makinesi dizideki oyuncuyu yaraladı! Oyuncu Can Yaman'ın, rol aldığı dizinin çekimlerini izleyen hayranına fotoğraf makinesi fırlattığı iddia edildi.
1.04.2019 Magazin
Can Yaman: O parayı ödemiyorum!
Can Yaman: O parayı ödemiyorum! İki yıl önce Selen Soyder'e sette bardak fırlattığı için geçen günlerde para cezasına çarptırılan Can Yaman "O parayı ödemiyorum" dedi.
1.04.2019 Magazin
Mahkeme Can Yaman'ı affetmedi! O dava sonuçlandı...
Mahkeme Can Yaman'ı affetmedi! O dava sonuçlandı... İki yıl önce sette rol arkadaşı Selen Soyder’e bardak fırlatıp hakaret eden Can Yaman’a ceza çıktı.
29.03.2019 Magazin
Selen Soyder'in burnu kırıldı!
Selen Soyder'in burnu kırıldı! Üç yıldır ekranda olmayan Selen Soyder, geçen hafta evinde dengesini kaybederek, merdivenlerden düştü
11.03.2019 Magazin
Ayağından sakatlandı
Ayağından sakatlandı Oyuncu Selen Soyder, geçen hafta evinde talihsiz bir kaza geçirdi.
12.02.2018 Magazin
Hiçbir şey gizli kalmaz
Hiçbir şey gizli kalmaz Can Yaman, geçtiğimiz gün bir mekanda yaşadığı kavga sonrası karakolluk olmuştu. İlk yorum benzer bir kavga yaşadığı eski rol arkadaşı Selen Soyder’den geldi. Soyder “Hiçbir şey gizli kalmaz, kimin ne olduğu ortaya çıkar” dedi
27.01.2018 Magazin
Selen Soyder ekranlara dönüyor!
Selen Soyder ekranlara dönüyor! Rol aldığı diziden olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra kayıplara karışan Selen Soyder geri dönüyor.
31.03.2017 Magazin
Selen Soyder'in yerine kim geldi?
Selen Soyder'in yerine kim geldi? Hangimiz Sevmedik'ten olaylı bir şekilde ayrılan Selen Soyder'in yerine Sezgi Sena Akay'ın geldiği öne sürülmüştü. Ancak yapım şirketi Yeliz Kuvancı’yla anlaşıldığını açıkladı.
5.01.2017 Magazin
Selen’in yerine Sezgi
Selen’in yerine Sezgi TRT 1’deki “Hangimiz Sevmedik” dizisinin setinde başrol oyuncuları Selen Soyder ile Can Yaman kavga etmiş, bardaklar havalarda uçuşmuştu...
2.01.2017 Magazin
Hangimiz Sevmedik dizisine yeni başrol oyuncusu!
Hangimiz Sevmedik dizisine yeni başrol oyuncusu! Pazartesi günlerinin eğlenceli dizisi Hangimiz Sevmedik'te başrol oyuncusu değişti. Geçtiğimiz günlerde başrol oyuncuları arasında geçen tartışmadan dolayı Selen Soyder Hangimiz Sevmedik dizisinden ayrılmıştı. Şimdi ise Hangimiz Sevmedik'e yeni bir başrol oyuncusunun geldiği duyuruldu. İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Selen Soyder gitti Sezgi Sena Akay geldi!
Selen Soyder gitti Sezgi Sena Akay geldi! Hangimiz Sevmedik dizisinin setinde yaşanan kavga sonrasında kadrodan çıkartılan Selen Soyder’in yerini alacak olan isim belli oldu.
2.01.2017 Magazin
Selen Soyder kovuldu mu?
Selen Soyder kovuldu mu? Hangimiz Sevmedik isimli dizinin setinde başlayan ve yargıya taşınan kavga ile ilgili olarak yapım şirketinden açıklama var.
23.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Selen Soyder ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selen soyder haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.