Selefiler

Selefiler

Son dakika selefiler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selefiler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selefiler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selefiler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selefiler gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 selefiler haberi bulunmuştur. Tüm selefiler haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Öldü' denilen Saddam'ın sağ kolu yeniden ortaya çıktı
'Öldü' denilen Saddam'ın sağ kolu yeniden ortaya çıktı ABD işgaliyle Irak'ta Baas rejiminin devrilmesinin 15. yıldönümünde Saddam Hüseyin'in sağ kolu İzzet İbrahim el Duri'nin Facebook'ta canlı yayımlanan bir videoda boy göstermesi şaşkınlıkla karşılandı. Zira Nisanda 2015'te Duri'nin Irak güçleriyle girdiği çatışmada öldürüldüğü haberi ceset fotoğraflarıyla desteklenmişti.
9.04.2018 Dünya
Suudi Arabistan'ın hedefindeler!
Suudi Arabistan'ın hedefindeler! Eylül ayının ortasına yaklaşırken Suudi Arabistan’da Ali el-Ömeri ve hemen ardından Selman el-Avde, Avaz el-Karni, Nasır el-Ömer gibi önemli isimlerin birbiri ardına tutuklandıkları haberi ajanslara düştü. Veliaht Muhammed Bin Selman, iktidar yürüyüşünde demir yumruk siyasetini tercih etti. Ancak bu süreç hiç kolay geçmeyecek.
15.09.2017 Dünya
PKK Almanya'da birkaç ayda 13 milyon Euro bağış topladı
PKK Almanya'da birkaç ayda 13 milyon Euro bağış topladı Almanya'da iç istihbarattan sorumlu Federal Anayasayı Koruma Örgütünün 2016 raporu açıklandı. Buna göre iç tehdit açısından en önemli tehdidi oluşturan unsurlar dinci terör, sağ ve sol aşırı gruplar ile casusluk faaliyetleri olarak sıralandı.
6.07.2017 Dünya
Fırtına kopacak! Türkiye'nin iki seçeneği var
Fırtına kopacak! Türkiye'nin iki seçeneği var Suriye'de yaklaşık 10 gündür sessizlik hakim. Küçük gruplar arasında çatışmalar devam etse de devler bugünlerde siyasi pazarlık yapıyor. Türkiye'nin ise iki seçeneği var
29.09.2021 Gündem
İl il namaz vakitleri - 6 Ekim Perşembe
İl il namaz vakitleri - 6 Ekim Perşembe Namaz vakitleri müslümanlarca oldukça merak edilen bir konu. Diyanet İşler Başkanlığı'nın yayınlandığı namaz vakitlerini sizler için derledik. İşte il il namaz vakitleri...
29.09.2021 Gündem
IŞİD gençlerin örgüte katılımını nasıl sağlıyor?
IŞİD gençlerin örgüte katılımını nasıl sağlıyor? Avrupa’da yaşayan gençler neden radikal İslamcı gruplara katılıyor? Yıllardır bu konuda çalışan Claudia Dantschke, gençleri cihatçılara dönüştürmede popüler kültür unsurlarının etkisine dikkat çekiyor.
15.07.2016 Dünya
Salih Müslim'den çarpıcı mesajlar
Salih Müslim'den çarpıcı mesajlar Independent gazetesine konuşan PYD lideri Salih Müslim, IŞİD'e karşı mücadele, Türkiye'nin tutumu ve bölgedeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu...
25.09.2015 Dünya
Aşırı sağcı örgüte ülke çapında operasyon
Aşırı sağcı örgüte ülke çapında operasyon Almanya İçişleri Bakanı de Maiziere, aşırı sağcı terör örgütüne yapılan operasyona ilişkin, "Bu NSU'dan sonra ortaya çıkan ilk örgüttü. Soruşturma çok başarılı yürütüldü" dedi.
6.05.2015 Dünya
IŞİD Gazze'ye giremiyor
IŞİD Gazze'ye giremiyor Terör örgütü IŞİD’i örnek alan Gazze Şeridi’ndeki radikal İslamcı gruplar bütün çabalarına rağmen varlık gösteremiyor. Hamas IŞİD terörünün Gazze topraklarına taşınmasına izin vermiyor.
9.04.2015 Dünya
Selefiler ve Pegida aynı anda sokağa çıkıyor
Selefiler ve Pegida aynı anda sokağa çıkıyor Wuppertal'de Selefiler, İslam karşıtları, aşırı sağcılar ve bu gruplara karşı olanların aynı gün gösteri yapacağı bildirildi.
14.03.2015 Dünya
Birinci hedef Cübbeli Ahmet!
Birinci hedef Cübbeli Ahmet! Habertürk'ten Şefik Dinç, IŞİD'in yerli networkünün izini sürdü...
29.09.2021 Gündem
‘Türkiye’nin tutumu  bizi de etkliyor’
‘Türkiye’nin tutumu bizi de etkliyor’ Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkiye’yi IŞİD’e karşı bir şey yapmamakla suçladı...
9.10.2014 Dünya
IŞİD'in yeni sosyal platformu...
IŞİD'in yeni sosyal platformu... Facebook üzerinden eylemlerini duyuran İslam Devleti örgütüne katılan Alman cihatçıların, bu kez de WhatsApp ve Instagram üzerinden yeni cihatçıları saflarına çekmeye çalıştıkları belirtiliyor.
18.09.2014 Dünya
IŞİD Erdoğan'ı nasıl görüyor?
IŞİD Erdoğan'ı nasıl görüyor? Yeni Şafak gazetesi yazarı Hilal Kaplan, IŞİD'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kafir olarak gördüğünü yazdı.
29.09.2021 Gündem
IŞİD'e o ülkeden ağır darbe!
IŞİD'e o ülkeden ağır darbe! Irak ve Suriye’de terör estiren IŞİD, Almanya’da yasaklanıyor. Frankfurter Allgemeine gazetesinin haberine göre, Federal İçişleri Bakanı Thomas De Maizi?re IŞİD’in Almanya’daki tüm aktivitelerinin yasaklanacağı gibi, siyah bayrakları ve diğer sembollerinin de yasaklanacağını bildirdi.
12.09.2014 Dünya
100 bin kişilik militan ordusu!
100 bin kişilik militan ordusu! Alman iç istihbarat örgütü Anayasayı Koruma Teşkilatı'nın ülke içindeki aşırılıkçı hareketlerle ilgili 2013 raporu açıkladı.
19.06.2014 Dünya
IŞİD, İsrail'de de hortladı!
IŞİD, İsrail'de de hortladı! Irak Şam İslam Devleti terör örgütünün İsrail uzantısı olan Selefiler 3 Yahudi çocuğu kaçırdı
14.06.2014 Dünya
'Eşe tecavüze seyirci kalınabilir'  fetvası!
27.04.2014 Dünya
Almanya'yı karıştıran video!
Almanya'yı karıştıran video! Almanya'da Suriye'ye giderek El Kaide'ye katıldı ve bu videoyu çekti...
3.12.2013 Dünya
'Sizin katliniz vacip'
'Sizin katliniz vacip' Kan donduran ifadeler
29.09.2021 Gündem
Cenazesi Türkiye’ye getirilecek!
Cenazesi Türkiye’ye getirilecek! Suriye’de savaşmak için Selefiler grubuna katıldı
29.09.2021 Gündem
O ülke şeriata geçiyor!
O ülke şeriata geçiyor! Libya hükümeti revizyona giderek şeriata daha yakın bir anayasa üzerinde çalışmaya başladı...
14.11.2013 Dünya
'2 milyon Alevi ölür'
'2 milyon Alevi ölür' Rojava olarak adlandırılan Kuzey Suriye’de 32...
29.09.2021 Gündem
'Türkiye seks cihadına köprü oldu!'
'Türkiye seks cihadına köprü oldu!' Ortalığı karıştıracak iddia
26.09.2013 Dünya
Mısır'da şeriat sürprizi!
Mısır'da şeriat sürprizi! Aşırı dinci Selefiler anayasal süreçte etkilerini ortaya koydu!
10.07.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Selefiler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selefiler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.