Selahaddin  Gülen

Selahaddin Gülen

Son dakika Selahaddin Gülen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Selahaddin Gülen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Selahaddin Gülen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selahaddin Gülen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selahaddin gülen gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 selahaddin gülen haberi bulunmuştur. Tüm selahaddin gülen haberleri aşağıda listelenmiştir.
FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni: 212 kişinin ismini verdim
FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni: 212 kişinin ismini verdim Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) operasyonu ile yurt dışında yakalandıktan sonra tutuklanan, FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen'in yargılanmasına devam edildi. Duruşmada, örgüte dair bildiklerini itiraf ettiğini belirten Gülen, "212 kişinin ismini verdim ve bunları teşhis ettim" diyerek tahliyesini istedi.
3.02.2022 Gündem
FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni örgütün ABD yapılanmasını deşifre etti! Tek tek isim verdi
FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni örgütün ABD yapılanmasını deşifre etti! Tek tek isim verdi MİT operasyonu ile yurt dışında yakalandıktan sonra tutuklanan FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen, mahkemede örgütün ABD yapılanması konusunda itiraflarda bulundu. Birçok örgüt üyesinin ismini vererek yapılanmayı ifşa eden Gülen'in tahliye talebi ise reddedildi.
18.11.2021 Gündem
FETÖ'nün Orta Asya Sorumlusu Orhan İnandı yakalandı
FETÖ'nün Orta Asya Sorumlusu Orhan İnandı yakalandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunarak, "MİT, son olarak FETÖ'nün Orta Asya Genel Sorumlusu Orhan İnandı'yı ülkemize getirdi." ifadelerini kullandı.
6.07.2021 Gündem
FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahattin Gülen'in cezası belli oldu
FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahattin Gülen'in cezası belli oldu FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahattin Gülen hakkında 'silahlı terör örgütü kurma ve yönetme' suçundan 22.5 yıl hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
18.06.2021 Gündem
Teröristbaşı Fetullah Gülen’in öz yeğeni her şeyi itiraf etti
Teröristbaşı Fetullah Gülen’in öz yeğeni her şeyi itiraf etti Fetullah Gülen’in öz yeğeni Selahaddin Gülen, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak verdiği ifadesinde, FETÖ içindeki güç kavgasını da anlattı.
7.06.2021 Gündem
FETÖ elebaşının yeğeni Selahaddin Gülen itirafçı oldu
FETÖ elebaşının yeğeni Selahaddin Gülen itirafçı oldu FETÖ elebaşının yeğeni Selahaddin Gülen'in ifadesine ulaşıldı. Selahaddin Gülen ifadesinde, "Gülen terör örgütünün lideridir" dedi.
5.06.2021 Gündem
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen tutuklandı
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen tutuklandı MİT'in operasyonuyla yakalanarak Türkiye'ye getirilen FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen, "silahlı terör örgütü yöneticiliği" suçundan tutuklandı.
4.06.2021 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den muhalefete erken seçim tepkisi
MHP lideri Devlet Bahçeli'den muhalefete erken seçim tepkisi MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısına tepki gösterdi. Bahçeli, ''Ülkemizin erken seçim diye bir gündemi yoktur. Bugünden itibaren de seçimlere 754 gün kalmıştır'' dedi.
1.06.2021 Siyaset
Selahaddin Gülen yakalanarak Türkiye'ye getirildi
Selahaddin Gülen yakalanarak Türkiye'ye getirildi FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in akrabası Selahaddin Gülen, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığının operasyonuyla yurt dışında yakalanarak Türkiye'ye getirildi.
31.05.2021 Gündem
Gülen'in cinsel istismar sanığı yeğenleri için iade talebi
Gülen'in cinsel istismar sanığı yeğenleri için iade talebi Erzurum'da 15 yaşındaki S.K.'ye cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeğenleri Ammar ve Selahaddin Gülen'in de yer aldığı 12 sanığın yargılanmasına devam edildi.
14.09.2018 Gündem
FETÖ'nün kapattığı utanç dosyası yeniden
FETÖ'nün kapattığı utanç dosyası yeniden Erzurum'da 10 yıl önce o dönem 15 yaşında olan kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla 9 kişi hakkında beraat kararıyla sonuçlanan, aralarında FETÖ ele başı Fethullah Gülen'in kardeşi Seyfullah Gülen, yeğenleri Ammar ve Selahaddin Gülen'in de yer aldığı 63 kişi için takipsizlik verilen dosya yeniden açıldı. Ölen Seyfullah Gülen için takipsizlik kararı verilirken, firari oğulları Ammar Gülen ile Selahaddin Gülen'in de aralarında bulunduğu 12 sanığın, 57 yıla kadar hapsi istendi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı Son dakika haberine göre, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanık hakkında verilen hükmün gerekçesi açıklandı.
12.07.2021 Gündem
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınına konuk oldu.
25.02.2019 Siyaset
Ünlü bestekar Alaeddin Yavaşça hastaneye kaldırıldı
Ünlü bestekar Alaeddin Yavaşça hastaneye kaldırıldı Bodrum'da yazlığı bulunan ünlü bestekar ve sanatçı Prof. Dr. Alaeddin Yavaşça, rahatsızlanınca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Alaeddin Yavaşça'nın sağlık durumu nedir?
5.08.2017 Yaşam
'Gülen’in yanında kimse kalmadı'
'Gülen’in yanında kimse kalmadı' Gençlik arkadaşları, yaşanan son olaylardan sonra Gülen'i yanlız bıraktı.
29.09.2021 Gündem
Fethullah Gülen'e protesto
Fethullah Gülen'e protesto Midyat'ta Fethullah Gülen'e tepki gösterisi
29.09.2021 Gündem
Gülen'in Erbil ilgisi
Gülen'in Erbil ilgisi Erbil'de yapılan 'Abant Toplantısı'na Gülen mesaj gönderdi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Selahaddin Gülen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selahaddin gülen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.