Seks Oyuncağı

Seks Oyuncağı

Son dakika seks oyuncağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan seks oyuncağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını seks oyuncağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seks Oyuncağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seks oyuncağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 seks oyuncağı haberi bulunmuştur. Tüm seks oyuncağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Westminster’da taciz skandalı
Westminster’da taciz skandalı İngiltere, iktidardaki Muhafazakar Parti’den 36 ismin karıştığı taciz vakalarını konuşuyor. Parlamento çalışanları tarafından ifşa edilen tacizci listesinde 2 bakanın da adı yer alıyor
30.10.2017 Dünya
Fantezi hastanede son buldu!
Fantezi hastanede son buldu! İngiltere'nin Sussex bölgesinde yaşayan genç bir kızın başına utanç verici bir olay geldi. Partneriyle cinsel hayatını renklendirmek için seks oyuncağına başvurunca hayatının pişmanlığını yaşadı. Fantezi hastanede son buldu.
29.06.2017 Dünya
Kuryenin bıraktığı paketten seks oyuncağı çıktı!
Kuryenin bıraktığı paketten seks oyuncağı çıktı! İstanbul'da bir tekstil firmasında yaşanan ilginç olayda kuryenin bıraktığı paketi açan sekreter şoka girdi
13.03.2017 Yaşam
İlk erotik oyuncak bulundu!
İlk erotik oyuncak bulundu! Bir zamanlar Çin kraliyetleri ve aristokratlarına ait eski seks oyuncaklarını gösteren bulunmaz resimler gösterime sunuldu.
17.06.2021 Dünya
Az daha ölüyordu! Cinsel organına...
Az daha ölüyordu! Cinsel organına... Çinli bir adam doktor korkusundan az daha ölüyordu.
17.06.2021 Dünya
Dünyanın en utanç verici olayı! İçinde sıkıştı!
Dünyanın en utanç verici olayı! İçinde sıkıştı! 24 yaşındaki stajyer öğretmen Emma Phillips'in başına gelen talihsiz olay utanç verici bir hastane yolculuğuna dönüştü
17.06.2021 Dünya
Şişme kadını melek sandılar
Şişme kadını melek sandılar Endonezya’nın adalarından birinde kıyıya vuran şişme kadını, ‘cennetten düşmüş melek’ sanan köylüler, kıyafet giydirdiler. Ancak olay araştırılınca şişme kadın olduğu ortaya çıktı.
3.05.2016 Dünya
Geleceğin seks oyuncağı: Orgasmatron
Geleceğin seks oyuncağı: Orgasmatron Teknolojinin ilerlemesiyle çeşitli yenilikler görülen alanlardan biri seks oyuncakları. Kadınlar için icat edilen yeni cihaz, omurganın içine verilen sinyaller sayesinde orgazmı garantiliyor.
18.03.2016 Sağlık
12 yaşındaki kıza benzeyen seks oyuncağı tartışma yarattı
12 yaşındaki kıza benzeyen seks oyuncağı tartışma yarattı Sosyal medyada büyük tartışma yaratan seks oyuncağı 12 yaşındaki bir kız çocuğuna benziyor.
17.03.2016 Dünya
Yeni trend seks robotları!
Yeni trend seks robotları! Bilim insanları, robotlarla seksin kaçınılmaz bir gerçek olarak yakın gelecekte ağırlık kazanacağını belirtiyorlar...
8.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Kılıf seks oyuncağı oluyor
Kılıf seks oyuncağı oluyor Akıllı telefonlar, yeni geliştirilen bir kılıf sayesinde artık vibratör olarak kullanılabilecek...
21.11.2015 Bilim ve Teknoloji
İçinden çıkanı görünce neye uğradığını şaşırdı!
İçinden çıkanı görünce neye uğradığını şaşırdı! İngiltere'nin Whiteley, Hampshire bölgesinde yaşayan Sophie Grantham, çocuğu için internetten sipariş verdiği ayakkabının içinde gördüğü karşısında şok oldu...
15.07.2015 Dünya
Bira kutusu sandılar, seks oyuncağı çıktı!
Bira kutusu sandılar, seks oyuncağı çıktı! İnternette viral olan bir fotoğrafta, Ron isimli çalışanın ofiste alkollü içecek bulundurmaktan ceza aldığı görülüyor.
9.06.2015 Dünya
Kadınlar seks yaparken onları düşünüyor!
Kadınlar seks yaparken onları düşünüyor! Kadınların yarısının seks yaparken partnerlerinden çok başkasını düşünüyor. Şaşırtıcı araştırmanın bir ilginç sonucu da kadınların sık sık iş arkadaşlarını hayal etmeleri.
6.06.2015 Sağlık
Dünyanın en pahalı seks oyuncağı altın kaplı
Dünyanın en pahalı seks oyuncağı altın kaplı Lüks seks marketi Coco de Mer, adını 'Nell Pleasure Seed' koydukları altın kaplamalı seks oyuncağını tanıttı.
28.05.2015 Dünya
Kadınlar en çok o saatte seks istiyor
Kadınlar en çok o saatte seks istiyor Yapılan araştırmada kadınlar ve erkeklerin en çok seks yapmak istedikleri zaman açıklandı. İki cinsiyetin tercihleri arasında büyük bir zaman farkı var.
30.04.2015 Sağlık
Böyle seks oyuncağı görülmedi!
Böyle seks oyuncağı görülmedi! İngiliz tasarımcının tasarladığı dildoda, ölülerin küllerinin konulabileceği bir kap bulunuyor.
28.04.2015 Dünya
O film seks oyuncakları pazarını uçuşa geçirdi
O film seks oyuncakları pazarını uçuşa geçirdi E.L. James’in dünya çapında 100 milyondan fazla kopya satan "50 Shades of Grey" adlı üçleme kitabı bir fenomene dönüştü ve kendi endüstrisini yarattı.
19.02.2015 Dünya
Tarihin en eski seks oyuncağı bulundu mu?
Tarihin en eski seks oyuncağı bulundu mu? Almanya'da yapılan keşifte bulunan kadın seks oyuncağı, bugüne kadar keşfedilenlerin en eskisi olma özelliğini taşıyor.
17.01.2015 Dünya
Şişme partnerler sadece 100 lira
Şişme partnerler sadece 100 lira Türkiye'den de büyük talep gören şişme bebekler, fabrikada görüntülendi.
13.11.2014 Dünya
Seks oyuncağı olmak istedi bu hale geldi
Seks oyuncağı olmak istedi bu hale geldi Fransa, Cannes’da yaşayan 30 yaşındaki Victoria Wild senelerdir hayali olan seks oyuncağı olabilmek için tam 100 bin TL'den fazla para harcadı...
17.09.2014 Dünya
'Tam bir bomba gibiyim'
'Tam bir bomba gibiyim' Kendini baştan yaratan Victoria Wild, estetik operasyonlara 30 bin pound (107 bin TL) yatırdı. Genç kadın, “Tam bir bomba gibiyim” derken, operasyon sonrası görüntüsü birçok kişiyi dehşete düşürdü
16.09.2014 Magazin
Gıcırtı yapan seks oyuncağı evinden etti!
Gıcırtı yapan seks oyuncağı evinden etti! Almanya’nın Münih kentinde bir kiracı gıcırtı yapan seks salıncağı yüzünden evinden çıkarıldı...
22.08.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Seks Oyuncağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seks oyuncağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.