Uygun faiz oranlı yeni kredi kampanyası! 100 bin TL'ye kadar veriliyor, vadesi...
Uygun faiz oranlı yeni kredi kampanyası! 100 bin TL'ye kadar veriliyor, vadesi... Uygun faiz oranlı kredi fırsatı! 100 bin liraya kadar, 24 aya varan vade seçeneği ile kredi kullandırılacak. Müşterileri yakından ilgilendiriyor. Bankadan açıklama geldi. Şekerbank yeni kampanyasını duyurdu. 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'ne özel duyurulan kampanya ile mobil uygulamayı indiren ve uygulama üzerinden kredi başvurusu yapan çiftçilere ise yüzde 10 faiz indirimi sunulacak. Çiftçi müşterilerin ürünlerini daha verimli yetiştirebilmeleri için tüm bilgilere anlık ulaşabilecekleri kapsamlı mobil uygulamasına ilişkin Şekerbank tarafından detaylı bilgi de verildi.
14.05.2022 Ekonomi
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı, karşılıksız ve tek seferde...
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı, karşılıksız ve tek seferde... Zam geldi. Ödeme miktarı arttı. Başvuran alıyor. Karşılıksız olarak veriliyor. Geri ödeme ya da faiz söz konusu değil. Dev banka emekliler için harekete geçti. Ödenen miktar yükseltildi. Maaşını Şekerbank'a taşıyan emekliler 1.750 TL'ye varan promosyon ödemesi alıyor. Emekliler ayrıca 3 ay ertelemeli kredi kullanabiliyor. Ücretsiz havale ve EFT imkanı, banka şubelerinde öncelik gibi pek çok avantaj emeklileri bekliyor.
5.09.2021 Ekonomi
Kredi kullanımında yeni dönem! Faiz indirimini kendiniz belirleyin
Kredi kullanımında yeni dönem! Faiz indirimini kendiniz belirleyin Nakit ihtiyacı bulunan yüz binlerce kişiye müjde! Avantajlı koşullarda kredi imkanı sunuluyor. Kredi faizlerinde indirim yapılıyor. Acil ihtiyaçlar uygun koşullarda kredi kullanılarak gideriliyor. Şekerbank harekete geçti ve yeni kredi kararını tüm müşterilerine duyurdu. Şekerbank, esnaf, işletme ve KOBİ müşterilerinin acil nakit ihtiyaçlarını, faiz indirimi sağlayan ürünü Üreten Kredi ile karşılıyor. Üreten Kredi sayesinde esnaf, işletme ve KOBİ’ler, banka ile toplam çalışma hacimlerine bağlı olarak kredi faizinde alacakları indirimi kendileri belirleyebiliyorlar.
15.04.2021 Ekonomi