Şefkat Tepe

Şefkat Tepe

Son dakika şefkat tepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şefkat tepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şefkat tepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şefkat Tepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şefkat tepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 şefkat tepe haberi bulunmuştur. Tüm şefkat tepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi Dizi ve sinema oyuncusu Şekip Taşpınar sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Berna Taşpınar, yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren eşi Şekip Taşpınar'ın sağlık durumunu takipçileri ile paylaştı: Bugün konuştuk bir iki güne servise alacaklar!
22.06.2023 Magazin
Merve Çağıran ekrana geri dönüyor
Merve Çağıran ekrana geri dönüyor Merve Çağıran'dan yeni dizi müjdesi geldi! Genç oyuncu, Atv’nin yeni sezon için hazırladığı Kalp Yarası dizisiyle el sıkıştı.
20.04.2021 Magazin
Sadakatsiz'e veda etti! Eren Vurdem neden ayrıldı?
Sadakatsiz'e veda etti! Eren Vurdem neden ayrıldı? Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Sadakatsiz’de bir veda yaşandı. Eşini defalarca aldatmasıyla sosyal medyada çokça tepki çeken Mert karakterini canlandıran Eren Vurdem, diziye veda etti. Eren Vurdem, veda mesajını da sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Peki, Eren Vurdem diziden neden ayrıldı?
28.01.2021 Televizyon
Aras Aydın kimdir? | Aras Aydın nerelidir, kaç yaşındadır?
Aras Aydın kimdir? | Aras Aydın nerelidir, kaç yaşındadır? Aras Aydın, son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinde Ömer karakterine hayat vermişti. Sefirin Kızı dizisinde komiser Turgut rolüyle dikkatleri üzerine çeken Aras Aydın’ın özel hayatı merak edilmeye başlandı. Peki, Aras Aydın kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
28.01.2020 Gündem
Kuruluş Osman’a katılan Eren Vurdem kimdir? Konur Alp kimdir?
Kuruluş Osman’a katılan Eren Vurdem kimdir? Konur Alp kimdir? Burak Özçivit'in başrolde oynadığı Atv'nin yeni dizisi Kuruluş Osman'ın 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Söz dizinde 3 sezon Ateş rolünü canlandıran Eren Vurdem’in Kuruluş Osman dizisine katıldığı görüldü. Peki, Eren Vurdem kimdir, nerelidir?
26.11.2019 Yaşam
Diriliş Ertuğrul'a bomba transfer!
Diriliş Ertuğrul'a bomba transfer! TRT 1 ekranlarında reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisine güzel bir oyuncu daha katıldı.
26.09.2017 Televizyon
Gizli hattan 5 bin görüşme
Gizli hattan 5 bin görüşme Eski Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca’nın, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’le görüştüğü gizli hat deşifre oldu. Karaca’nın Amerika’dan aldığı hatla 2009-2014 yılları arasında Gülen’le 5 binden fazla görüşme yaptığı belirlendi.
29.09.2021 Gündem
Şefkat Tepe, Sungurlar dizilerindeki siyasi mesaj ne?
Şefkat Tepe, Sungurlar dizilerindeki siyasi mesaj ne? 14 Aralık’ta bir yerde “rövanşı” alınmıştı. Peki “Tek Türkiye” aslında neydi? Şefkat Tepe ve Sungurlar Türkiye’yi Türk-Kürt, Sünni-Alevi gibi parçalara ayırma çabası mı vardı? Bu dizilerde gerçekte yaşadığımız bir senaryomu vardı? Sungurlar dizilerindeki siyasi mesaj ne?
21.12.2014 Magazin
İhbar mektubu kayıp
İhbar mektubu kayıp 14 Aralık Operasyonu'nda gözaltına alınan 11 kişi serbest bırakılırken, 18’i hakkında bir gün daha ek gözaltı süresi alındı. Şüpheliler bugün adliyeye sevk edilecek. Bu arada 'Tahşiyecilere yönelik' operasyonu başlatan ihbar mektubunun kayıp olduğu ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
14 Aralık'ta 4 kişi daha serbest
14 Aralık'ta 4 kişi daha serbest 14 Aralık Operasyonu'nda savcıya ifade veren 4 kişi daha serbest bırakıldı. Böylece, serbest kalanların sayısı 11'e yükseldi. 18 şüphelinin sorgusu ise devam ediyor
29.09.2021 Gündem
Zaman yazarı şahin serbest
Zaman yazarı şahin serbest Savcı kırk soru sordu...
29.09.2021 Gündem
Gülerce'den flaş açıklama
Gülerce'den flaş açıklama Zaman Gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce, 14 Aralık soruşturması kapsamında ifade verdikten sonra açıklama yaptı...
29.09.2021 Gündem
Sungurlar son bölüm ile ekrana kilitledi!
Sungurlar son bölüm ile ekrana kilitledi! Samanyolu Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar bu hafta yine ekrana kilitledi. 8. Bölüm ile ekrana gelen Sungurlar'da neler yaşandı? Serdar Komutan ve ekibi operasyonu düzenleyebildi mi? Sungurlar son bölüm detayları haberimizde.
15.12.2014 Magazin
Samanyolu’nun dizileri de soruşturma kapsamında
Samanyolu’nun dizileri de soruşturma kapsamında Operasyon kapsamında bazı televizyon dizilerinin yönetmenleri, yapımcıları ve senaristleri de gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem
Sungurlar 8. yeni bölümde büyük operasyon
Sungurlar 8. yeni bölümde büyük operasyon Bu akşam ekrana gelecek olan dizi Sungurlar 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Örgüt'ün düzenlenleyeceği büyük bir saldırıyı deşifre ediliyor. Örgüt, Maya’nın canice bir yöntemle öldürülmesine karar verirken, Serdar, Maya ve Naza’yı örgütün elinden almak için bir plan hazırlar.
13.12.2014 Magazin
Sungurlar yeni bölüm ile ekrana kilitleyecek!
Sungurlar yeni bölüm ile ekrana kilitleyecek! Samanyolu TV'nin yeni sezon dizisi Sungurlar, Şefkat Tepe'den devraldığı yerin hakkını veriyor. Serdar Komutan ve askerlerinin amansız mücadelesi soluk kesiyor. Sungurlar bu hafta 8. Bölüm ile ekrana gelecek. İşte Sungular'dan son detayler..
11.12.2014 Magazin
Sungurlar son bölümde büyük saldırı!
Sungurlar son bölümde büyük saldırı! Samanyolu Tv'nin en çok izlenen yapımlarından Sungurlar 7. bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Ayasofya saldırısı ile ilgili gelişmeler yaşanırken Maya'nın yakalanması Sungurlar'ı harekete geçirir. Sungurlar son bölüm ayrıntıları haberimizde.
8.12.2014 Magazin
Sungurlar yeni bölüm ile nefes kesecek!
Sungurlar yeni bölüm ile nefes kesecek! Samanyolu Tv'nin izlenme rekoru kıran dizisi Sungurlar bu hafta bomba etkisi yaratacak bir bölüm ile ekrana geliyor. Serdar Komutan ve Doktor hangi operasyonun peşine düşecek merak konusu. Sungurlar 7. bölüm ile Cumartesi günü nefes kesecek.
5.12.2014 Magazin
Polat, IŞİD'le çatıştı!
Polat, IŞİD'le çatıştı! Kurtlar Vadisi Pusu dizisi, heyecan dolu yeni bölümü ile dün akşam seyirciyle buluştu...
3.10.2014 Magazin
İşte Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi!
İşte Erdal Beşikçioğlu'nun yeni dizisi! Erdal Beşikçioğlu, yeni sezonda ekrana dönüyor; dizinin adı ‘Reaksiyon’...
24.06.2014 Magazin
Şefkat Tepe dizisine yeni şok!
Şefkat Tepe dizisine yeni şok! Konya Valiliği, bir televizyon kanalında yayınlanan 'Şefkat Tepe' adlı dizinin kentteki tarihi ve ören yerlerindeki çekimlerini yeniden yasakladı...
8.06.2014 Magazin
Sevilay ve Rasim Ozan'a  şok haber!
Sevilay ve Rasim Ozan'a şok haber! RTÜK, 'Şefkat Tepe' adlı dizide, gazeteciler Sevilay Yükselir ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın küçük düşürüldüğü iddialarını gerçekçi bulmadı ve STV'ye cezaya gerek görmedi...
29.09.2021 Gündem
İşte en çok şikayet edilenler!
İşte en çok şikayet edilenler! Üst Kurul'un "Vatandaş Bildirimleri Değerlendirme Raporu"na göre, izleyiciler, şubatta en çok Samanyolu TV'yi ve burada yayınlanan "Şefkat Tepe" dizisine tepki gösterdi
5.04.2014 Televizyon
Şevkat Tepe dizisinde 'son gülen' mesajı
Şevkat Tepe dizisinde 'son gülen' mesajı Samanyolu TV'de yayınlanan “Şefkat Tepe” isimli dizinin bu haftaki bölümünde de hükümet cemaat kavgası vardı.
17.03.2014 Televizyon
Hz.Muhammed sahnesine ceza geldi
Hz.Muhammed sahnesine ceza geldi Samanyolu TV'de yayımlanan 'Şefkat Tepe' dizisinde Hz. Muhammed'i bir ışık hüzmesiyle diziye getirip, kamyon kullandıran sahnesine ceza geldi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şefkat Tepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şefkat tepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.