Sefer İptali

Sefer İptali

Son dakika sefer iptali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sefer iptali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sefer iptali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sefer İptali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sefer iptali gelişmeleri de dahil olmak üzere 196 sefer iptali haberi bulunmuştur. Tüm sefer iptali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olumsuz hava koşulları Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Sinop seferlerini etkiledi
Olumsuz hava koşulları Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Sinop seferlerini etkiledi Türk Hava Yolları, Sinop’ta yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle 15 Mart’taki İstanbul-Sinop ile Sinop-İstanbul seferlerinin iptal olduğunu duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Türk Hava Yolları 11 seferini iptal etti
Türk Hava Yolları 11 seferini iptal etti Antalya'da bugün beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) 11 seferini iptal etti.
21.12.2023 Ekonomi
İstanbul'da fırtına alarmı! THY 56 seferi iptal etti
İstanbul'da fırtına alarmı! THY 56 seferi iptal etti İstanbul'da bu akşam beklenen kuvvetli fırtına nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan toplam 56 seferi iptal ettiği duyurdu.
28.11.2023 Gündem
İtalya’daki grev nedeniyle THY bazı seferlerini iptal etti
İtalya’daki grev nedeniyle THY bazı seferlerini iptal etti Türk Hava Yolları (THY), İtalya'daki grev nedeniyle 2 Nisan Pazar günü yapılması planlanan bazı seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.
31.03.2023 Ekonomi
THY duyurdu! Birçok sefer iptal edildi
THY duyurdu! Birçok sefer iptal edildi Türk Hava Yolları (THY), Almanya'daki grev nedeniyle pazar ve pazartesi günü için planlanan ikisi kargo olmak üzere toplam 49 seferini iptal etti. 
25.03.2023 Ekonomi
Gram altın fiyatları sert düştü! Uzmanlar nedenini açıkladı
Gram altın fiyatları sert düştü! Uzmanlar nedenini açıkladı Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Son rekor sonrası gram altında sert kayıplar görüldü, açıklamalar art arda geldi. “Altın fiyatlamada 1123.55 ve 1103.40 destek oluşturabilir” tahmininde bulunan uzmanlar tarihi düşüşün nedenlerini açıkladı.
4.02.2023 Ekonomi
THY'den yolculara sefer iptali uyarısı
THY'den yolculara sefer iptali uyarısı Türk Hava Yolları(THY), 5 Şubat Pazar günü İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları dolayısıyla İstanbul kalkışlı ve varışlı seyahati bulunan yolcuları uyardı.
3.02.2023 Ekonomi
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması Türk Hava Yolları(THY), Batı ve Orta Afrika'yı kapsayacak şekilde Hava Trafik Kontrolörlerinin grevi nedeniyle, bugün ve yarın yapılması planlanan bazı Afrika ülkeleriyle olan seferlerini karşılıklı iptal etti.
24.09.2022 Ekonomi
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması
THY'den Afrika uçuşlarıyla ilgili sefer iptali açıklaması Türk Hava Yolları(THY), Batı ve Orta Afrika'yı kapsayacak şekilde Hava Trafik Kontrolörlerinin grevi nedeniyle, bugün ve yarın yapılması planlanan bazı Afrika ülkeleriyle olan seferlerini karşılıklı iptal etti.
23.09.2022 Ekonomi
Fiyatlar anlık değişiyor! Dakikalar içerisinde 60 TL fark oluştu, şikayet yağıyor
Fiyatlar anlık değişiyor! Dakikalar içerisinde 60 TL fark oluştu, şikayet yağıyor Pandemi sonrası artan fiyatlar gündemdeki yerini koruyor. Anlık olarak değişen fiyatlar nedeniyle vatandaşlardan şikayet yağıyor. Koronavirüs salgınında seyahat etmeye ara veren pek çok kişi salgında normalleşme ile uzak ve yakın mesafeli seyahatlere daha çok ilgi göstermeye başladı. Vatandaşlardan gelen yoğun talep ve akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar otobüs bileti fiyatlarının da artmasına neden oldu. Yolcular hem artan bilet fiyatlarından hem de online bilet satış platformlarından şikayetçi. Şikayette bulunan bir kişi, "Online bilet uygulaması üzerinden yolculuk yapacağım tarihe bilet almak üzereydim. Aracı seçtiğim anda biletin fiyatı 60 TL arttı. Hangi günü seçsem, o günün bilet fiyatları sayfa yenilenince artıyor." ifadelerini kullandı.
12.04.2022 Ekonomi
THY'den son dakika sefer ve uçuş kararı! İptal edildi
THY'den son dakika sefer ve uçuş kararı! İptal edildi Türk Hava Yolları (THY) son dakika açıkladı. Seyahat edecek yolcuları yakından ilgilendiriyor. Sefer ve uçuşlarla ilgili flaş karar. Birçoğu iptal edildi. THY, İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan 18 Mart'ta planlanan 57 seferin iptal edildiğini duyurdu.  İşte son dakika haberinin detayları...
16.03.2022 Ekonomi
THY'den son dakika sefer kararı! Resmen açıklandı, iptal edildi
THY'den son dakika sefer kararı! Resmen açıklandı, iptal edildi Türk Hava Yolları (THY) son dakika açıkladı. Birçok sefer iptal edildi. Uçuşu olanlar dikkat. THY, İstanbul’da etkili olan kar yağışı nedeniyle 13 Mart Pazar günü İstanbul Havalimanı kalkışlı ve varışlı 163 seferini iptal etti. İşte son dakika haberin detayları...
12.03.2022 Ekonomi
Uçuşlar ve sefer saatleriyle ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, yüzde 30 azaltıldı
Uçuşlar ve sefer saatleriyle ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, yüzde 30 azaltıldı Uçuşlar ve sefer saatleriyle ilgili son dakika kararı. İstanbul'daki yoğun kar yağışı uçak seferlerini de vurdu. Sabiha Gökçen Havalimanı Meydan İşletmesi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. (HEAŞ), Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) toplantısının ardından açıklama yaptı.  
12.03.2022 Ekonomi
THY'den son dakika sefer kararı! Birçoğu iptal edildi
THY'den son dakika sefer kararı! Birçoğu iptal edildi THY'den son dakika sefer iptali kararı. Resmen duyurdu. Seyahat edecek yolcular dikkat. Türk Hava Yolları, beklenen kar yağışı nedeniyle 11 Mart'ta İstanbul Havalimanı'ndan 179, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan ise 34 seferini iptal etti.
9.03.2022 Ekonomi
THY sefer iptali! THY iptal olan seferler hangileri? İşte kar yaşışı nedeniyle THY’nin iptal edilen seferleri!
THY sefer iptali! THY iptal olan seferler hangileri? İşte kar yaşışı nedeniyle THY’nin iptal edilen seferleri! İstanbul’da beklenen kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) 205 seferini iptal etti. THY’den yapılan açıklamada, İstanbul’da 10 Mart’ta beklenen kar yağışı nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Peki, THY iptal olan seferler hangileri? THY uçuş durumu ne? THY uçuş iptal sorgulama nasıl yapılır? THY iptal seferler belli oldu mu? İşte kar yaşışı nedeniyle THY’nin iptal edilen seferleri!
9.03.2022 Gündem
İstanbul'da uçak seferleri iptal edildi! THY duyurdu
İstanbul'da uçak seferleri iptal edildi! THY duyurdu Türk Hava Yolları, İstanbul'da etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle yarın İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yapması planlanan toplam 205 seferini iptal etti.
9.03.2022 Gündem
THY'den son dakika uçuş kararı! Seferler tamamen durduruldu
THY'den son dakika uçuş kararı! Seferler tamamen durduruldu Türk Hava Yolları, Rusya'nın saldırıları nedeniyle Ukrayna hava sahasının sivil uçuşlara kapatılması üzerine Ukrayna ve Moldova için alınan seferleri durdurma kararını uzattı.
3.03.2022 Ekonomi
THY'den flaş sefer kararı! Resmen duyuruldu, talep üzerine başlıyor
THY'den flaş sefer kararı! Resmen duyuruldu, talep üzerine başlıyor THY'den son dakika sefer kararı. Resmen açıklandı. Türk Hava Yolları (THY) Rusya'nın saldırısı sonrası hava sahasının sivil uçuşlara kapalı olması nedeniyle Ukrayna'ya komşu ülkelerden Türkiye'ye dönecek yolcuların talepleri doğrultusunda ek seferler planladı. Buna göre yarın Romanya Bükreş'ten iki seferin yapılması planlandı.
27.02.2022 Ekonomi
THY'den son dakika sefer kararı! Resmen iptal etti
THY'den son dakika sefer kararı! Resmen iptal etti THY'den son dakika sefer kararı. Resmen duyurdu. THY, 26 Şubat için planlanan Rusya'nın Soçi kenti çıkışlı ve varışlı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
25.02.2022 Ekonomi
Deniz ulaşımına "fırtına" engeli: Bazı Deniz Otobüsü ve feribot seferleri iptal oldu
Deniz ulaşımına "fırtına" engeli: Bazı Deniz Otobüsü ve feribot seferleri iptal oldu Olumsuz hava şartları nedeniyle, İstanbul Deniz Otobüsleri ile Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılacak bazı feribot seferleri iptal edildi.
23.02.2022 Yaşam
THY'nin New York seferine kar engeli
THY'nin New York seferine kar engeli ABD'nin New York şehrinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Türk Hava Yolları'nın (THY) bugün yapılması planlanan New York seferlerini, karşılıklı olarak iptal edildi.
29.01.2022 Gündem
Uçuşlarla ilgili son dakika kararı! Resmen açıklandı, erteleme ve sefer iptali...
Uçuşlarla ilgili son dakika kararı! Resmen açıklandı, erteleme ve sefer iptali... Uçuşlarla ilgili son dakika kararı! Resmen duyuruldu. Seyahat edecekler yolcuları ilgilendiriyor. Sabiha Gökçen Havalimanı, Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) toplantısının ardından açıklama yaptı. Olumsuz hava koşulları nedeniyle pazartesi günün uçuşlarda yüzde 15 oranında azaltma yapılacak. Öte yandan Türk Hava Yolları olumsuz hava koşulları nedeniyle 31 seferin iptal edildiğini duyurdu. THY'den yapılan açıklamada iptal edilen seferlerin Sabiha Gökçen kalkışlı ve varışlı olduğu belirtildi.
23.01.2022 Ekonomi
Uçuşlarla ilgili son dakika kararı! Birçok sefer iptal edildi
Uçuşlarla ilgili son dakika kararı! Birçok sefer iptal edildi Uçuşlarla ilgili son dakika kararı. Birçok sefer iptal edildi. Türk Hava Yolları tedbir amaçlı 31 seferin iptal edildiğini duyurdu. THY'den yapılan açıklamada iptal edilen seferlerin Sabiha Gökçen kalkışlı ve varışlı olduğu belirtildi. İşte son dakika haberinin detayları...
22.01.2022 Ekonomi
İDO'nun bazı seferleri iptal edildi
İDO'nun bazı seferleri iptal edildi İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), yarın gerçekleştirilecek bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal etti.
6.09.2021 Gündem
İDO ve Şehir Hatlarının bazı seferleri iptal edildi
İDO ve Şehir Hatlarının bazı seferleri iptal edildi İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Şehir Hatları, olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.
15.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sefer İptali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sefer iptali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.