Seda Tosun

Seda Tosun

Son dakika Seda Tosun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Seda Tosun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Seda Tosun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seda Tosun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seda tosun gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 seda tosun haberi bulunmuştur. Tüm seda tosun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilan Polat'ın arkadaşı sosyal medya fenomeni Nez Demir’in tüm mal varlığına el konuldu! 'Arkadaş kurbanıyım'
Dilan Polat'ın arkadaşı sosyal medya fenomeni Nez Demir’in tüm mal varlığına el konuldu! 'Arkadaş kurbanıyım' Dilan Polat’ın eski ortağı sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Nez Demir’in de tüm mallarına el konulduğu ortaya çıktı. Demir, “Arkadaş kurbanıyım” dedi.
24.10.2023 Magazin
Seda Tosun - Eymen Adal ikinci kez nikah masasına oturmuştu! 'Artık hatalarına katlanamıyorum'
Seda Tosun - Eymen Adal ikinci kez nikah masasına oturmuştu! 'Artık hatalarına katlanamıyorum' Oyuncu Seda Tosun, Haziran 2022'de evlendiği Taner Ataş'tan boşanma kararı aldı. Tosun, "Hamileliliğim nedeniyle uzun süredir sabretmek zorunda kaldım. Artık hatalarına katlanamıyorum. Evliliğimi sonlandırıyorum" dedi.
24.10.2023 Magazin
Seda Tosun anne oluyor
Seda Tosun anne oluyor Mahsun Kırmızıgül’ün “Mucize” filmiyle adını duyuran oyuncu Seda Tosun, ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.
28.04.2023 Magazin
Halil Ergün ortaya çıktı! İşte yeni projesi...
Halil Ergün ortaya çıktı! İşte yeni projesi... 'Yaprak Dökümü' dizisinin Ali Rıza Bey'i olarak akıllara kazınan Halil Ergün, yeni bir projeyle ekrana döndü.
12.09.2021 Televizyon
İki yıllık evlilik bitti
İki yıllık evlilik bitti Seda Tosun, iki yıl önce nikah masasına oturduğu Eymen Adalı’dan boşandı.
30.09.2020 Magazin
Ünlü oyuncu boşanıyor!
Ünlü oyuncu boşanıyor! Seda Tosun, 1.5 yıl önce kır düğünüyle hayatını birleştirdiği Eymen Adalı’dan boşanıyor. İki hafta önce dava açan oyuncu, “Bir an önce bitmesini istiyorum” dedi.
19.02.2020 Magazin
Seda Tosun şarkıcı oldu
Seda Tosun şarkıcı oldu Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmenliğindeki “Mucize” filminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan ve “Kertenkele” dizisindeki rolü ile izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Tosun, şarkıcı oldu.
7.08.2019 Kültür Sanat
Mutluluğa ‘evet’ dediler
Mutluluğa ‘evet’ dediler Mucize filmiyle adını duyuran Seda Tosun, müzisyen Eymen Adal ile önceki gün nikah masasına oturdu. Çift, düğüne özel davetlilere tango gösterisi de gerçekleştirdi.
5.09.2018 Magazin
Annesinin elbisesini giydi
Annesinin elbisesini giydi Oyuncu Seda Tosun, müzisyen sevgilisi Eymen Adal ile geçtiğimiz akşam aile arasında gerçekleştirilen sade bir törenle nişanlandı.
3.08.2018 Magazin
Setlere dönüyor!
Setlere dönüyor! Posta'nın haberine göre,'Yasak Elma' dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut'un, kostüm asistanı Özge Şimşek'i taciz ettiği iddia edilmişti. Olay yargıya taşındı. Dava sürüyor.
30.07.2018 Magazin
Duygusal olmak doğamda var
Duygusal olmak doğamda var Balayı ve Mucize filminde gösterdiği başarı ile adından söz ettiren, Kertentele dizisiyle hayran kitlesini artıran güzel oyuncu Seda Tosun yeni projeler için enerji topluyor.
19.01.2018 Arşiv
Çevre ve doğa için çocuklarla el ele
Çevre ve doğa için çocuklarla el ele Televizyon, sanat ve iş dünyasının saygın isimleri, Türkiye genelindeki otistik ve down sendromlu çocukların yararına düzenlenen ‘Çevre Ve Doğa İçin Çocuklarla El Ele Bahar Defilesi’ için podyuma çıktı.
3.05.2017 Magazin
Ünlü oyuncuya şok suçlama!
Ünlü oyuncuya şok suçlama! Oyuncu Seda Tosun ve galerici sevgilisi Gökhan Seven ayrıldılar.
17.04.2017 Magazin
Seda Tosun açıkladı! Sevgilisi dövdü mü?
Seda Tosun açıkladı! Sevgilisi dövdü mü? 'Mucize' filmiyle ünlenen Seda Tosun, eski sevgilisi Cenk Kangöz'den şiddet gördüğü dedikodularına son noktayı koydu.
16.03.2017 Magazin
5 yıllık ilişkiyi şiddet bitirdi!
5 yıllık ilişkiyi şiddet bitirdi! Mucize' filmiyle ünlenen Seda Tosun'un 5 yıllık sevgilisinden gördüğü şiddet nedeniyle ayrıldığı iddia edildi.
15.03.2017 Magazin
Düğün ocakta
Düğün ocakta Mahsun Kırmızıgül’ün ‘Mucize’ filmiyle adını duyuran Seda Tosun önceki gece Reina çıkışı görüntülendi...
18.08.2015 Magazin
Geceleri hızlı geçti!
Geceleri hızlı geçti! Cemiyet hayatının önemli isimlerinden Ahmet Uras ve nişanlısı Simay Kamer önceki akşam Nişantaşı Sess’e girerken objektiflere takıldı...
28.03.2015 Magazin
Bana ”Sen gerçek bir meleksin” diyorlar...
Bana ”Sen gerçek bir meleksin” diyorlar... Fotoğraflar: Elif MANDANMahsun Kırmızıgül’ün gerçek bir hikayeden ilham alan filmi ‘Mucize’ yeni bir gişe rekoruna doğru koşuyor...
1.02.2015 Arşiv
Facebook’ta  keşfedildi
Facebook’ta keşfedildi 'Mucize' filminin 'Mızgin' karakterinin ilginç hikayesi...
30.01.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seda Tosun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seda tosun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.