Sebze meyve fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Beklenen oldu
Sebze meyve fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Beklenen oldu Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, sebze fiyatlarından sonra meyve fiyatlarının da düşmeye başladığını belirterek “Ürün bol, telaş yapmaya lüzum yok. Fiyatlar rayına oturuyor” dedi.
7.06.2022 Ekonomi
Sebze fiyatlarına yüzde 50 zam! Kar yağışı tezgahları vurdu
Sebze fiyatlarına yüzde 50 zam! Kar yağışı tezgahları vurdu Sebze fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Son bir haftadır yurt genelinde etkili olan kar yağışı, İstanbul’da sebze fiyatlarında yüzde 20 ile 50 oranında artışa yol açtı. Yoğun yağış kaynaklı kapanan yolların tedarik sorunu yaşattığını kaydeden Türkiye Halciler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve İstanbul HALDER Başkan Yardımcısı Sedat Recep Toktürk, İstanbul’da bulunan Bayrampaşa ve Ataşehir’deki iki toptancı halinde ürün arzının yüzde 40 düştüğünü söyledi.
28.01.2022 Ekonomi
Gram gram çalıyorlar!1825 ürün...
Gram gram çalıyorlar!1825 ürün... Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yaz aylarından bu yana yapılan denetimlerde tam 1825 ürünün etiketiyle oynanıp gramajının eksiltildiğini tespit ettiklerini açıkladı. 6 bin 500 üründe de haksız rekabet unsuru belirlendi. Bakan Pekcan, ağustos-eylül aylarında yapılan fahiş artışların kur düşüşüne rağmen yeterince geriye çekilmediğini de söyledi.
4.02.2019 Ekonomi
Ucuz yemeğin formülü! Bu önerilerle mutfak masrafınız azalacak
Ucuz yemeğin formülü! Bu önerilerle mutfak masrafınız azalacak Özellikle son günlerde sebze ve meyve fiyatlarında yaşanan fiyat artışı mutfak masraflarını bir hayli arttırdı. Vatandaşlar da mutfaklarında tasarruf yapmanın yollarını aramaya başladı. Size vereceğimiz öneriler ile daha ucuza yemek yapabilirsiniz....
3.02.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri