Sdü

Sdü

Son dakika SDÜ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SDÜ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SDÜ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sdü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sdü gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 sdü haberi bulunmuştur. Tüm sdü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak!
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları Resmi Gazete’de yayınlandı. Kamu kurumlarından, üniversite, belediyelere kadar pek çok kurumda, büro personeli, şoför, operatör, hemşire, öğretim üyesi, sağlık tenikeri, teknisyen bilişim personeli, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pek çok kadroda alım yapılacak. Güncel, personel alımı ilanlarını derledik. Peki, Kamu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
30.05.2022 Personel Alımı
Süleyman Demirel Üniversitesi sözleşmeli sağlık personeli istihdam edecek!
Süleyman Demirel Üniversitesi sözleşmeli sağlık personeli istihdam edecek! Süleyman Demirel Üniversitesi duyurdu. Sözleşmeli personel alınacak. İlana göre, Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi'ne hemşire, laborant ve röntgen teknisyeni istihdam edilecek. Başvurular online olarak alınacak. Peki, Süleyman Demirel Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık personeli alımı başvuru şartları!
17.08.2021 Personel Alımı
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İŞKUR aracılığıyla 70 sürekli işçi alıyor!
Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) İŞKUR aracılığıyla 70 sürekli işçi alıyor! Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Hastanesi Başmüdürlüğünde çalıştırılmak üzere Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri ile Koruma ve Güvenlik Hizmetleri birimlerine 70 sürekli işçi alıyor. Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla alınacak. Peki, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) sürekli işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte SDÜ sürekli işçi alımı başvuru şartları ve ilanın detayları...
8.07.2020 Personel Alımı
Süleyman Demirel Üniversitesi eleman alıyor!
Süleyman Demirel Üniversitesi eleman alıyor! Süleyman Demirel Üniversitesi 44 akademik personel almak için ilan açtı. Başvurular bugün başladı.
6.05.2019 Personel Alımı
Süleyman Demirel Üniversitesi personel alıyor
Süleyman Demirel Üniversitesi personel alıyor Süleyman Demirel Üniversitesi 20 akademik personel alıyor
12.04.2019 Personel Alımı
İngiltere'de müzede bindiği yanlış asansör tarihi aydınlattı
İngiltere'de müzede bindiği yanlış asansör tarihi aydınlattı İngiltere'nin başkenti Londra'da Victoria and Albert Müzesi'nde yanlış bindiği asansörle tarihi çinilerin bulunduğu depoya inen öğretim görevlisi Hayal Güleç, buradaki 44 eserin, Türkiye'deki tarihi yapılardan götürüldüğünü arşiv belgeleriyle tespit etti.
21.01.2019 Gündem
Alanya’daki mağarada 7 bin yıllık toplu mezar kalıntıları bulundu
Alanya’daki mağarada 7 bin yıllık toplu mezar kalıntıları bulundu Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Fen Edebiyat Fakültesi (FEF) Antropoloji Bölümü tarafından, Antalya'nın Alanya ilçesi Kadıini Mağarası'nda yapılan çalışmalarda 100'ü aşkın bireye ait iskelet kalıntısı bulundu. SDÜ FEF Antropoloji Bölümü Sosyal Antropoloji Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Nalan Damla Yılmaz Usta, "İskeletler, Kalkolitik ve Tunç Çağı'nda insanların biyolojik ve morfolojik özelliklerine ışık tutabilecek verileri içeriyor. Bu çalışmayla o dönemdeki Alanya'nın kültür tarihini aydınlatacağız" dedi.
21.11.2018 Yaşam
Motosiklet kulübü  başkanı motosiklet kazasında can verdi
Motosiklet kulübü başkanı motosiklet kazasında can verdi Isparta’da motosikletle elektrik direğine çarpan Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) öğrencisi ve bir motosiklet kulübünün başkanı Oğuz Volkan Kaplan (25) ile arkadaşı Süleyman Ergin (27) yaşamını yitirdi.
24.01.2018 Yaşam
Başbakan Yıldırım: Vatandaş rahat olsun savaşa girmiyoruz
Başbakan Yıldırım: Vatandaş rahat olsun savaşa girmiyoruz Başbakan Binali Yıldırım, Habertürk, TRT Haber, A Haber, NTV ve CNN Türk kanallarının ortak yayınında, medya temsilcilerinin sorularını yanıtladı. "Referandumu yapma inadı sıcak bir çatışmaya zemin hazırlamıştır" diyen Başbakan, Türkiye'nin ekonomik, siyasi ve askeri boyuttaki adımlar için çalışma yürüttüğünü belirtti. "Vatandaş rahat olsun, savaşa girdiğimiz yok" açıklaması yapan Başbakan, sınır ötesi tedbirler aldıklarını kaydetti. Başbakan Yıldırım, TEOG yerine geçerli olacak yeni uygulama için 3 seçenek olduğunu, bir ay içinde belli olacağını söyledi.
29.09.2021 Gündem
ÖSYM ek yerleştirme sonuçları hangi tarihte açıklanacak?
ÖSYM ek yerleştirme sonuçları hangi tarihte açıklanacak? Ek yerleştirme sonuçları için meraklı bekleyiş sürüyor. Adaylar ÖSYM'den gelecek ek yerleştirme sonuçları açıklamasına kilitlendi. Peki ÖSYM ek yerleştirme sonuçlarını ne zaman açıklayacak?
29.09.2021 Gündem
Mahkeme Başkanı'ndan FETÖ tutuklusu eski rektöre tepki!
Mahkeme Başkanı'ndan FETÖ tutuklusu eski rektöre tepki! FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, haklarında dava açılan ve aralarında eski Isparta Valisi Memduh Oğuz, eski Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ile bazı eski rektör yardımcılarının da bulunduğu 48'i tutuklu 129 sanığın yargılanmasına devam edildi.
29.09.2021 Gündem
‘Gölcük Yanardağı her an patlayabilir’
‘Gölcük Yanardağı her an patlayabilir’ Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Jeotermal Enerji Yeraltı Suyu ve Mineral Kaynakları Araştırma ve Uygulama Merkezi eski Müdürü Prof. Dr. Nevzat Özgür, son olarak 24 bin yıl önce patlayan Isparta'daki Gölcük Yanardağı'nın genç ve aktif bir volkan olduğunu belirterek, her an yeniden patlayabileceğini iddia etti.
29.09.2021 Gündem
Isparta'da 3 bin 500 kişilik iş kuyruğu
Isparta'da 3 bin 500 kişilik iş kuyruğu Isparta’da 755 yataklı Şehir Hastanesinin ve İş-Kur’un Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında alacağı toplam 723 kadro için 3 bin 500 kişi müracaat etti. İş-Kur önünde mülakata katılmak isteyenler uzun kuyruklar oluşturdu.
14.11.2016 Yaşam
Süleyman Demirel Üniversitesi'nde 450 kişi açığa alındı
Süleyman Demirel Üniversitesi'nde 450 kişi açığa alındı FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında SDÜ'de açığa alınan personel sayısı 450'ye ulaştı.
29.09.2021 Gündem
’Sohbetlerde Gül ve Erdoğan’ın hasta olduğu söyleniyordu’
’Sohbetlerde Gül ve Erdoğan’ın hasta olduğu söyleniyordu’ FETÖ/PDY soruşturması kapsamında genel sekreter ve 5 birim başkanının tutuklandığı Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nda (BAKA) bazı çalışanlar arasında sohbet toplantıları yapıldığı, bunlarda terörist başı Fethullah Gülen’in vaazlarının dinlendiği, 2013 yılından sonra ise dönemin cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık problemleri nedeniyle kısa ömürlerinin kaldığının anlatıldığı öne sürüldü.
29.09.2021 Gündem
Bin 577 dekanın istifası istendi
Bin 577 dekanın istifası istendi Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK), bütün devlet ve vakıf üniversitelerindeki bin 577 dekanın istifasını istedi...
29.09.2021 Gündem
Radara sihirli cihaz
Radara sihirli cihaz SDÜ, trafik denetiminde daha verimli sonuçlar elde etmek gayesiyle geliştirdiği 'Elektronik Kimlikli Trafik Denetleme Sistemi'ni hayata geçirdi Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ), dünyada bir ilke imza atarak, araçların hız denetimlerinde hataları sıfıra indiren uygulamayı hayata geçirdi...
26.12.2015 Yaşam
Üniversitede sahte MİT'çi yakalandı!
Üniversitede sahte MİT'çi yakalandı! Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde (SDÜ) kendini Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubu olarak tanıtıp, öğretim üyelerine rektörlük seçimine ilişkin sorular yönelten şüphelilerden 1'i yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Türk üssünün koordinatları belirlendi!
Türk üssünün koordinatları belirlendi! Antarktika'da kurulacak Türk üssü için hazırlıklarını tamamlayan 16 kişilik bilim ekibi, gelecek ay "2. Antarktika Bilim Seferi"ne çıkacak. Bölgede kurulacak Türk üssünün koordinatları ise şimdiden belirlendi.
31.12.2014 Dünya
1. Üniversitelerarası İngiliz Dili, Edebiyatı ve Dilbilimi Kongresi
1. Üniversitelerarası İngiliz Dili, Edebiyatı ve Dilbilimi Kongresi SDÜ'de İngiliz Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı ve Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 1. Üniversitelerarası İngiliz Dili, Edebiyatı ve Dilbilimi Kongresi düzenlendi .
22.10.2014 Eğitim
Kesikbaş cinayetinde kritik karar
Kesikbaş cinayetinde kritik karar ISPARTA’nın Yalvaç İlçesi’nde silah zoruyla kendisine tecavüz ettiğini ileri sürdüğü Nurettin Gider’i öldürdükten sonra başını keserek köy meydanına atmaktan yargılanan Nevin Yıldırım hakkında verilen 7 kişilik bilirkişi kurulu raporunda, 2 uzmanın şerhine karşın 5 uzman cinayetin bilinçli olarak işlendiği yönünde fikir birliğine vardı...
1.08.2014 Yaşam
Karşılıksız bursa rağmen 1 kişi tercih etti!
Karşılıksız bursa rağmen 1 kişi tercih etti! 10 ay boyunca 200 lira karşılıksız burs verilecek
29.09.2021 Gündem
Geleceğin otomobili!
Geleceğin otomobili! Türkiye'de üretildi. Aracı trafikte kullanılır hale getirebilmek için...
8.03.2013 Ekonomi
Isparta'da konser veremedi!
Isparta'da konser veremedi! Duman’ın Isparta konseri 'ihlas suresi ayetleri' yüzünden iptal edildi
22.12.2012 Magazin
SDÜ 1 milyar lira ödül dağıtacak!
SDÜ 1 milyar lira ödül dağıtacak! Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) tarafından 16-18 Mayıs’ta düzenlenecek Bilim ve Bahar Şenliği kapsamında yapılacak yarışmalarda toplam 1 milyon lira ödül dağıtılacak...
15.05.2012 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Sdü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sdü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.