Scolari

Scolari

Son dakika Scolari haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Scolari ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Scolari haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Scolari

haberleri sayfasında son dakika yaşanan scolari gelişmeleri de dahil olmak üzere 281 scolari haberi bulunmuştur. Tüm scolari haberleri aşağıda listelenmiştir.
F.Bahçe'de yeni teknik direktör kaosu! İşin için Alex de Souza ve Mesut Özil girdi Ali Koç Bilic de var dedi
F.Bahçe'de yeni teknik direktör kaosu! İşin için Alex de Souza ve Mesut Özil girdi Ali Koç Bilic de var dedi Fenerbahçe'de yeni teknik direktör konusu arap saçına dönerken işin içine Alex de Souza, Mesut Özil ve Bilic gibi isimlerin girmesi Ali Koç'un aklını karıştırdı. İşte sarı lacivertli cephede son dakika gelişmesi...
26.12.2021 Fenerbahçe
Ünlü oyuncu Peter Scolari yaşamını yitirdi
Ünlü oyuncu Peter Scolari yaşamını yitirdi Hollywood sinemasının en önemli karakterlerinden ünlü oyuncu Peter Scolari 66 yaşında hayatını kaybetti.
23.10.2021 Dünya
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri)
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri) Yeşil Yol filmiyle hafızalara kazınan ABD'li ünlü oyuncu Tom Hanks ile eşi Rita Wilson'da corona virüsü tespit edildi. Corona virüsü bulaşan Hanks, haberi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Tom Hanks Instagramdan yaptığı duyuruda eşiyle birlikte halsizlik ve hafif ateş şikayeti nedeniyle doktora gittiklerini ve yapılan testler sonucu corona virüs testlerinin pozitif çıktığını söyledi. Haberin ardından Tom Hanks kimdir? sorularında da artış oldu. İşte Tom Hank’in hayatı….
12.03.2020 Gündem
Şampiyon belli oldu! Felipe Melo...
Şampiyon belli oldu! Felipe Melo... Felipe Melo’nun forma giydiği Palmeiras, Brezilya Serie A'da şampiyonluğunu ilan etti.
25.11.2018 Futbol
Palmeiras'ta Scolari dönemi
Palmeiras'ta Scolari dönemi Brezilya Birinci Ligi ekiplerinden Palmeiras, teknik direktörlük görevine Luiz Felipe Scolari'yi getirdi.
27.07.2018 Futbol
Ronaldo için bomba iddia! Yeni takımı...
Ronaldo için bomba iddia! Yeni takımı... Cristiano Ronaldo’nun bir marka olduğuna dikkat çeken Scolari, dünyanın en büyük ülkesi olması nedeniyle Çin’de kendisini büyük bir pazarın beklediğini söyledi.
20.03.2018 İspanya
Abramovich'in kupa keyfi sürüyor
Abramovich'in kupa keyfi sürüyor İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'yi 2003 yılında satın alan Rus milyarder Roman Abramovich, başkent temsilcisiyle 16. kez kupa sevinci yaşadı.
15.05.2017 İngiltere
Kadın teknik direktör tarihe geçti
Kadın teknik direktör tarihe geçti AFC Şampiyonlar Ligi maçında Çin'in Guangzhou Evergrande takımına 7-0 yenilen Hong Kong ekibi Eastern Long Lions'un 28 yaşındaki çalıştırıcısı Yuen-Ting Chan, bir kıta turnuvasına çıkan ilk kadın teknik direktör oldu.
23.09.2021 Futbol
Çin ekibinden flaş açıklama
Çin ekibinden flaş açıklama Beijing Gouan ile anlaşma aşamasında olduğu belirtilen Galatasaray'ın Alman yıldızı Lukas Podolski için bir başka Çin ekibi Guangzhou Evergrande'den açıklama geldi.
24.09.2021 Galatasaray
Bild açıkladı! Çin çıldırdı onu istiyor
Bild açıkladı! Çin çıldırdı onu istiyor Çin durmuyor. Bu kez hedeflerinde Lukas Podolski var. Galatasaray'ın Alman yıldızına gelen teklifi Alman Bild gazetesi açıkladı.
24.09.2021 Galatasaray
Arda'nın aklı Çin teklifinde!
Arda'nın aklı Çin teklifinde! İspanyol devi Barcelona’da son günlerde fırtınalar estiren yıldızımız Arda Turan, kariyeriyle ilgili çok önemli bir karar almanın eşiğine geldi.
25.12.2016 İspanya
Çinlilerin yatırımları işe yaramadı!
Çinlilerin yatırımları işe yaramadı! ABD'nin ardından dünyanın en büyük ikinci ekonomisi olarak gösterilen Çin'de, futbolu sevdirme ve yayma politikalarına rağmen istenen başarı bir türlü gelmiyor.
11.11.2016 Futbol
Sambacıların yeni patronu!
Sambacıların yeni patronu! Brezilya Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörlüğüne "Tite" lakaplı Adenor Leonardo Bacchi getirildi.
21.06.2016 Futbol
Brezilya'da Dunga dönemi sona erdi
Brezilya'da Dunga dönemi sona erdi Brezilya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Dunga'nın görevine son verildi.
23.09.2021 Futbol
Çin, Yanal'a da talip!
Çin, Yanal'a da talip! Ersun Yanal'a Çin'den talip var
6.02.2016 Futbol
Chelsea'nin yeni hocası Hiddink
Chelsea'nin yeni hocası Hiddink Chelsea Hiddink'i resmen açıkladı
19.12.2015 Futbol
"Mourinho'yu kovmak aptalca olur"
"Mourinho'yu kovmak aptalca olur" İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın eski menajeri Alex Ferguson, meslektaşı Jose Mourinho'nun Chelsea'den kovulmasının "aptalca" olacağını söyledi.
7.12.2015 Futbol
Fatih Terim tarihe geçecek!
Fatih Terim tarihe geçecek! 1996, 2008, 2016... A Milli Futbol Takımı'nı üçüncü kez Avrupa Şampiyonası'na taşıyan Fatih Terim, turnuva tarihine geçiyor
15.10.2015 Futbol
Bambaşka bir Alves
Bambaşka bir Alves Fenerbahçe’de sezon başından beri en çok eleştiri alan futbolculardan Bruno Alves, milli takımda fark yarattı.
14.10.2015 Fenerbahçe
Panzer, Boğa'ya çarptı!
Panzer, Boğa'ya çarptı! Çin’de oynanan ve Thomas Müller’in yıldızlaştığı hazırlık maçında Almanya şampiyonu, İspanyol temsilcisini 4-1 mağlup etti.
18.07.2015 Futbol
Robinho Çin'e gitti
Robinho Çin'e gitti Çin kulübü Guangzhou Evergrande Brezilyalı futbolcu Robinho'yu kadrosuna kattı.
16.07.2015 Futbol
Ve Luiz Scolari imzayı attı!
Ve Luiz Scolari imzayı attı! Çin'in Guangzhou Evergrande takımında teknik direktörü değişikliği gerçekleşti.
5.06.2015 Futbol
'Ne Kocaman'dan ne başkandan nefret ediyorum'
'Ne Kocaman'dan ne başkandan nefret ediyorum' F.Bahçe’den ayrılalı tam 2.5 yıl oldu ama hâlâ o soruların ardı arkası kesilmiyor. Herkesin merak ettiği konuya Alex, şampiy10 aracılığıyla açıklık getiriyor:
12.04.2015 Fenerbahçe
Bu kalp 10'nu unutur mu?
Bu kalp 10'nu unutur mu? Yazarımız Merve Toy, yerinde izlediği Kr’alex’in jübilesini sizler için kaleme aldı:
29.03.2015 Fenerbahçe
Alex veda etti
Alex veda etti Brezilyalı yıldız 2 gol, 1 asistle veda ederken, Tuncay Şanlı da 2 gol kaydetti.
29.03.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Scolari ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki scolari haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.