Schürrle

Schürrle

Son dakika schürrle haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan schürrle ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını schürrle haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Schürrle

haberleri sayfasında son dakika yaşanan schürrle gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 schürrle haberi bulunmuştur. Tüm schürrle haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sacha Boey Almanya'da tarihe geçti
Sacha Boey Almanya'da tarihe geçti Sacha Boey, 30 milyon euro karşılığında Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer oldu. Fransız yıldız Almanya Bundesliga'da kış transferindeki en çok bonservis ödenen futbolcular arasında adını yazdırdı. Boey, Haaland ve De Bruyne gibi yıldızları geride bıraktı.
28.01.2024 Şampiy10
Fenerbahçe'den Almanya çıkarması! Andre Schürrle...
Fenerbahçe'den Almanya çıkarması! Andre Schürrle... Fenerbahçe için Almanya, transfer merkezi haline geldi. Düsseldorf’lu Kaan Ayhan, Kenan Karaman ve Emmanuel Iyoha ile Dortmund’la sözleşmesini fesh eden Andre Schürrle için bu ülkeye çıkarma yapılacak. Ayrıca Simon Falette’in yeniden kiralanması için Frankfurt’la masaya oturulması planlanıyor.
17.07.2020 Fenerbahçe
Andre Schürrle, Dortmund'dan ayrıldı! Fenerbahçe...
Andre Schürrle, Dortmund'dan ayrıldı! Fenerbahçe... Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, Andre Schürrle'yle olan sözleşmenin karşılıklı feshedildiğini duyurdu. Tecrübeli futbolcu ile Fenerbahçe'nin transfer için ilgilendiği gündeme gelmişti. Bu gelişme sonrası Sarı Lacivertliler'de sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.
15.07.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de transferde son dakika haberi! Yeni 'Kuyt' önerisi: Schürrle
Fenerbahçe'de transferde son dakika haberi! Yeni 'Kuyt' önerisi: Schürrle Dortmund, Alman yıldızı 2 milyon Euro’ya satışa çıkarttı. Menacerler Fenerbahçe’ye, “Eğer ilgilenirseniz, bedavaya getiririz” mesajı gönderdi. Sarı-Lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran Dirk Kuyt gibi mücadeleci, güçlü ve çok yönlü bir isim olan Schürrle’ye sıcak bakılıyor. Ancak Fenerbahçe’nin başarılı oyuncuya mevcut maaşını vermesi imkansız
9.07.2020 Fenerbahçe
Beşiktaş'a flaş transfer önerisi: Andre Schürrle
Beşiktaş'a flaş transfer önerisi: Andre Schürrle Yeni sezonda kadrosunda köklü bir değişikliğe gitmeye hazırlanan Siyah-Beyazlılar'a son olarak yeni bir ismin önerildiği ortaya çıktı.
4.04.2020 Beşiktaş
İşte Fenerbahçe'nin yeni sol beki
İşte Fenerbahçe'nin yeni sol beki Fenerbahçe, Ricardo Rodriguez transferi konusunda Milan ile her konuda anlaşma sağladı. Futbolcunun ikna edilmesi an meselesi.
18.12.2019 Fenerbahçe
Beşiktaş Schürrle için Cagliari'yle yarışıyor!
Beşiktaş Schürrle için Cagliari'yle yarışıyor! Siyah-Beyazlılar’ın kadrosuna katmak için çalışma başlattığı Andre Schürrle’ye yeni bir talip çıktı! İtalya Serie A ekibi Cagliari’nin, Alman kanat oyuncusu için Beşiktaş’la yarış içinde olduğu bildirildi.
8.06.2019 Beşiktaş
Fenerbahçe'ye yeni Kuyt: Schürrle!
Fenerbahçe'ye yeni Kuyt: Schürrle! Küme düşen Fulham’da tutunamayan ve B. Dortmund’da da istenmeyen Schürrle, Fenerbahçe yolunda.
9.05.2019 Fenerbahçe
Arsenal seriyi 9 maça çıkardı! 5-1
Arsenal seriyi 9 maça çıkardı! 5-1 İngiltere Premier Lig'in 8. haftasında Arsenal, Fulham deplasmanından 5-1 galip ayrılmayı başardı ve galibiyet serisini 9 maça çıkardı.
7.10.2018 İngiltere
Fulham, Schürrle'yi kiraladı
Fulham, Schürrle'yi kiraladı İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham, Almanya temsilcisi Borussia Dortmund'da forma giyen Andre Schürrle'yi iki sezonluğuna kiraladı.
26.07.2018 İngiltere
Dortmund son nefeste! 5 gol...
Dortmund son nefeste! 5 gol... UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk ayak maçında Nuri Şahin ile Ömer Toprak'ın formasını giydiği Almanya ekibi Borussia Dortmund, kendi sahasında İtalya'nın Atalanta takımını uzatma dakikalarında Batshuayi'nin attığı gol ile 3-2 yendi.
15.02.2018 UEFA Avrupa Ligi
Emre Mor Dortmund'da kalabilir!
Emre Mor Dortmund'da kalabilir! Sarı-Lacivertliler’in transferini bitirmesi an meselesi olarak gösterilen Emre Mor, Borussia Dortmund’un hazırlık maçında coştu, 2 gol ve 1 asistle oynadı. Onun bu performansı, Alman ekibinde kalma ihtimalini yeniden gündeme getirdi.
16.07.2017 Futbol
Emre Mor hazırlık maçında coştu!
Emre Mor hazırlık maçında coştu! Japonya Turu'ndaki hazırlık maçında Urawa Red Diamonds ie karşılaşan Borussia Dortmund 3-2 kazanırken 2 gol milli oyuncumuz Emre Mor'dan geldi.
15.07.2017 Almanya
Borussia Dortmund-Monaco maçı ne zamana ertelendi?
Borussia Dortmund-Monaco maçı ne zamana ertelendi? UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanması beklenen Borussia Dortmund-Monaco maçı yaşanan patlama nedeniyle ertelendi. Borussia Dortmund-Monaco maçı öncesi, Signal Iduna Park'ın 10 kilometre uzağında bulunan Dortmund otobüsünün yakınında bir patlama meydana geldi. Peki, Borussia Dortmund-Monaco maçı ne zamana ertelendi? detaylar haberimizde...
12.04.2017 Şampiyonlar Ligi
İngiltere, Litvanya karşısında zorlanmadı
İngiltere, Litvanya karşısında zorlanmadı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nin 5. haftasına, 3 grupta oynanan 4 maçla devam edildi.
26.03.2017 Arşiv
Borussia Dortmund farka gitti
Borussia Dortmund farka gitti Bundesliga'da haftanın maçında Borussia Dortmund evinde Bayer Leverkusen'i 6-2 yendi.
4.03.2017 Almanya
Emre Mor'un asisti, Aubameyang'ın golleri!
Emre Mor'un asisti, Aubameyang'ın golleri! Almanya Bundesliga'nın 10. hafta maçında Hamburg ile Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Maçın galibi 5-2'lik skorla konuk ekip Borussia Dortmund oldu.
5.11.2016 Almanya
Emre Mor ilk golünü attı!
Emre Mor ilk golünü attı! Almanya Süper Kupası'nda Bayern Münih'e 2-0 yenilen Borussia Dortmund, bu müsabakanın ertesi günü oynadığı hazırlık maçında Sandhausen'i 3-0 mağlup etti. Milli oyuncumuz Emre Mor, mücadelede bir gole imza attı.
16.08.2016 Almanya
'Transfer piyasası kontrolden çıktı'
'Transfer piyasası kontrolden çıktı' Tuchel, transfer piyasasında konuşulan rakamlara dikkat çekti. Borussia Dortmund Teknik Direktörü, "Transferde fiyatlar kontrolden çıktı. Statlara gelen insanlarla futbolun bağı kopabilir" değerlendirmesinde bulundu.
30.07.2016 Almanya
Dortmund, Schürrle'yi resmen açıkladı
Dortmund, Schürrle'yi resmen açıkladı Wolfsburg'un yıldız oyuncusu Andrea Schürrle gelecek sezondan itibaren Dortmund'da forma giyecek.
22.07.2016 Futbol
Arda'ya dev talip!
Arda'ya dev talip! Alman basını, Henrikh Mkhitaryan'ı 42 milyon euro bonservis bedeliyle Manchester United'a satan Borussia Dortmund'un Arda Turan için Barcelona ile görüşmelere başladığını yazdı
5.07.2016 Futbol
United transfer şovuna başlıyor
United transfer şovuna başlıyor Mourinho'yu menajerliğe getirdikten sonra transfer çalışmalarını son hızlı sürdüren Manchester United, Ibrahimovic ve Mkhitaryan transferlerinde sona geldi.
27.06.2016 Futbol
Gomez ve Podolski var, Reus yok!
Gomez ve Podolski var, Reus yok! Almanya'nın EURO 2016 kadrosu açıklanırken yıldız isim Fransa'da götürülmedi! Löw, Dortmund'un yıldızı Reus'u sakatlık nedeniyle kadroya dahil etmedi.
31.05.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Schürrle ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki schürrle haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.