Savcı Öz

Savcı Öz

Son dakika SAVCI ÖZ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SAVCI ÖZ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SAVCI ÖZ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Savcı Öz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan savcı öz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.045 savcı öz haberi bulunmuştur. Tüm savcı öz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dışişleri Bakanlığı'ndan Metin Topuz açıklaması
Dışişleri Bakanlığı'ndan Metin Topuz açıklaması Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "ABD makamlarını yargı bağımsızlığı ilkesine saygı duymaya ve yargıyı etkilemeye yönelik tavırlardan uzak durmaya, ayrıca Türkiye’deki bağımsız yargı kararlarına siyasi anlamlar yüklemekten kaçınmaya davet ediyoruz." ifadeleri kullanıldı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise Metin Topuz kararıyla ilgili, "Türk yargısı bağımsız ve tarafsızdır, emir alacağı tek merci Anayasa ve kanunlardır." diye konuştu.
12.06.2020 Yaşam
Türkiye'den ABD Ankara Büyükelçiliği'nin açıklamasına tepki!
Türkiye'den ABD Ankara Büyükelçiliği'nin açıklamasına tepki! Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği, ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'a "FETÖ'ye yardım suçundan" 8 yıl 9 ay hapis cezası verilmesini eleştiren ABD'nin Ankara Büyükelçiliğine, "Bağımsız Türk mahkemelerinin kararlarına saygı duyma" ve "adli kovuşturmalara müdahale etmekten kaçınma" çağrısında bulundu.
11.06.2020 Gündem
Son dakika...  Metin Topuz davasında karar!
Son dakika... Metin Topuz davasında karar! Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı eski polis müdürleri ve askerlerin yanı sıra firari eski savcı Zekeriya Öz'le irtibatı tespit edildiği iddiasıyla tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz, "silahlı terör örgütüne yardım" suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
11.06.2020 Gündem
FETÖ firarisi Zekeriya Öz’ün 10 milyon dolarlık hesap hareketleri
FETÖ firarisi Zekeriya Öz’ün 10 milyon dolarlık hesap hareketleri Son dakika haberine göre, FETÖ firarisi eski savcı Zekeriya Öz’ün 17-25 Aralık sürecinde hesaplarında 10 milyon doları bulan hareketlilik yaşandığı ortaya çıktı. Öz’ün hesaplarındaki hareketliliği değerlendiren Avukat Zekeriya Çetin, 'Savcı maaşıyla, legal yollarla bu parayı elde etmesi kesinlikle mümkün değildir' dedi.
11.06.2020 Gündem
Metin Topuz'un tahliye talebi reddedildi
Metin Topuz'un tahliye talebi reddedildi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile iltisaklı eski polis müdürleri ve askerlerin yanı sıra firari eski savcı Zekeriya Öz'le irtibatı tespit edilmesinin ardından casusluk yaptığı iddiasıyla yargılanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz'un, yurt dışına çıktığı belirtilen tanık Feyyaz Öztürk'ün henüz beyanı alınmadığı ve kaçma şüphesi gerekçesiyle tutukluluğunun devamına karar verildi.
28.06.2019 Gündem
Metin Topuz hakkındaki iddianame kabul edildi
Metin Topuz hakkındaki iddianame kabul edildi FETÖ soruşturmasında tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz hakkında hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi.
1.02.2019 Gündem
FETÖ'cü savcı Öz "FETÖ'nün Bursa'daki malikanesi"nde toplantı  yapmış
FETÖ'cü savcı Öz "FETÖ'nün Bursa'daki malikanesi"nde toplantı yapmış Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen için yaptırıldığı ve örgütsel faaliyetlerde kullanıldığı gerekçesiyle el konulma tedbiri uygulanan malikanenin devlete geçmesi için hazırlanan iddianamede, örgütün firari savcısı Zekeriya Öz'ün yurt dışına kaçmadan önce söz konusu malikanede iş adamları, bazı hakim ve savcılarla toplantı yaptığına ilişkin tanık ifadelerine yer verildi.
22.05.2018 Gündem
Zindaşti’nin hamisi FETÖ’cü savcı Öz çıktı
Zindaşti’nin hamisi FETÖ’cü savcı Öz çıktı İranlı uyuşturucu baronu Zindaşti’nin İstanbul Emniyeti’nde sorgusu sürüyor. Zindaşti’nin 2007’deki bir uyuşturucu operasyonunda jandarmanın raporuna rağmen FETÖ’cü savcı Zekeriya Öz tarafından tahliye edildiği ortaya çıktı.
18.04.2018 Gündem
Firari Savcı Öz'den ilginç hamle!
Firari Savcı Öz'den ilginç hamle! FETÖ'nün en kilit isimlerinden olan kumpas savcısı Zekeriya Öz, Türkiye'de yasaklı olan sosyal medya hesabındaki bütün tweetlerini silerek hesabın ismini değiştirdi.
24.01.2018 Gündem
İşte kumpasın görüntüleri
İşte kumpasın görüntüleri Ergenekon davasının sanıklarından eski yarbay Mustafa Dönmez, Zir Vadisi’ndeki aramanın FETÖ’cülerce 7 yıl saklanan polis kamera görüntülerini mahkemeye delil olarak sundu. Görüntülerdeki polisler, “Sesleri silin, nasıl kazık attık” diye konuşuyorlar
29.09.2021 Gündem
Zekeriya Öz'ün kayınbiraderine tutuklama
Zekeriya Öz'ün kayınbiraderine tutuklama FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında Bursa'da gözaltına alınan zanlı tutuklandı
29.09.2021 Gündem
Skandal! 'FETÖ'ye 3 milyar dolar darbe parası verdi!'
Skandal! 'FETÖ'ye 3 milyar dolar darbe parası verdi!' Orta Doğu Uzmanı Şankiti, 15 Temmuz'da aktif rol oynayan Muhammed Dahlan liderliğindeki Birleşik Arap Emirliği ekibinin, FETÖ'ye 3 milyar dolarlık destek sağladığını iddia etti.
14.07.2017 Dünya
Hrant Dink cinayetinde yeni gelişme
Hrant Dink cinayetinde yeni gelişme FETÖ elebaşı Gülen ile eski savcı Öz'ün de aralarında bulunduğu 51 şüpheli hakkında hazırlanan Hrant Dink cinayetine ilişkin iddianamenin, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesince eksiklikler bulunduğu gerekçesiyle ikinci kez iade işlemine savcılıkça yapılan itiraz kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
Savcı Öz: Ergenekon'a dahil ederiz
Savcı Öz: Ergenekon'a dahil ederiz FETÖ soruşturmasında gizli tanık olan ‘Adem’ kod adlı hâkim, “Zekeriya Öz biriyle ilgili kendisine iletilen eleştirilere, ‘Ne kızıyorsunuz, isimsiz bir dilekçe yollayın, Ergenekon soruşturmasına dahil ederiz, kızmanıza değmez’ diye şakalar yapıyordu” dedi
29.09.2021 Gündem
40 milyon avro himmet aldılar
40 milyon avro himmet aldılar Firari eski savcı Zekeriya Öz ve uyuşturucu baronu Ürfi Çetinkaya’nın eroin ve himmet çarkı deşifre oldu. Çetinkaya’nın 3. havalimanı ile birlikte hayata geçirilmesi planlanan yeni şehir projelerinin yapılacağı bölgede arsa almasına Öz aracı oldu. Çetinkaya’dan bunun karşılığında 40 milyon avro himmet alındı.
29.09.2021 Gündem
CHP'den Başkanlık çağrısına yanıt!
CHP'den Başkanlık çağrısına yanıt! CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Başkanlık sisteminin içinde bulunduğu hiçbir teklife evet dememiz, müzakere etmemiz, başkanlığın b'sini konuşmamız mümkün değil. Başkanlık sistemi önerisinin geçeceği bırakın kapıyı, bir anahtar deliği yoktur CHP kapısında" dedi.
29.09.2021 Gündem
Fatih Altaylı'dan Aziz Yıldırım'a olay sözler!
Fatih Altaylı'dan Aziz Yıldırım'a olay sözler! Fatih Altaylı'dan, gündeme dair ezber bozan ve ses getirecek açıklamalar!
24.09.2021 Galatasaray
Zekeriya Öz’ün Batum’da görüldüğü iddiası ortalığı karıştırdı
Zekeriya Öz’ün Batum’da görüldüğü iddiası ortalığı karıştırdı ARTVİN’in Sarp Sınır Kapısı’ndan geçen yıl Gürcistan’a kaçan Ergenekon ve 17 Aralık soruşturması savcısı Zekeriya Öz’ün, önceki gün Batum’da görüldüğü ihbarı ortalığı karıştırdı.
29.09.2021 Gündem
6 yıl sonra döndü
6 yıl sonra döndü Yurtdışına kaçan Savcı Öz’ün 2009 yılında ‘Ergenekon’un eğitim ayağı’ iddiasıyla hakkında yakalama kararı çıkardığı Çağdaş Eğitim Vakfı eski başkanı Gülseven Yaşer yurda döndü. ABD’den 6 yıl sonra dönüş yapan Yaşer cuma günü ifade verecek
29.09.2021 Gündem
İhraçta geri adım yok
İhraçta geri adım yok Eski savcılar Öz, Kara, Akkaş, Yüzgeç ile hakim Karaçöl’ün meslekten ihraç kararlarının yeniden incelenmesi talepleri, HSYK 2. Dairesi’nce reddedildi
29.09.2021 Gündem
O da mı Kanada’ya sığınacak?
O da mı Kanada’ya sığınacak? Yurt dışına kaçan Ergenekon savcısı Zekeriya Öz’ün Uluslararası Ceza Mahkemesi’ne elindeki belgeleri teslim edeceği ve ardından Kanada’ya sığınma talebinde bulunacağı iddia edildi İstanbul Bakırköy Savcılığı’nca hakkında yakalama kararı çıkarılan Ergenekon’un eski savcısı Zekeriya Öz’ün, Almanya’dan siyasi sığınma istediği iddia ediliyor...
29.09.2021 Gündem
O hâlâ savcı!
O hâlâ savcı! Yurtdışına kaçan Savcı Öz’e henüz HSYK 2. Dairesi’nin ‘meslekten ihraç’ kararı tebliğ edilmemiş
29.09.2021 Gündem
‘Şer ittifakı çok rahatsız’
‘Şer ittifakı çok rahatsız’ Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden HDP ile Gülen cemaatine yönelik sert eleştirilerde bulundu...
29.09.2021 Gündem
Firari savcılar Ermenistan’da
Firari savcılar Ermenistan’da Haklarında yakalama kararı çıkarılan savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara’nın Gürcistan üzerinden Ermenistan’a geçtikleri açıklandı. Diğer savcı Mehmet Yüzgeç’in ise nerede olduğu bilinmiyor.
29.09.2021 Gündem
‘Darbe’ suçlamasıyla yakalama kararı!
‘Darbe’ suçlamasıyla yakalama kararı! Savcılar Zekeriya Öz, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç hakkında, ‘örgüt’ ve ‘darbe’ suçlamalarıyla yakalama kararı çıkarıldı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Savcı Öz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki savcı öz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.