Nostradamus kehanetleri! 2021 yılında neler olacak? Nostradamus'un 2021 yılı kehanetleri!
Nostradamus kehanetleri! 2021 yılında neler olacak? Nostradamus'un 2021 yılı kehanetleri! Fransız astrolog Michel de Nostredame hakkında hazırlanan yeni bir belgesel uluslararası kamuoyunun gündemine oturdu. Kısaca Nostradamus olarak bilinen Fransız fizikçi ve astroloğun kehanetlerini masaya yatıran uzmanlar ve bilim insanları dünyayı ve insanları bekleyen korkunç felaketlerin yaklaşmakta olduğunu öngörüsünde bulundu. Peki, Nostradamus kimdir? Nostradamus kehanetlerine göre 2021 yılınde neler olacak? İşte Nostradamus'un 2021 yılı kehanetleri!
23.02.2021 Gündem
Son dakika... Tekrar çatışma çıktı! Dünya izliyor! Savaş sesleri...
Son dakika... Tekrar çatışma çıktı! Dünya izliyor! Savaş sesleri... Hint askerlerinin ağır silahlarla Nakiyal, Tattapani ve Jandrot bölgelerine saldırılarında 4 Pakistanlı hayatını kaybetti. Pakistan'ın açtığı ateş sonucu 3 Hint yaşamını yitirdi.
2.03.2019 Dünya
Ufukta Çin-Japonya savaşı gözükmüyor
Ufukta Çin-Japonya savaşı gözükmüyor Japonya'da geçen hafta ülkenin resmi para birimi yenin, dolar karşısında 100 psikolojik sınırının altına gerileyerek yaklaşık 2 ayın en düşük seviyesini görmesi ve Japon borsasında satış baskısı yaratması, deflasyonist baskılarla mücadele eden ve ihracatçıları desteklemek amacıyla düşük yen politikası benimseyen ülkede, döviz piyasasına müdahale beklentilerini artırdı.
23.08.2016 Ekonomi