Savaşçı Dizi

Savaşçı Dizi

Son dakika Savaşçı dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Savaşçı dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Savaşçı dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Savaşçı Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan savaşçı dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 savaşçı dizi haberi bulunmuştur. Tüm savaşçı dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zirveye 'Savaşçı' damgası!
Zirveye 'Savaşçı' damgası! 14 Ocak tarihinin izlenme oranları belli oldu.
15.01.2018 Televizyon
'Savaşçı' zirveyi bırakmadı!
'Savaşçı' zirveyi bırakmadı! 3 Aralık tarihinin izlenme oranları belli oldu...
4.12.2017 Televizyon
'Savaşçı' zirveye yerleşti!
'Savaşçı' zirveye yerleşti! 26 Kasım tarihinin izlenme oranları belli oldu...
27.11.2017 Televizyon
'Savaşçı' tahtını korudu!
'Savaşçı' tahtını korudu! 12 Kasım tarihinin izlenme oranları belli oldu. Total'de FOX'ta ekrana gelen "Savaşçı" dizisi 1. sıraya oturdu.
13.11.2017 Televizyon
Savaşçı dizisine flaş transfer!
Savaşçı dizisine flaş transfer! FOX'un sevilen dizisi Savaşçı'nın kadrosuna flaş bir isim dahil oldu.
9.11.2017 Televizyon
'Savaşçı' zirvenin sahibi oldu!
'Savaşçı' zirvenin sahibi oldu! 29 Ekim pazar günü ekranlara damgasını vuran yapımlar belli oldu.
30.10.2017 Televizyon
Savaşçı'nın 40 kişilik eski ekibi hangi diziye geçti?
Savaşçı'nın 40 kişilik eski ekibi hangi diziye geçti? FOX'un sevilen dizisi Savaşçı setinde sorunlar yaşanmıştı.
20.08.2017 Televizyon
Ve Savaşçı'nın çekimleri başladı!
Ve Savaşçı'nın çekimleri başladı! “Savaşçı” dizisinin yeni sezonda yayınlanacak bölümlerinin çekimlerine başlandı.
14.08.2017 Televizyon
Savaşçı dizisinin başlangıç tarihi belli oldu mu?
Savaşçı dizisinin başlangıç tarihi belli oldu mu? Fox TV'de Savaşçı adlı yeni bir dizi başlıyor. Tanıtım fragmanı yayınlanan Savaşçı dizisinin ne zaman başlayacağı, konusu ve oyuncuları gibi pek çok bilgi merak edilir oldu. İşte Savaşçı ile ilgili tüm ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti Sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti.
26.02.2024 Magazin
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler…
Can Gürzap öldü mü (neden)? Oyuncu Can Gürzap’ın hastalığı aort anevrizması nedir? İşte oyuncunun hayatı hakkında merak edilenler… Birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol alan 79 yaşındaki usta oyuncu Can Gürzap hayatını kaybetti. Peki, Can Gürzap neden öldü, hasta mıydı?
1.12.2023 Magazin
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir?
Can Gürzap hayatını kaybetti! Can Gürzap kimdir? Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yazar, eğitmen Can Gürzap hayatını kaybetti.
1.12.2023 Magazin
Merve Kayaalp neden intihar etti? Acılı babadan çok konuşulacak açıklamalar
Merve Kayaalp neden intihar etti? Acılı babadan çok konuşulacak açıklamalar Muğla'nın Dalaman ilçesinde, babasına ait ruhsatlı tabancayla başına ateş ederek yaşamına son veren dizi ve sinema oyuncusu Merve Kayaalp (36), gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede Kayaalp'in gözyaşlarına boğulan annesi Esin Tüzün güçlükle ayakta durabildi.
20.09.2023 Magazin
Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu! Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi…
Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu! Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi… Sinema ve dizi oyuncusu Merve Kayaalp 36 yaşında yaşamına son verdi. Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu. Peki, Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi…
19.09.2023 Gündem
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
Bakan Özer resmen duyurdu: Eylül ayı içerisinde...
Bakan Özer resmen duyurdu: Eylül ayı içerisinde... Sakarya’da 2022-2023 eğitim öğretim hazırlık toplantısına katılan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, uzman ve başöğretmenlik eğitimleri bittikten sonra örnek kitapçıklar yayınlayacaklarını söyledi. Bakan Özer, “İlk defa sınav yapılacak, belki öğretmenlerimiz tedirgin, sınavların sorularının nasıl olacağını kestiremiyorlar. Gereksiz şekilde kaygılanıyorlar, eğitimler bittikten sonra örnek kitapçıklar yayınlamaya karar verdik ki nasıl bir çerçeve içerisinde uzman ve başöğretmenlik sınavlarının yapılacağını sizlere göstermiş olacağız” dedi.
11.08.2022 Eğitim
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı
Survivor’da kim elendi? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı Survivor All Star’da heyecan devam ediyor. Survivor’ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık mücadelesi verdi. Yarışmacılar kıyasıya mücadele verirken gecenin sonunda dokunulmazlığı kaybeden takımdan sürpriz isim eleme adayı oldu. Üç dokunulmazlığın akabinde eleme adayları arasından bir isim daha Survivor hayallerine veda etti. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 3. Eleme adayı kim oldu? Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor’da kim elendi? İşte Survivor yeni bölüm fragmanı…
21.03.2022 Gündem
Canan Ergüder: İlk duyduğumda hayatımın tepetaklak olacağını biliyordum
Canan Ergüder: İlk duyduğumda hayatımın tepetaklak olacağını biliyordum Kanser hastalığını yenen ve ekranlara Oğlum dizisiyle dönüş yapan oyuncu Canan Ergüder,geride bıraktığı hastalığını,yeni işini,hayata bakışını samimi bir şekilde anlattı.
6.03.2022 Magazin
Viking hayranı baba diziyi tekrar tekrar izledi oğluna başkarakterin adını verdi! İsmi duyan karısı şok oldu...
Viking hayranı baba diziyi tekrar tekrar izledi oğluna başkarakterin adını verdi! İsmi duyan karısı şok oldu... Viking hayranı Diyarbakırlı Güven Arslan (34), yeni doğan oğluna hayranı olduğu, bölümlerini tekrar tekrar izlediği 'Vikingler' dizisinin başkarakteri Ragnar Lodbrok'un ismini verdi. Küçük yaşlardan beri Vikingler ile ilgili bütün filmleri izlediğini belirten Arslan, "Ragnar'ın filmdeki karakteri, hayatı çok hoşuma gitmişti. Harikaydı, çok beğenmiştim. İzlerken de hayal ediyordum; acaba benim de böyle bir oğlum olsaydı, karizma olsaydı" dedi. Nüfus Müdürlüğü dönüşü eşinin bu duruma inanmadığını ifade eden Arslan, "Şok oldu. Geçici kimliği gösterince inandı ama kendisinin çocuğa 'Rüzgar' diye sesleneceğini söyledi. Bir Viking hayranıydım. Viking ailesi olarak Türkiye'de bir ilk olduğumu düşünüyorum. Çok mutluyum" diye konuştu.
10.01.2022 Yaşam
Golyat nedir, ne demek? Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisiyle gündeme gelen Golyat kimdir?
Golyat nedir, ne demek? Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt dizisiyle gündeme gelen Golyat kimdir? Kurtlar Vadisi olmak üzere Türkiye’nin dizi tarihine birçok yapımla katkı sağlayan Osman Sınav'ın yeni projesi Yalnız Kurt'tun ilk fragmanı yayınlandı. Yalnız Kurt dizisi, Golyat isimli bir küresel gücün yaptıklarını ve buna karşı verilen mücadeleden bahsedecek. Söz konusu diziden sonra Golyat hakkında yapılan araştırmalar yoğunlaştı.
20.11.2021 Gündem
Çok ilginç bir karaktere hayat veriyor!
Çok ilginç bir karaktere hayat veriyor! Gönül Dağı'nın Kurban Bayramı’nda ekrana gelecek Gönül Dağı "Kurban" özel bölümünde, sanat dünyasının usta ismi Zerrin Sümer de rol alıyor.
18.07.2021 Televizyon
Savaşçı final mi yapıyor, bitiyor mu?
Savaşçı final mi yapıyor, bitiyor mu? Savaşçı final mi yapıyor, bitiyor mu? Savaşçı yeni sezon bölümleri heyecanla beklenirken, yeni sezonda istenilen başarıyı yakalayamadı. Fox TV’de yayınlanan dizi bir zamanlar en çok izlenen dizilerin arasında yer alıyordu. Dizi 2 bölümünün ardından FOX TV'ye veda edecek. Savaşçı'nın yayın hayatına yeni bir platformda devam edip etmeyeceği ise netleşmedi.
3.06.2021 Gündem
Tamer Karadağlı Savaşçı'dan ayrıldı mı? İşte Tamer Karadağlı'nın yeni dizisi!
Tamer Karadağlı Savaşçı'dan ayrıldı mı? İşte Tamer Karadağlı'nın yeni dizisi! Ekranların sevilen dizisi Savaşçı ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Savaşçı’da Göktürk Albay karakterine hayat veren Tamer Karadağlı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Diziyle anlaşması bittiği belirtilen Tamer Karadağlı'nın diziden ayrılacağı iddia edildi. Peki, Tamer Karadağlı Savaşçı'dan ayrıldı mı? Tamer Karadağlı'nın yeni dizisi!
14.05.2021 Gündem
Savaşçı'nın yeni bölümü ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı 5. sezon 100. bölüm yayın tarihi hangi gün? Savaşçı oyuncuları 2021
Savaşçı'nın yeni bölümü ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı 5. sezon 100. bölüm yayın tarihi hangi gün? Savaşçı oyuncuları 2021 Savaşçı ne zaman başlayacak 2021? Savaşçı dizisinin 5. Sezonuna saatler kaldı. Savaşcı yeni sezon yayın tarihi merakla bekleniyordu. Nihayet Savaşçı 100. bölümüyle ekranlara geliyor. Kadrosu yenilenen Savaşçı dizisinin yeni sezonun ilk bölümü ne zaman? Savaşçı oyuncu kadrosu ve yeni sezon yayın tarihi...
10.04.2021 Gündem
Öykü Çelik kimdir kaç yaşında? Survivor Öykü’nün babası kimdir? İşte Survivor’dan elenen Öykü Çelik’in oynadığı diziler ve filmler…
Öykü Çelik kimdir kaç yaşında? Survivor Öykü’nün babası kimdir? İşte Survivor’dan elenen Öykü Çelik’in oynadığı diziler ve filmler… Öykü Çelik Survivor’da dün akşam elenen isim oldu. Ünlüler takımı yarışmacısı Öykü Çelik adaya veda ederken, izleyiciler de hakkındaki yaptığı araştırmaları arttıdı. Diriliş Ertuğrul, Yeşil Deniz, Savaşcı gibi dizilerde rol alan Öykü Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Survivor Öykü’nün biyografisi…
2.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Savaşçı Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki savaşçı dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.