'Bu daha fragman' diyen satırlı saldırgana 7 yıl hapis cezası
'Bu daha fragman' diyen satırlı saldırgana 7 yıl hapis cezası Bursa'da, yeğeni Kıvanç B.'nin (17) tabancayla vurduğu Eren K.'yi (16) hastanede ziyaret ettiği gerekçesiyle Abdullah Y.'yi (18) satırla yaralayıp, adliye çıkışında gazetecilere, "Bu daha fragman, siz gala gecesine gelin" diyen tutuksuz sanık Gökhan Başboğa (35), 7 yıl hapse çarptırıldı.
11.01.2023 Yaşam
Aile sağlığı merkezindeki satırlı saldırgan kamerada!
Aile sağlığı merkezindeki satırlı saldırgan kamerada! İstanbul Sultanbeyli'de bulunan aile sağlığı merkezindeki bir kişi, elindeki satırla duvara vurdu ardından sağlık merkezinden ayrıldı. Sağlık merkezinde bulunanlar panik yaşarken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
25.11.2021 Vatan TV
İstanbul'da aile sağlığı merkezinde satırlı saldırgan paniği! Kendilerini odaya kapattılar
İstanbul'da aile sağlığı merkezinde satırlı saldırgan paniği! Kendilerini odaya kapattılar İstanbul Sultanbeyli'de bulunan aile sağlığı merkezindeki bir kişi, elindeki satırla duvara vurdu ardından sağlık merkezinden ayrıldı. Sağlık merkezinde bulunanlar panik olup kendini odaya kapattı.
25.11.2021 Gündem
Satırlı saldırgan tongaya bastı
Satırlı saldırgan tongaya bastı Çin’in Yunnan eyaletinde eli satırlı bir adam, bir kadını rehin alarak “Boğazını keserim” tehdidini savurdu...
9.04.2014 Dünya