Şaşırtan Sözler

Şaşırtan Sözler

Son dakika Şaşırtan sözler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şaşırtan sözler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şaşırtan sözler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şaşırtan Sözler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şaşırtan sözler gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 şaşırtan sözler haberi bulunmuştur. Tüm şaşırtan sözler haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Kartal'dan şaşırtan sözler: Artık gitmek mecbur oldu
İsmail Kartal'dan şaşırtan sözler: Artık gitmek mecbur oldu Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken İsmail Kartal'dan flaş açıklamalar geldi. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal; yeni sezon hazırlıkları, oyuncuların form durumları, yapılacak transferler ve takımın hedeflerine dair değerlendirmelerde bulundu. Kartal kendiyle ilgili, takımı yönetme şekliyle ilgili itiraflarda bulunarak 'artık gitmek mecbur oldu' dedi. İşte son dakika haberin detayları...
13.08.2023 Fenerbahçe
Hande Yener’den Mustafa Sandal ile Uzi polemiğine olay yorum: Rütbesini bilmeli!
Hande Yener’den Mustafa Sandal ile Uzi polemiğine olay yorum: Rütbesini bilmeli! Ünlü popçu Hande Yener, geçtiğimiz gün Bodrum'da bir otelin iskelesinde kameralara yansıdı. Gazetecilerle konuşan yener, iddialı açıklamalarda bulunarak Mustafa Sandal ile Uzi arasındaki polemiğe değindi.
5.08.2023 Magazin
Hande Yener'den dikkat çeken sözler: 'Evlen, kocana fasulye yap' dediler
Hande Yener'den dikkat çeken sözler: 'Evlen, kocana fasulye yap' dediler Ünlü şarkıcı Hande Yener, katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Yener'in sözleri büyük dikkat çekti.
26.03.2023 Magazin
Dünyaca ünlü modelden şaşırtan sözler: Kızım benim eski saçlarımı 'çaldı'
Dünyaca ünlü modelden şaşırtan sözler: Kızım benim eski saçlarımı 'çaldı' Bir anne, üstelik de kendisinin gençlik yıllarına benzeyen kızını kıskanır mı? Hem de mesleğinde elde ettiği başarının neredeyse aynısını genç yaşında elde eden kızını? Elbette kulağa tuhaf geliyor ve böyle olması da beklenemez. Ama bir dönemin moda ikonu, şimdi kendisinin tahtını devralan kızı hakkında şakayla karışık ilginç sözler sarf etti.
14.03.2023 Magazin
Oryantal Didem Kınalı'dan arkadaşlarına sitem: Yanlarında cepleri kabarık amcalar var!
Oryantal Didem Kınalı'dan arkadaşlarına sitem: Yanlarında cepleri kabarık amcalar var! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da dans performanslarıyla tanınan oryantal Didem Kınalı, geçtiğimiz ekim ayında ‘Sabırsız Nefsim’ isimli single çıkardı. Maslak’taki bir mekanda müzikseverlerle buluşan Didem, hayalini gerçekleştirdiğini söylerken, davet etmesine rağmen ilk sahnesine gelmeyen ve kendisine destek olmayan arkadaşlarına tepki gösterdi.
3.02.2023 Magazin
Ebru Gündeş, 22 yaş küçük sevgilisiyle barıştı!
Ebru Gündeş, 22 yaş küçük sevgilisiyle barıştı! Ekim ayında ayrılan Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw barıştı. Khoshnaw Ailesi, çiftin arasındaki 22 yaş farkını sorun yapınca ayrılan çift, Dubai’deki barışma tatilinde objektiflere yakalandı.
3.02.2023 Magazin
Tuğba Altıntop'tan şaşırtan sözler: 7 Kocalı Hürmüz'den fazlayım
Tuğba Altıntop'tan şaşırtan sözler: 7 Kocalı Hürmüz'den fazlayım Eski Türkiye güzeli ve sunucu Tuğba Altıntop yaptığı evlilik açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Altıntop, açıklamasında “7 Kocalı Hürmüz’den fazlayım. 9 kere evlendim” dedi.
3.02.2023 Magazin
Ailesini siyanürle öldürmüştü! Şoke eden sözler: Tadına bakmak istedim!
Ailesini siyanürle öldürmüştü! Şoke eden sözler: Tadına bakmak istedim! İzmir’de siyanürlü suyu içirerek anne ve babasını öldüren, karışımı zorla içirmeye çalıştığı kardeşini de yaralayan tutuklu sanık, mahkeme başkanının “Tahliye etmemizi ister misin?” sorusuna, “Tahliye olsam nereye gideceğim ki, ben rahatım” diye karşılık verdi.
13.02.2020 Gündem
"Bu saatten sonra anca kefen giyerim"
"Bu saatten sonra anca kefen giyerim" İrem Derici, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.
23.12.2019 Magazin
Eşini öldüren doktordan şaşırtan sözler
Eşini öldüren doktordan şaşırtan sözler Diyarbakır'da, 19 Mayıs günü boşanma aşamasındaki avukat eşi Müzeyyen Boylu'yu (43) iki çocuğunun gözleri önünde 14 kurşunla öldüren doktor Mesut Issı (45) yargılandığı duruşmada, "Basında hakkımda çıkan haberler de psikolojimi bozuyor. Bu haberler devam ettikçe psikolojim düzelmeyecek ve savunma veremeyeceğim" dedi.
9.09.2019 Yaşam
Ünlü komedyenin ağabeyinden şaşırtan sözler! Yankesicilikten yakalanmıştı
Ünlü komedyenin ağabeyinden şaşırtan sözler! Yankesicilikten yakalanmıştı Ankara'da, geçtiğimiz günlerde Ankara Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde (AŞTİ) yankesicilik yaparken yakalanarak gözaltına alınan Yavuz S.'nin emniyetteki ifadesinde polislere, "Bu işin uzmanı, profesörü benim. Ben yapacağım ki siz de görevinizi yapacaksınız, beni yakalayacaksınız" dediği ortaya çıktı.
21.09.2018 Gündem
8 yıldır aranan kişiden şaşırtan sözler: Çok şaşırdım
8 yıldır aranan kişiden şaşırtan sözler: Çok şaşırdım Antalya'da dolandırıcılıktan 8 yıldır aranan 52 yaşındaki T.Ü., kendisini yakalayan polislere, "Beni nasıl yakaladınız çok şaşırdım. Sizi kutluyorum" dedi
29.10.2017 Yaşam
Tuğba Ekinci'den şaşırtan sözler: Türkiye ayağa kalkar
Tuğba Ekinci'den şaşırtan sözler: Türkiye ayağa kalkar Şarkıcı Tuğba Ekinci, oyuncu çift Büşra Develi ile Burak Deniz'i överken, mesajın sonunda "Karısını çocuğunu saklayanlar var" sözleriyle herkesi şaşırttı.
1.07.2017 Magazin
Pereira'dan Fenerbahçe için şaşırtan sözler!
Pereira'dan Fenerbahçe için şaşırtan sözler! Fenerbahçe'nin esi teknik direktörü Vitor Pereira, sarı lacivertli takımın Galatasaray karşısında aldığı 2-0'lık galibiyette ve Robin van Persie'nin çıkışında kendisinin büyük payı olduğunu iddia etti.
23.11.2016 Fenerbahçe
Pereira için şaşırtan sözler!
Pereira için şaşırtan sözler! Başakşehirli Mossoro, Fenerbahçe'den ayrılan Pereira için, "Vitor Pereira çok büyük bir hoca" dedi
24.09.2021 Fenerbahçe
Nuri Şahin'den şaşırtan çıkış!
Nuri Şahin'den şaşırtan çıkış! İspanya maçı öncesi Olcay Şahan ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Nuri Şahin, Matadorlar hakkında şaşırtan sözler söyledi.
16.06.2016 Spor
Hamamda taciz davasında şaşırtan sözler
Hamamda taciz davasında şaşırtan sözler İstanbul Karaköy’de 2 Fransız kadının kese ve masaj yaptırmak için gittikleri bir hamamda 4 tellak tarafından tacize uğradığı iddiasıyla açılan davada, hakimin tavrı damgasını vurdu...
14.04.2016 Yaşam
Infantino'dan şaşırtan sözler! 'Maaşımı...'
Infantino'dan şaşırtan sözler! 'Maaşımı...' FIFA Başkanı Gianni Infantino, maaşının ne kadar olduğunu henüz bilmediğiniz açıkladı
18.03.2016 Futbol
Pep'ten şaşırtan sözler!
Pep'ten şaşırtan sözler! Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, bir yandan takımı çalıştırırken diğer yandan Manchester City'nin yeni sezon planlamasını yapması hakkındaki eleştirileri yanıtladı.
5.02.2016 Futbol
Hemen evlenelim mi?
Hemen evlenelim mi? Berrak Tüzünataç'tan şaşırtan sözler...
20.01.2016 Magazin
Hiddink'ten şaşırtan sözler
Hiddink'ten şaşırtan sözler Premier Lig'de düşme potasının hemen üzerinde bulunan Chelsea'nin teknik direktörü Hiddink, ligi ilk dört sırada bitirmek istediklerini ancak düşme potasından da çok uzak olmadıklarını söyledi.
15.01.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Şaşırtan Sözler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şaşırtan sözler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.