Sas Holding

Sas Holding

Son dakika sas holding haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sas holding ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sas holding haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sas Holding

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sas holding gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 sas holding haberi bulunmuştur. Tüm sas holding haberleri aşağıda listelenmiştir.
SAS Holding vurgunu olayında yeni görüntüler ortaya çıktı
SAS Holding vurgunu olayında yeni görüntüler ortaya çıktı İki yıl önce gaspçılar Sibel Koçan’ı öldürmüş, Süleyman Aydın ise 32. kattan atlayarak intihar etmişti. Çiftin başında olduğu saadet zincirinde operasyon sürüyor. Kardeş Sema Koçan’ın, vurgun parası 143 milyon TL’yi valiz ve kolilerle kaçırttığı görüntüler ortaya çıktı.
10.06.2023 Gündem
SAS Holding vurgunu soruşturmasında 71 şüpheli hakkında operasyon: 50 gözaltı
SAS Holding vurgunu soruşturmasında 71 şüpheli hakkında operasyon: 50 gözaltı SAS Holding'in sahibi Süleyman Aydın'ın intiharı ve Sibel Koçan'ın öldürülmesinin ardından binlerce kişinin dolandırıldıkları iddiasıyla başlatılan soruşturmada, 71 şüphelinin yakalanması için İstanbul merkezli 11 ilde operasyon başlatıldı. Baskınlarda 50 şüpheli yakalandı.
2.06.2023 Gündem
SAS Holding olayında yeni iddialar! ‘58.5 milyon TL kolilerle taşındı’
SAS Holding olayında yeni iddialar! ‘58.5 milyon TL kolilerle taşındı’ Son dakika haberine göre; Saadet zinciri yöntemi ile 13 bin 105 kişiden 639 milyon lira para toplanan SAS Holding ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. İddiaya göre, şirketin sahibi Süleyman Aydın’ın intihar ettiği binadan 17 koli içinde 58.5 milyon lira para çıkarıldı. Paralar Süleyman Aydın’ın, cinayete kurban giden eski eşi Sibel Koçan’ın kardeşi Sema Koçan’ın evinde bulundu. Şirketin çok sayıda lüks otomobili ise hâlâ kayıp.
31.08.2021 Gündem
SAS Holding yöneticisi Sibel Koçan öldürülmesiyle ilgili flaş gelişme!
SAS Holding yöneticisi Sibel Koçan öldürülmesiyle ilgili flaş gelişme! Ataşehir'de SAS Holding yöneticisi Sibel Koçan'ın öldürülmesiyle ilgili tetikçi olduğu belirlenen şüpheli, adliyeye gönderildi.
17.08.2021 Yaşam
Yeni dolandırıcılık skandal patladı! Zincirin son halkası: SAS! İntihar, cinayet...
Yeni dolandırıcılık skandal patladı! Zincirin son halkası: SAS! İntihar, cinayet... Titan, Jet Fadıl, Thodex ve Çiftlikbank’la devam eden dolandırıcılık furyasının son halkası SAS Holding oldu. Vatandaşlar kısa sürede yüksek gelir vaadiye kandırıldı. Cinayet ve intihar olaylarının ardından holding ile ilgili “saadet zinciri” iddiaları ortaya atıldı. Dolandırılan SAS mağdurları ise şirket yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulundu.
25.07.2021 Gündem
Saadet zinciri şoku! SAS Holding binasına akın ettiler: Varımı yoğumu yatırdım...
Saadet zinciri şoku! SAS Holding binasına akın ettiler: Varımı yoğumu yatırdım... Son dakika haberine göre; İstanbul Ataşehir'de bulunan SAS Holding'in önünde toplanan bir grup, paralarını alamadıklarını ileri sürerek eylem yaptı. Eylem yapan grupta bulunan pazarcı Ahmet Zengin, "İşyerimi sattım, arabamı sattım. Geldim varımı, yoğumu bu şirkete yatırdım" dedi.
12.07.2021 Gündem
600 milyonluk ‘Evim’ vurgunu!  Şirket yönetici öldürüldü, eşi intihar etti....
600 milyonluk ‘Evim’ vurgunu! Şirket yönetici öldürüldü, eşi intihar etti.... Gelen son dakika haberine göre; Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) tasfiye kararı aldığı firmalardan birinin, büyük bir saadet zinciri sisteminin parçası olduğu ortaya çıktı. 13 bini aşkın kişiden aylık yüzde 10 kâr payı vaadi ile 600 milyon lira para toplayan SAS Holding’in yöneticisi Sibel Koçan geçen ay sokak ortasında öldürülmüş, eski eşi Süleyman Aydın ise cinayetten 2 saat sonra intihar etmişti. Sisteme para yatıranlar arasındaysa kimler yok ki...
10.07.2021 Gündem
Çeşme’de tatil yapana 20 günde devriâlem hediye
Çeşme’de tatil yapana 20 günde devriâlem hediye Sheraton Çeşme, son kampanyasıyla dünyada bir ilke imza atıyor
14.01.2012 Ekonomi
İşte 2005'in en çok konuşulan isimleri
İşte 2005'in en çok konuşulan isimleri Medya takip kuruluşu Ajans Press'in her yıl yaptığı "2005'in En Çok Konuşulan İsimleri" araştırmasında 1599 yayın taranırken en çok konuşulan isimleri belirlendi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sas Holding ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sas holding haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.