Gazete Vatan Logo

Çeşme’de tatil yapana 20 günde devriâlem hediye

Sheraton Çeşme, son kampanyasıyla dünyada bir ilke imza atıyor

Daha önce İzmir’de tatil yapanlara verdiği ABD, Avrupa ve cruise gezisi hediyeleriyle dikkat çeken Sheraton Çeşme, son kampanyasıyla dünyada bir ilke imza atıyor. Otel, sezonda değeri 60 bin lira olan 2 kişilik junior süitte 30 bin liraya konaklatıp, bir de 35 bin liralık dünya turu hediye ediyor. Misafirler 5 kıtada 15 ülkeyi geziyor.

Yaptığı agresif tatil kampanyalarıyla dikkat çeken Sheraton Çeşme en ‘çılgın’ hediyesini bu yıl veriyor. İzmir Sheraton Çeşme’de 30 gün konaklayan herkese 20 günlük dünya turu hediye ediliyor. Otel, normalde değeri 60 bin lira olan 2 kişilik junior süitte konaklamayı 30 bin liraya satıp üzerine 35 bin liralık dünya turu veriyor. Sheraton Çeşme böylece toplam değeri 90 bin lirayı aşan 50 günlük tatili 30 bin liraya satıyor. Kampanyaya katılanlar hediyesini 2 yıl içinde kullanıp Londra’dan New York’a, Miami’den Bahamalara, Rio De Janeiro’dan Sydney’e kadar 15 ülkeyi geziyor.

Sheraton Çeşme’nin bünyesinde bulunduğu Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, “Benim diyen bu promosyonu yapamaz. İsteyenle iddiaya girebilirim. Toplamda 60 bin kilometre gezdirip uçak biletleri ve konaklamalarını sağlıyoruz. Dünyada 1000’den fazla oteli olan grup içinde böyle kampanya yapan yok” dedi.

Dilek, Lufthansa, Star Alliance Havayolları, Royal Caribbean International cruise şirketi ve Marriott Otel zinciri ile işbirliği yaptıklarını belirterek, “Bu şirketleri para verseniz biraraya getiremezsiniz. Yaptığımız iş dünyada bir ilk” diye konuştu.

Dilek, bu kampanyadan 150 kişinin yararlanmasını beklediklerini vurguladı.

Kendisi de tura çıkıyor

Dilek, gelecek hafta kendisinin de ailesiyle birlikte dünya turuna çıkacağını belirterek şöyle devam etti: “Dünya turu kültürü pek ülkemizde yok. Dünya turu bileti pek satılmıyor. Bizim promosyonumuz bu bilincide sağlayacak. Örneğin önceden ABD ve Avrupa tatilleri vermiştik. Gelen müşterilerimiz arasında maddi olarak çok iyi durumda olmalarına karşın pek gezmeyen kişilerde vardı. Dünya turu ile müşterilerimizi organizasyon yapma derdinden kurtaracağız. hayalinizdekidunyaturu.com adresinde tüm soruların cevabı var” şeklinde konuştu. Dilek, bu promosyonla kampanyalarda jubile yapacaklarını anlattı. Otel, bundan sonra tatil promosyonu yapmayacak.

İskender Dilek, toplama 60 bin kilometrelik uçuşla birlikte yolcuların mil puanlarıyla bir uçak bileti daha kazanacaklarını belirterek, “Böylece bir ilk daha olacak ve hediyenin hediyesini vereceğiz” dedi.

Ev alana dünya turu verecekler

İskender Dilek, promosyonlarla kurumsal müşterilerin de ilgilendiğini söyledi. Dilek’in verdiği bilgiye göre banka ve emlak şirketleri müşterilerine Çeşme ve dünya turunu ayrı ayrı da hediye edebilecek.

5 bin kişiyi yurtdışına gönderdi

Sheraton Çeşme, yaptığı hediye tatil kampanyalarıyla yurtdışına bugüne kadar 5 bine yakın müşterisini gönderdi. Alaska’da buz dağlarını gezdiren, Saint Petersburg’da beyaz geceleri ve Roma’da romantizmi yaşatan Sheraton Çeşme, müşterileri ABD’de New York ve Las Vegas’a da göndermişti. Dilek’in ‘Kampanyada son nokta’ dediği dünya turundan sonra Sheraton Çeşme yeni kampanya yapmayacak.

5 günlük cruise turu da dahil

Turda Londra’dan New York’a, Tokyo’dan Miami’ye bir çok farklı şehire gidilebilecek. 20 günlük turda 14 gece dünyanın herhangi bir noktasındaki 3 bin Marriott Otel’de konaklayacak misafirler Miami’den Bahamalar’a uzanan 4 gece 5 günlük cruise yolculuğunu da ücretsiz yapıyor. 1 Nisan 2012-30 Mart 2014 arasında Sheraton Çeşme’deki konaklamalarına açık büfe kahvaltı ve açık büfe akşam yemeği dahil olan misafirler isterse 30 gecelik konaklamalarını ikiye bölebilecek ya da önce dünya turundan yararlanıp sonrasında Sheraton Çeşme’de kalabilecekler. Lufthansa uçuşlarında dünyanın en modern uçaklarından Airbus A380 ile uçacak.

İki otel daha açıyor

Dilek Holding turizm yatırımlarını büyütüyor. Şirket İstanbul’da Tepebaşı ve Şişli’de iki otel açıyor. Radisson Sas ile anlaştıkları İstanbul Tepebaşı’ndaki otelin bu yılın sonu veya 2013 Ocak’ta açılacağını kaydeden İskender Dilek, “134 oda olacak. Şişli’deki 309 odalı otelimizin inşaatı da metrodan dolayı biraz aksadı. Mart 2013’te bitecek. Şehir otellerinde çok promosyona gerek kalmıyor. İstanbul zaten inanılmaz değerlendi” dedi. Sheraton Çeşme’nin 2011 yılını en iyi yıl olan 2008’deki gibi geçirdiğini belirten Dilek, “Yüzde 20 ciro artışı yakaladık. Yılbaşında da komple doluydu. 2012’den beklentimiz 2011’i yakalasın yeter. 1 Şubat’ta yüzde 20 indirimle erken rezervasyon kampanyasına başlıyoruz. Mayıs ayına kadar sürecek” diye konuştu.

Haberin Devamı