Şarlatan yine sahnede! 8 büyüklüğünde deprem için tarih paylaştı, flaş yanıt geldi
Şarlatan yine sahnede! 8 büyüklüğünde deprem için tarih paylaştı, flaş yanıt geldi Türkiye'deki depremlerin ardından ABD'nin batısını korku sardı, Los Angeles odak noktası. 3 Şubat'ta paylaştığı Twitter mesajıyla gündem olan Hollandalı Hoogerbeets bu kez yeni bir bölgede 8 büyüklüğüne kadar deprem beklediğini söyledi. Bunun üzerine Rus uzmandan yanıt geldi: Bir amatör!
2.03.2023 Dünya
Hayal satarak, milyonlar kazanıyor! 'Şarlatanlığın dibidir'
Hayal satarak, milyonlar kazanıyor! 'Şarlatanlığın dibidir' Psikiyatri uzmanı Prof. Dr. Kemal Sayar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Son günlerde 'bilinçaltı temizliği', 'bilinçaltı yıkama' gibi sözler çokça duyulur oldu. Bu fiyakalı ifadelerin psikiyatri ve psikoterapide yeri yok. Aman dikkat. Size çabuk, şipşak çözümler vaat edenler aslında hayal satıyor olabilir" ifadelerini kullandı.
14.04.2022 Yaşam
Şarlatan'ın sedyede fotoğrafı varmış
Şarlatan'ın sedyede fotoğrafı varmış PKK terör örgütünün en önemli askeri kanat sorumlularından ‘Sabri Başkale’ kod adlı Fethi Şarlatan’ın da aralarında bulunduğu bir grubun, 28 Mayıs 2016 günü hava operasyonu ile vurulduğu ortaya çıktı. Metina bölgesinde bir toplantıyı yöneten Şarlatan’ın bombardımanda ağır yaralanarak sedyeyle taşındığı, fotoğraflardan anlaşıldı.
29.09.2021 Gündem
'Asker kaçağı, şarlatan, soytarı!'
'Asker kaçağı, şarlatan, soytarı!' Beyaz TV’de aleyhindeki programa çık kızan Osman Pamukoğlu yeni bir açıklama yaparak, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı için ‘’Asker kaçağı’’ dedi...
29.09.2021 Gündem