Saratov

Saratov

Son dakika Saratov haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Saratov ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Saratov haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saratov

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saratov gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 saratov haberi bulunmuştur. Tüm saratov haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD: Ukrayna'yı sınırlarının ötesine saldırmaya teşvik etmiyoruz
ABD: Ukrayna'yı sınırlarının ötesine saldırmaya teşvik etmiyoruz ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Rusya topraklarına düzenlenen insansız hava aracı (İHA) saldırılarına değinerek, "Ukrayna'nın sınırlarının ötesine saldırmasına destek vermiyoruz, Ukrayna'yı sınırlarının ötesine saldırmaya teşvik etmiyoruz" dedi.
6.12.2022 Dünya
Cinsel istismar ve işkence! Hapishanede skandal olay
Cinsel istismar ve işkence! Hapishanede skandal olay Rusya'da mahkumların birbirine cinsel istismarda bulunup işkence ettiği görüntüleri hapishane dışına çıkarıp dünyaya servis eden Rusya'nın "Edward Snowden'ı" olarak bilinen Sergei Savelyev ilk kez konuştu.
25.10.2021 Yaşam
Rus savaş gemisi 'Saratov' Çanakkale Boğazı'ndan geçti
Rus savaş gemisi 'Saratov' Çanakkale Boğazı'ndan geçti Çanakkale Boğazı'ndan geçen Rus Donanması'na ait 150 borda numaralı savaş gemisi 'Saratov', Akdeniz'e doğru yol aldı.
8.03.2021 Gündem
İstilacı çekirgeler kıtalar arası ilerleyişini  sürdürüyor
İstilacı çekirgeler kıtalar arası ilerleyişini sürdürüyor Dünya genelinde yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele devam ederken, çekirge sürüleri istila ettikleri ülkelerde yeni bir tehdit oluşturuyor.
30.05.2020 Dünya
Rus savaş gemisi Boğaz'dan böyle geçti
Rus savaş gemisi Boğaz'dan böyle geçti Çanakkale Boğazı'ndan geçen Rus Donanması'na ait 150 borda numaralı savaş gemisi 'Saratov', Marmara Denizi'ne doğru yol aldı. Geminin boğazdan geçişi sırasında güvertesindeki can yelekli askerler dikkat çekti. Rus savaş gemisine güvenlik gerekçesiyle Türk Sahil Güvenlik botu eşlik etti. Geminin boğazdan geçişi sırasında güvertesinde can yelekli askerler olduğu görüldü.
28.05.2020 Gündem
Rus savaş gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçti
Rus savaş gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçti Rus Donanması'na ait 150 borda numaralı Saratov isimli savaş gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçerek Marmara Denizine açıldı. Savaş gemisinin geçişine Sahil Güvenlik botu eşlik etti.
16.05.2020 Gündem
Rus savaş gemisi Saratov İstanbul Boğazı'ndan geçti
Rus savaş gemisi Saratov İstanbul Boğazı'ndan geçti Rus Donanması'na ait 150 borda numaralı Saratov isimli savaş gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçerek Karadeniz'e açıldı. Savaş gemisinin geçişine Sahil Güvenlik botu eşlik etti.
24.04.2020 Gündem
Rus savaş gemisi Çanakkale Boğazından geçti
Rus savaş gemisi Çanakkale Boğazından geçti ÇANAKKALE Boğazı'ndan geçen Rus donanması'na ait 150 borda numaralı savaş gemisi 'Saratov' Marmara Denizi'ne doğru yol aldı.
23.04.2020 Gündem
Ruslardan nükleer santraller için yeni teknoloji
Ruslardan nükleer santraller için yeni teknoloji Rus bilim insanları, nükleer santrallerin ömrünü ve güvenliğini arttıran yeni bir teknoloji geliştirdi.
28.11.2018 Ekonomi
Sakarya Basketbol ve Pınar Karşıyaka'da umutlar son haftaya kaldı
Sakarya Basketbol ve Pınar Karşıyaka'da umutlar son haftaya kaldı Basketbolda FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda Türk temsilcileri Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol ve Pınar Karşıyaka, gruptan çıkma şansını son haftaya bıraktı.
15.11.2018 Eurocup
ABD'li forvet McKissic Gaziantep Basketbol'da
ABD'li forvet McKissic Gaziantep Basketbol'da Gaziantep ekibi, ABD'li forvet McKissic ile 1 yıllığına anlaştı.
22.07.2018 TBL
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde rakiplerimiz belli oldu!
FIBA Şampiyonlar Ligi'nde rakiplerimiz belli oldu! FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi ön eleme ve normal sezon kura çekimi gerçekleşirken, ülkemizi temsil edecek Beşiktaş Sompo Japan, Banvit, Eskişehir Basket ve Sakarya Büyükşehir Basketbol'un rakipleri belli oldu.
11.07.2018 Beşiktaş
Rusya, An-148 tipi yolcu uçaklarını yasakladı
Rusya, An-148 tipi yolcu uçaklarını yasakladı Rusya'da geçen ay düşen ve 71 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazası nedeniyle, An-148 tipi yolcu uçağının, Rus havayolu şirketleri tarafından kullanımının yasaklandığı bildirildi.
20.03.2018 Dünya
Hayata bilet aldılar
Hayata bilet aldılar Rusya’da kaza yapan, 71 yolcu ve mürettebatın bulunduğu uçağın havada yanmaya başlayarak yere çakıldığı ortaya çıktı.
12.02.2018 Dünya
İşte 71 yolcuyu taşıyan uçağın düştüğü anlar
İşte 71 yolcuyu taşıyan uçağın düştüğü anlar Rusya'nın başkenti Moskova'daki Domodedovo Havalimanı'ndan Orsk'a gitmek için havalanan, içinde 71 kişinin bulunduğu ve Saratov Havayolları'na ait An-148 tipi yolcu uçağı Ramenskiy'de düştü. TSİ 16.38'de uçağın enkazına ulaşıldı. 71 kişiden kurtulan olmadı. Rusya lideri Putin uçaktakilerin yakınlarına taziye mesajı gönderdi.
12.02.2018 Dünya
ABD'den Rusya'ya başsağlığı mesajı
ABD'den Rusya'ya başsağlığı mesajı ABD yönetimi, bir yolcu uçağının düşmesi dolayısıyla Rusya'ya başsağlığı diledi
12.02.2018 Dünya
Kalktı, 5 dakika sonra çakıldı: 71 ölü
Kalktı, 5 dakika sonra çakıldı: 71 ölü Rusya’da Saratov Havayolları’na ait bir yolcu uçağı, başkent Moskova’daki Domodedovo Havalimanı’ndan Orsk kentine gitmek için havalandıktan birkaç dakika sonra radardan kayboldu.
11.02.2018 Dünya
Son dakika... Rusya'da yolcu uçağı düştü
Son dakika... Rusya'da yolcu uçağı düştü Moskova'dan kalkan içinde 6'sı mürettebat 71 kişinin olduğu bir yolcu uçağı düştü. Uçakta kurtulan kimsenin olmadığı açıklandı.
11.02.2018 Dünya
Anadolu Efes, Josh Adams'ı bitirdi
Anadolu Efes, Josh Adams'ı bitirdi Anadolu Efes Basketbol Takımı, ABD'li oyun kurucu Josh Adams'ı transfer etti.
12.07.2017 TBL
'FETÖ, Rus vekillere rüşvet verdi!'
'FETÖ, Rus vekillere rüşvet verdi!' İtirafçı FETÖ imamı Üzeyir Özmen'in anlatımları, örgütün Rusya'daki hareket tarzını gözler önüne serdi.
26.06.2017 Dünya
Rus askeri uçağı sert indi! 1 asker öldü!
Rus askeri uçağı sert indi! 1 asker öldü! Rusya Savunma Bakanlığı Bilgi Departmanı, Saratov Oblastı'nda Krasnodar Yüksek Havacılık Okuluna ait olan An-26 uçağının sert inişi nedeni ile bir askerin hayatını kaybettiğini ve 5 mürettebatın hastaneye kaldırıldığını bildirdi.
30.05.2017 Dünya
1 ton Türk domatesi imha edildi!
1 ton Türk domatesi imha edildi! Rus Tarım Ürünleri Denetim Ajansı, Saratov kentindeki bir pazarda tespit edilen 1 tondan fazla Türk domatesini imha etti.
31.03.2017 Ekonomi
Pınar Karşıyaka zorlu Le Mans deplasmanında
Pınar Karşıyaka zorlu Le Mans deplasmanında Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda ikinci sırada yer alan yeşil-kırmızılı ekip, yarın Fransa'da Le Mans'la karşılaşacak
9.01.2017 THY Euroleague
Kaf Kaf evinde zorlanmadı
Kaf Kaf evinde zorlanmadı FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu 11. maçında Pınar Karşıyaka, Rus ekibi Avtodor Saratov'u 13 sayı farkla 78-65 mağlup etti.
4.01.2017 Basketbol
Pınar Karşıyaka fırsat tepti!
Pınar Karşıyaka fırsat tepti! FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 5'inci maçında evinde Fransa temsilcisi Le Mans Sarthe'ye 79-66 yenilerek 2'nci mağlubiyetini alan Pınar Karşıyaka, liderlik koltuğuna oturma şansını kullanamazken, bu sonuçla 2'ncilikten 4'üncü sıraya geriledi.
17.11.2016 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Saratov ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saratov haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.