Engellemek yetmiyorsa bunu yapın: Takıntılı aşığı uzaklaştırmak için 3 yöntem!
Engellemek yetmiyorsa bunu yapın: Takıntılı aşığı uzaklaştırmak için 3 yöntem! Reddedilince bunu takıntı haline getiren aşıkla başa çıkmak zor olabilir. Defalarca dil döküp kendinizden bir türlü uzaklaştıramadığınız saplantılı aşığın bir sonraki adımı korkutucu gelebilir. Sizinle konuşmazsa kendisine zarar vereceğini söyleyen, psikolojik sorunları olan bu kimseleri uzaklaştırmak için psikologların önerdiği 3 yöntem var.
28.12.2023 Yaşam
İstanbul'da korkunç olay: Saplantılı aşık kabusu yaşattı
İstanbul'da korkunç olay: Saplantılı aşık kabusu yaşattı İstanbul'da genç kadına eşinin sevgilisi kabusu yaşattı. İ.K. sevgilisinin eşine mesajlar atıp eşinden ayrılmasını söyleyerek tehdit etti. Ancak D.Ç. bu durumu kabul etmedi, savcılığa suç duyurusunda bulundu.
7.09.2023 Yaşam
Sağlıklı beslenme alışkanlığı takıntıya dönüşmemeli!
Sağlıklı beslenme alışkanlığı takıntıya dönüşmemeli! Günümüzde sağlıklı beslenme konularının popülerlik kazanmasıyla ortaya çıkan alışkanlıklar kişilerde takıntılı biçimde bir beslenme alışkanlığına yol açabiliyor. Sabri Ülker Vakfı’nın derlediği bilgilere göre “Ortoreksiya Nervoza” olarak geçen sağlıklı beslenme takıntısı ciddi fiziksel ve ruhsal sorunlara yol açabiliyor.
27.07.2021 Sağlık
Doktorların aşkı bitince davalar başladı!
Doktorların aşkı bitince davalar başladı! Doktor Yüksel Büküşoğlu, kendisini saplantılı biriymiş gibi göstererek iftira attığı iddiasıyla eski sevgilisi psikolog Kübra Arlı’ya 176 bin liralık tazminat davası açtı. Arlı ise 60 bin liralık dava ile karşılık verdi.
24.10.2020 Yaşam
Saplantı Film Fragmanı
Saplantı Film Fragmanı ´Saplantı´ filmi 05 Mayıs´ta vizyonda...
3.05.2017 Sinema-Dizi