Şansımı Seveyim

Şansımı Seveyim

Son dakika Şansımı Seveyim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şansımı Seveyim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şansımı Seveyim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şansımı Seveyim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şansımı seveyim gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 şansımı seveyim haberi bulunmuştur. Tüm şansımı seveyim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? İşte ünlü oyuncunun Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki yeni hali ve biyografisi!
Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? İşte ünlü oyuncunun Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki yeni hali ve biyografisi! Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer’in Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki fotoğrafları gündem oldu. 2017'de cinsiyet değiştiren, İlişki Durumu Karışık dizisindeki rolüyle tanınan Aybike Esin Tumluer, adını Atlas Karan Tumluer olarak değiştirmişti. Ünlü oyuncunun son hali sosyal medyada konuşuluyor. Peki, Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? Atlas Karan Tumluer kimdir? Aybike Esin Tumluer’in çocuğu var mı? İşte Aybike Esin Tumluer’in yeni hali ve oynadığı diziler!
16.10.2022 Ünlüler Dünyası
Asıl mesele güçlü durmak!
Asıl mesele güçlü durmak! Geçtiğimiz hafta vizyona giren ‘Şansımı Seveyim’ filminde İzzet karakterine hayat veren Gökhan Kıraç ile filmi hakkında sohbet ettik.
30.08.2017 Magazin
Açık havada özel gösterim
Açık havada özel gösterim Komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’in özel gösterimi önceki akşam Akmerkez Üçgen Teras’ta gerçekleşti.
24.08.2017 Magazin
Şarkı da söyledi
Şarkı da söyledi ‘Şansımı Seveyim’ filminde, şansızlıklarıyla tüm mahalleye nam salmış ‘Sebahattin’ karakterine hayat veren Cem Gelinoğlu, film için bir sürprize imza attı.
22.08.2017 Magazin
'Sebahattin'in kör talihi!
'Sebahattin'in kör talihi! Yapımı TAFF’ın, başrollerini Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer'n paylaştığı komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’ 25 Ağustos’ta izleyiciyle buluşacak.
15.08.2017 Kültür Sanat
'Şansımı Seveyim'in afişi görücüye çıktı
'Şansımı Seveyim'in afişi görücüye çıktı Yapımını ‘TAFF’ın üstlendiği, başrollerini Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer’in paylaştığı komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’in afişi yayımlandı.
26.07.2017 Kültür Sanat
Geri sayım başladı
Geri sayım başladı Başrollerini Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer’in paylaştığı komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’in afişi görücüye çıktı.
25.07.2017 Magazin
Başlarına gelmeyen kalmadı
Başlarına gelmeyen kalmadı Başrollerinde Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Ümit Yesin, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer’in yer aldığı TAFF yapımı komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’in bir aylık eğlenceli çekimleri önceki gün bitti.
2.07.2017 Magazin
'Şansımı Seveyim' geliyor
'Şansımı Seveyim' geliyor Başrollerinde Cem Gelinoğlu, Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat ve Zerrin Sümer’in yer aldığı TAFF yapımı komedi filmi ‘Şansımı Seveyim’in çekimleri başladı.
19.06.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Şansımı Seveyim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şansımı seveyim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.