Şamil Tayyar

Şamil Tayyar

Son dakika Şamil Tayyar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şamil Tayyar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şamil Tayyar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şamil Tayyar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şamil tayyar gelişmeleri de dahil olmak üzere 439 şamil tayyar haberi bulunmuştur. Tüm şamil tayyar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polise yönelik sözleri büyük tepki çekti! Milletvekili özür diledi
Polise yönelik sözleri büyük tepki çekti! Milletvekili özür diledi Türkiye trafik kontrol noktalarındaki “Benim kim olduğumu biliyor musun” sözlerinden kurtulamıyor. Temmuzda CHP’li Turan Aydoğan’dan sonra şimdi de AK Partili Zeynep Gül Yılmaz’ın polise yönelik sözleri büyük tepki çekti. Yılmaz özür diledi.
24.08.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni A takımına ilk talimat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni A takımına ilk talimat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki gün gerçekleştirilen AK Parti 7. Olağan Kongresi'nde yeniden belirlenen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleriyle bir araya gelerek ilk toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yapılan toplantıda ilk talimatını verdi.
26.03.2021 Siyaset
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde Miss Turkey 2006'da ‘Türkiye Güzeli’ seçilen Seda Sarıbaş da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hazırladığı 75 kişilik MKYK listesinde yer aldı. Sarıbaş, daha önce AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunmuştu.
24.03.2021 Siyaset
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi…
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi… AK Parti yeni MKYK listesi belli oldu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 81 ili coğrafi ve yöresel özellikleri, kültürel değerleri ve türkülerine atıfta bulunarak selamladı. MKYK üyelerinin belli olmasıyla listede yer alan isimler bu kapsamda vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Seda Sarıbaş kimdir? AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş nereli? Seda Sarıbaş'ın hayatı...
24.03.2021 Gündem
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu! AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyeleri belirlendi.
24.03.2021 Siyaset
Osman Erbaş kimdir? Şehit Korgeneral Osman Erbaş nereli, kaç yaşında? Osman erbaş nerelerde görev yaptı?
Osman Erbaş kimdir? Şehit Korgeneral Osman Erbaş nereli, kaç yaşında? Osman erbaş nerelerde görev yaptı? Türkiye, Bitlis'teki helikopter kazasında şehit olan 11 askerin acısını yaşıyor. Şehitlerden biri de; Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş. Kahreden haber sonrası Şehit Korgeneral Osman Erbaş kimdir, merak edildi. Peki, Osman Erbaş kimdir? Şehit Korgeneral Osman Erbaş kimdir, Osman erbaş nerelerde görev yaptı? Korgeneral Osman Erbaş’ın özgeçmişi…
5.03.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu'na, 'FETÖ borsası' davasında 5 bin TL tazminat
Kılıçdaroğlu'na, 'FETÖ borsası' davasında 5 bin TL tazminat Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında söylediği 'FETÖ Borsası' sözü nedeniyle AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş'a, 5 bin TL tazminat ödemeye mahkum edildi.
5.01.2021 Siyaset
SİHA’lardan PKK’ya nokta operasyon
SİHA’lardan PKK’ya nokta operasyon Van’dan havalanan iki SİHA Kuzey Irak’ın Bradost bölgesinde iki ayrı aracı nokta atışıyla vurdu Operasyonda bölgeye PKK'lılarla görüşmeye gelen Iraklı iki general ve 7 terörist öldürüldü Öldürülenler arasında PKK liderlerinden Cemil Bayık'ın yardımcısı İran uyruklu Ali Novruzi de var
13.08.2020 Gündem
Güngören Belediyesi'nde 'ceza' skandalı!
Güngören Belediyesi'nde 'ceza' skandalı! Güngören Belediyesi'nde Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi, "kendisini görüp ayağa kalkmadı" diye belediyede çalışan bir şoföre her gördüğünün önünde ayağa kalkma cezası verdi. Görüntüler ortaya çıktıktan sonra açıklama yapan Güngören Belediyesi Başkanı Bünyamin Demir, başkan yardımcısının istifa ettiğini duyurdu.
6.12.2019 Gündem
Milletvekili Şamil Tayyar ameliyat oldu
Milletvekili Şamil Tayyar ameliyat oldu Ak Parti Gaziantep Milletvekili şamil tayyar, ameliyat oldu. Tayyar, ameliyatını sosyal medya hesabından duyurdu.
27.05.2018 Gündem
A takımı sahaya indi
A takımı sahaya indi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ve beraberindeki heyet 600 kişiden oluşan milletvekili aday listelerini dün Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etti.
21.05.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, milletvekilleriyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekilleri ile bir araya geldi
21.03.2018 Siyaset
Hakimlere: Üçüncü güç olmaya layık değilsiniz
Hakimlere: Üçüncü güç olmaya layık değilsiniz Beştepe’deki kura töreninde hakimlerin Cumhurbaşkanı Erdoğan gelince ayağa kalkmasına tepki gösteren CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Siz üçüncü güç olmaya layık değilsiniz. Sen hakim değilsin. Sarayın hakimi, hakim mi olur” dedi
20.03.2018 Siyaset
Dengeler değişecek! 3 bin 200 polis, jandarma ve korucu...
Dengeler değişecek! 3 bin 200 polis, jandarma ve korucu... SURİYEnin Afrin bölgesinin teröristlerden arındırılmasına yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında meskûn mahal operasyonuna katılacak Jandarma Özel Harekât (JÖH), Polis Özel Harekât (PÖH) ve güvenlik korucuları için Gaziantepin İslahiye ilçesinde bulunan Müşterek Görev Merkezi'nde tören düzenlendi. Törene katılan JÖH ve PÖH timleri ile korucular, Afrini teröristlerden temizlemek için ant içti.
23.02.2018 Gündem
2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Temel: Gözlerinizden öpüyorum
2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Temel: Gözlerinizden öpüyorum Zeytin Dalı Harekatı'nı komuta eden Orgeneral Metin Temel, harekata destek için hazırda bekleyen PÖH, JÖH ve güvenlik korucularına, “Sizin tek birinizin tırnağı bin terörist etmez” dedi.
23.02.2018 Gündem
Şamil Tayyar’dan PKK'ya tepki gösteren CHP'li başkana destek
Şamil Tayyar’dan PKK'ya tepki gösteren CHP'li başkana destek AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Tunceli’de yaptığı konuşmada PKK’ya tepki gösteren CHP İl Başkanı Ali Rıza Güder’e destek verdi.
29.09.2021 Gündem
AK Partili isimden bomba Adil Öksüz iddiası
AK Partili isimden bomba Adil Öksüz iddiası AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, firari FETÖ'cü Adil Öksüz ile ilgili olarak çarpıcı bir iddia ortaya attı.
29.09.2021 Gündem
Şamil Tayyar: Akın Öztürk'e suikast girişimi olabilir
Şamil Tayyar: Akın Öztürk'e suikast girişimi olabilir AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar Akın Öztürk'le ilgili yeni bir iddia ortaya attı.
29.09.2021 Gündem
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'A takımı'
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'A takımı' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'A Takımı' belli oldu...
21.05.2017 Siyaset
Tayyar: İnşallah Kılıçdaroğlu'ndan Bylock çıkmaz
Tayyar: İnşallah Kılıçdaroğlu'ndan Bylock çıkmaz AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için, "İnşallah Bylockcu çıkmaz. FETÖ'nün sözcüsü gibi davranıyor." dedi.
29.09.2021 Gündem
Şamil Tayyar'dan Hüsnü Bozkurt'ta tepki
Şamil Tayyar'dan Hüsnü Bozkurt'ta tepki AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, canlı yayında "Evet" oyu kullanacak vatandaşları tehdit eden Hüsnü Bozkurt'a çok sert tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem
Şamil Tayyar patladı! İstifa...
Şamil Tayyar patladı! İstifa... AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, katıldığı bir toplantıda Gaziantepspor yönetimine istifa çağrısında bulundu. Olayın detayları haberimizde...
31.03.2017 Gaziantepspor
Şamil Tayyar'dan Akın Öztürk açıklaması
Şamil Tayyar'dan Akın Öztürk açıklaması AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası tutuklanan Orgeneral Akın Öztürk ve Mehmet Dişli'nin itirafçı yapılmaları gerektiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Şamil Tayyar'dan saldırı yorumu!
Şamil Tayyar'dan saldırı yorumu! Gaziantep Emniyeti’ne yönelik saldırının ardından AK Parti Gaziantep milletvekili Şamil Tayyar olayla ilgili konuştu.
29.09.2021 Gündem
Şamil Tayyar: Reina baskını CIA eylemidir
Şamil Tayyar: Reina baskını CIA eylemidir AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, bir televizyon kanalında yaptığı değerlendirmede, “Reina baskını bir CIA eylemidir” dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şamil Tayyar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şamil tayyar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.