Sam Allardyce

Sam Allardyce

Son dakika Sam Allardyce haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sam Allardyce ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sam Allardyce haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sam Allardyce

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sam allardyce gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 sam allardyce haberi bulunmuştur. Tüm sam allardyce haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emre Belözoğlu rüzgarı! Fatih Terim gibi İtalya'ya...
Emre Belözoğlu rüzgarı! Fatih Terim gibi İtalya'ya... Başakşehir'in başında ligde 4 maçta 4 galibiyet alan Emre Belözoğlu'nun 'geleceğin hocası' yakıştırmaları alması dikkatlerden kaçmıyor.
14.11.2021 Başakşehir
"Buradaki maçların zorluğu çok hoşuma gitti"
"Buradaki maçların zorluğu çok hoşuma gitti" Galatasaray'dan WBA'ya kiralık olarak giden Diagne "Buradaki maçların zorluğu çok hoşuma gitti" dedi.
3.03.2021 Galatasaray
M.United Mbaye Diagne'yi durduramadı
M.United Mbaye Diagne'yi durduramadı Galatasaray'dan WBA'ya kiralık olarak giden Diagne, bugün Premier Lig'de ilk golle tanıştı.
14.02.2021 İngiltere
Mbaye Diagne WBA'ya gidiyor
Mbaye Diagne WBA'ya gidiyor Dün derbide kırmızı kart görerek camiasını kızdıran Diagne WBA yolunda...
18.01.2021 Galatasaray
WBA Diagne'den sonra Okay Yokuşlu'yu da istedi
WBA Diagne'den sonra Okay Yokuşlu'yu da istedi Dün Wolwerhampton'ı deplasmanda 3-2 yenen WBA, Diagne'den sonra Okay Yokuşlu'ya da talip oldu.
17.01.2021 İngiltere
Ve beklenen son! Slaven Bilic'in görevine son verildi
Ve beklenen son! Slaven Bilic'in görevine son verildi WBA'da başarısız bir dönem geçiren Slaven Bilic ile yollar ayrıldı.
16.12.2020 İngiltere
Liverpool belgeseli (30 Senelik Hasret) ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Liverpool belgeseli (30 Senelik Hasret) ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İngiltere futbolunun en köklü kulüplerinden Liverpool’un Premier Lig’de şampiyonluk hasretiyle geçen yıllarının anlatıldığı '30 Senelik Hasret’ belgeseli, televizyon ekranlarına geliyor. Peki, Liverpool belgeseli (30 Senelik Hasret) ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Liverpool belgeselinin yayın tarihi...
27.04.2020 Gündem
Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi’nin rüyası Cenk Tosun
Beşiktaş’ta Ahmet Nur Çebi’nin rüyası Cenk Tosun Ara transferde kadrosunu yeni bir forvetle güçlendirecek olan Beşiktaş, takımın eski golcüsü Cenk Tosun’u gündemine aldı... Başkan Ahmet Nur Çebi’nin talimatı sonrasında harekete geçen yönetim, 28 yaşındaki yıldızı kiralamak için girişimlerde bulunacak.
30.12.2019 Beşiktaş
Sakho'dan itiraf: Beşiktaş'la görüştüm...
Sakho'dan itiraf: Beşiktaş'la görüştüm... Bursaspor'un gol umudu Sakho, West Ham'da forma giyerken ocak ayında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la görüştüğünü itiraf etti.
8.03.2019 Beşiktaş
Koeman'ın faturası 100 milyon lira!
Koeman'ın faturası 100 milyon lira! Cenk Tosun'un formasını giydiği Premier Lig ekibi Everton, mali hesaplarını yayınladı. Koeman ve Allardyce'ın görevden alınmasının mavilere bedeli 14.4 milyon sterlin...
19.12.2018 İngiltere
Cenk Tosun derbileri kıyasladı
Cenk Tosun derbileri kıyasladı Cenk Tosun Merseyside derbisiyle İstanbul’daki derbileri karşılaştırarak aradaki benzerlik ve farkları sıraladı.
4.12.2018 İngiltere
Cenk Tosun: "Şampiyonluğun en büyük adayı Başakşehir"
Cenk Tosun: "Şampiyonluğun en büyük adayı Başakşehir" Everton'da forma giyen milli futbolcu Cenk Tosun, birçok konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye Ligi hakkında da konuşan golcü oyuncu, "Böyle devam ederse şampiyonluğun da en büyük adayı Başakşehir" ifadesini kullandı.
11.11.2018 İngiltere
Allardyce'dan Cenk Tosun gafı!
Allardyce'dan Cenk Tosun gafı! Everton'ın sezon sonunda yollarını ayırdığı Sam Allardyce, katıldığı bir radyo programında Beşiktaş'tan transfer ettikleri Cenk Tosun'la ilgili büyük bir gafa imza attı.
9.08.2018 Beşiktaş
Cenk Tosun'a büyük şok!
Cenk Tosun'a büyük şok! Cenk Tosun'un formasını giydiği Everton'da forvet transferi için çalışmalar başlıyor. Sam Allardyce ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına geçen menajer Marco Silva, yönetimden golcü istedi.
19.07.2018 İngiltere
Everton'da Marco Silva dönemi
Everton'da Marco Silva dönemi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, teknik direktör Marco Silva ile anlaştı.
31.05.2018 İngiltere
Everton'da Sam Allardyce'la yollar ayrıldı!
Everton'da Sam Allardyce'la yollar ayrıldı! Cenk Tosun'un takımı Everton'da beklenen oldu ve teknik direktör Sam Allardyce'la yollar ayrıldı.
16.05.2018 İngiltere
Allardyce'a Cenk Tosun tepkisi! "Defol"
Allardyce'a Cenk Tosun tepkisi! "Defol" Premier Lig'in son haftasında West Ham United'a 3-1 mağlup olan Everton'da taraftarlar, takımı 1-0 gerideyken Cenk Tosun'u oyundan çıkaran Sam Allardyce'a büyük tepki gösterdi.
14.05.2018 İngiltere
Cenk Tosun'un yeni hocası oluyor!
Cenk Tosun'un yeni hocası oluyor! Cenk Tosun’un formasını giydiği Everton’la ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.
7.05.2018 İngiltere
Cenk Tosun o görüşmeyi açıkladı!
Cenk Tosun o görüşmeyi açıkladı! Devre arasında Beşiktaş'tan rekor bir bedelle Everton'ın yolunu tutan Cenk Tosun, dün Huddersfield deplasmanında fileleri havalandırarak takımının 2-0'lık galibiyetine katkıda bulunmuştu. Milli futbolcudan maç sonunda çarpıcı bir itiraf geldi.
29.04.2018 İngiltere
Everton ve Galatasaray arasında transfer savaşı!
Everton ve Galatasaray arasında transfer savaşı! Ada basınına göre; Aslan, sezon sonunda Anderlecht’e dönecek olan Trezeguet’yi kadroya katmak istiyor. Fakat Cenk’in takımı Everton da Mısırlı’yı izliyor.
6.04.2018 Galatasaray
Cenk Tosun: Çok gol atacağıma inanıyorum
Cenk Tosun: Çok gol atacağıma inanıyorum Everton formasıyla son 3 maçta 4 kez rakip fileleri havalandıran Cenk Tosun, Milliyet'e çok özel açıklamalarda bulundu.
19.03.2018 İngiltere
Cenk Tosun: "Gönlüm Beşiktaş'tan yana"
Cenk Tosun: "Gönlüm Beşiktaş'tan yana" Devre arası transfer döneminde Beşiktaş'tan Premier Lig ekiplerinden Everton'a transfer olan Cenk Tosun, Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında siyah-beyazlı ekibin Medipol Başakşehir'e mağlup olduğu karşılaşmayı tribünden takip etti. Cenk Tosun maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
18.03.2018 Beşiktaş
Sam Allardyce Cenk'i böyle övdü
Sam Allardyce Cenk'i böyle övdü İngiltere Premier Ligi'nde 31'inci hafta karşılaşmasında Stoke City deplasmanına çıkan Everton'a attığı 2 gole 3 puanı getiren Milli futbolcu Cenk Tosun'a maç sonu hocası Sam Allardyce'tan övgü dolu sözler geldi.
17.03.2018 İngiltere
Everton'da flaş Cenk Tosun kararı!
Everton'da flaş Cenk Tosun kararı! Everton Menajeri Sam Allardyce, takımın yeni penaltıcısı olarak Cenk Tosun'u belirledi.
14.03.2018 İngiltere
Flaş iddia! Cenk Tosun ve Arsene Wenger...
Flaş iddia! Cenk Tosun ve Arsene Wenger... Beşiktaş'ın eski golcüsü Cenk Tosun'un takımı Everton ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir iddia ortaya atıldı. Merseyside ekibinin başkanı, Ada basınında çıkan haberlere göre sezon sonunda Sam Allardyce'ı gönderip yerine Arsene Wenger'i getirmek istiyor.
5.03.2018 İngiltere

Benzer Haber Etiketleri

Sam Allardyce ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sam allardyce haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.