Haluk Bayraktar: Hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız
Haluk Bayraktar: Hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız SAHA İstanbul 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuşan Haluk Bayraktar, Türkiye’nin teknolojiyi tüketen ülke pozisyonundan, geliştiren ülke konumuna geçtiğini söyleyerek, “Nuri Demirağ, Vecihi Hürkuş gibi girişimcilerin yaşadıklarının tekrarlanmaması için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız” dedi.
6.05.2023 Ekonomi
ASELSAN ile SAHA İstanbul arasında 'Sanayileşme Etkinliği'
ASELSAN ile SAHA İstanbul arasında 'Sanayileşme Etkinliği' Ankara'da ASELSAN, SAHA İstanbul üye firmaları ile Sanayileşme Etkinliği'nde bir araya geldi. ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, "SAHA İstanbul'a üye olan ilk vakıf şirketlerinden biri olarak, iş birliğine devam ediyoruz ve bu çerçevede yoğun bir sinerji oluşturduğumuza inanıyoruz. Hali hazırda SAHA üyesi olan 250'yi aşkın firma ile aktif olarak çalışıyoruz; hatta 50 stratejik ortağımızın 17'si SAHA üyesi firmalardan oluşuyor" dedi.
8.07.2021 Bilim ve Teknoloji
SAHA İstanbul'a 42 yeni üye katıldı
SAHA İstanbul'a 42 yeni üye katıldı Savunma sanayinin millileşmesinde rol üstlenen SAHA İstanbul'a üye firma sayısı 472'ye yükseldi.
19.03.2020 Bilim ve Teknoloji
SAHA İstanbul ve Marmara Üniversitesi iş birliğinden savunma sanayisine destek
SAHA İstanbul ve Marmara Üniversitesi iş birliğinden savunma sanayisine destek SAHA İstanbul üyesi Marmara Üniversitesi ve Altıgen Panel ile gerçekleştirilecek "nano partikül takviyeli kompozit malzeme" üretimine yönelik TÜBİTAK destekli proje ile stratejik öneme sahip yüksek sıcaklıklara dayanıklı, yüksek performans gösteren kompozit levhalar üretilebilecek.
8.05.2019 Ekonomi