Saffet Susic

Saffet Susic

Son dakika saffet susic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saffet susic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saffet susic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saffet Susic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saffet susic gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 saffet susic haberi bulunmuştur. Tüm saffet susic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Akhisarspor Yılmaz Vural ile anlaşamadı!
Akhisarspor Yılmaz Vural ile anlaşamadı! Spor Toto Süper Lig'de düşme hattında son sırada bulunan Akhisarspor'un teknik direktör arayışları henüz sonuç vermedi.
21.02.2019 Futbol
İbrahim Üzülmez bombası! Süper Lig'e...
İbrahim Üzülmez bombası! Süper Lig'e... Spor Toto Süper Lig'de 22'nci haftayı 18 puanla son sırada geçerek düşme korkusunu yakından hissetmeye başlayan Akhisarspor'da teknik direktörlük görevine İbrahim Üzülmez'in getirileceği iddia edildi.
19.02.2019 Futbol
Dikkat çekti! Galatasaray bu sezon 4. kez...
Dikkat çekti! Galatasaray bu sezon 4. kez... Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Atiker Konyaspor ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray, bu sezon 4. kez hoca değişikliğinin ardından rakibiyle karşılaşacak.
13.11.2018 Galatasaray
Akhisarspor'da Cihat Arslan yönetiminde ilk maç
Akhisarspor'da Cihat Arslan yönetiminde ilk maç SPOR Toto Süper Lig'de sezonun ilk galibiyetini geçen hafta son şampiyon Galatasaray'ı evinde 3-0 yenerek alan Akhisarspor, yarın Saffet Susic'le yolların ayrılmasıyla 2 yıl aradan sonra teknik direktörlük görevine dönen Cihat Arslan yönetimindeki ilk maçta Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak.
28.09.2018 Futbol
Kavçak: "Şanssız yenilgi aldık"
Kavçak: "Şanssız yenilgi aldık" UEFA Avrupa Ligi J Grubu'ndaki ilk maçta evinde Rusya temsilcisi Krasnodar'a 1-0 mağlup olan Akhisarspor'da antrenör Cem Kavçak, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında şanssız bir yenilgi aldıklarını söyledi.
20.09.2018 Futbol
Akhisarspor'u Avrupa heyecanı sardı
Akhisarspor'u Avrupa heyecanı sardı Tarihinde ilk kez katılacağı UEFA Avrupa Ligi'nde J Grubu'ndaki ilk maçta evinde Perşembe günü Rus Krosnodar'ı konuk edecek Akhisarspor, hazırlıklara başladı.
18.09.2018 Futbol
Akhisarspor'da Saffet Susic dönemi sona erdi
Akhisarspor'da Saffet Susic dönemi sona erdi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisarspor, teknik direktör Safet Susic'le yollarını ayırdı.
17.09.2018 Futbol
Kulüplere TL piyangosu!
Kulüplere TL piyangosu! Döviz cinsinden sözleşmelerin Cumhurbaşkanı kararına göre Türk lirasına dönecek olması kulüpleri sevindirirken, kapsamı konusunda büyük bir bekleyiş başladı. Maliye Bakanlığı’nın istisnaları açıklaması sonrası durum tam olarak netlik kazanacak.
15.09.2018 Süper Lig
Emre Akbaba: "Hayatımda iki kez ağladım..."
Emre Akbaba: "Hayatımda iki kez ağladım..." Galatasaray'ın Fenerbahçe ile girdiği transfer yarışının ardından Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı Emre Akbaba, sarı-kırmızılı ekibin resmi dergisine konuştu.
9.09.2018 Futbol
Akhisarspor'da Scarione sesleri!
Akhisarspor'da Scarione sesleri! SPOR Toto Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Medipol Başakşehir'e 3-1 kaybederek 3 haftada yalnızca 1 puan alabilen Akhisarspor, Göztepe'nin elden çıkarmak istediği Oscar Scarione'ye talip oldu.
29.08.2018 Futbol
Seleznyov yoksa Manu var!
Seleznyov yoksa Manu var! Spor Toto Süper Lig'de Akhisarspor, hücumdaki en büyük gol silahı Seleznyov'un aldığı 4 maçlık ceza sonrası Elvis Manu'ya güveniyor.
25.08.2018 Futbol
Akhisarspor ağır yaralı
Akhisarspor ağır yaralı Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk 2 maçını 1 puanla geçerek en kötü başlangıcını yapan Akhisarspor, lig başlar başlamaz önemli oyuncularını uzun süreliğine kaybetmenin şokunu da yaşadı.
24.08.2018 Futbol
CANLI! Beşiktaş - Akhisarspor
CANLI! Beşiktaş - Akhisarspor Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunu Akhisarspor maçıyla açıyor.
12.08.2018 Beşiktaş
Akhisarspor Süper Kupa'ya hazır! Muhtemel 11...
Akhisarspor Süper Kupa'ya hazır! Muhtemel 11... Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek tarihinde ilk kez kupayı müzesine götüren ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazanan Akhisarspor, Süper Kupa finalinde şampiyon Galatasaray'ın karşısına çıkacak.
4.08.2018 Futbol
Susic: "Sistem değil oyuncu kalitesi önemli"
Susic: "Sistem değil oyuncu kalitesi önemli" YENİ sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Akhisarspor'un teknik direktörü Saffet Susic yeni sezona dair önemli açıklamarda bulundu.
27.07.2018 Futbol
Akhisar bir iç transferi daha bitirdi!
Akhisar bir iç transferi daha bitirdi! Akhisarspor, iç transferde Barbosa, Onur, Aykut ve Hasan Ali'den sonra Serginho ile de yeniden anlaştı.
9.07.2018 Futbol
Akhisarspor'da Manu'dan 3 yıllık imza
Akhisarspor'da Manu'dan 3 yıllık imza Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Teleset Mobilya Akhisarspor, transfer listesindeki Gençlerbirliği'nden Elvis Manu'yla 3 yıllık sözleşme imzaladı.,
1.07.2018 Futbol
Hikmet Karaman'ın yeni takımı belli oldu
Hikmet Karaman'ın yeni takımı belli oldu Aytemiz Alanyaspor, teknik adam arayışlarına nokta koydu. Güney ekibi Hikmet Karaman'la anlaştı.
30.12.2017 Alanyaspor
Alanyaspor'dan yalanlama! Safet Susic ile devam...
Alanyaspor'dan yalanlama! Safet Susic ile devam... Aytemiz Alanyaspor'da teknik direktör Saffet Susiç ile yollar ayrıldı. Antalya ekibi Süper Lig'de 16 hafta sonunda 18 puanla 12. sırada yer alıyordu.
17.12.2017 Alanyaspor
Susic: Tıpkı Trabzonspor maçı...
Susic: Tıpkı Trabzonspor maçı... Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Saffet Susic, 3-1 geriye düştükleri karşılaşmadan 3-3’lük beraberlikle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi
20.10.2017 Alanyaspor
Trabzon'da tam 7 gol! Muhteşem dönüş...
Trabzon'da tam 7 gol! Muhteşem dönüş... Trabzonspor evinde ağırladığı Alanyaspor karşısında 3-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve evinde 4-3 mağlup oldu!
22.09.2017 Trabzonspor
Susic: 3 forvet oyuncusuyla...
Susic: 3 forvet oyuncusuyla... Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, bu hafta konuk edecekleri Fenerbahçe maçıyla ilgili, “3 forvet oyuncusuyla açık futbol oynayacağız. Çok pozisyonlu çok gollü ve heyecanlı bir maç olacağını düşünüyorum. İzleyiciler için zevkli bir maç olacaktır” dedi.
12.09.2017 Alanyaspor
Uygun: "Ben  inancımı kaybetmedim"
Uygun: "Ben inancımı kaybetmedim" Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a 3-2 yenilmelerine ilişkin, "Ben inancımı kaybetmedim, sadece avantaj kaybettim. Ertelenen Gençlerbirliği maçını kazandığımızda o avantajı yakalayacağız." dedi.
8.04.2017 Gaziantepspor
Aytemiz Alanyaspor - Fenerbahçe
Aytemiz Alanyaspor - Fenerbahçe Süper Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Alanyaspor'a konuk oluyor
10.03.2017 Fenerbahçe
Susic: Maçın hakkı beraberlikti
Susic: Maçın hakkı beraberlikti Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic maçın hakkının beraberlik olduğunu belirtti.
5.03.2017 Alanyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Saffet Susic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saffet susic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.