Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davanın görülmesine devam edildi
Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin davanın görülmesine devam edildi Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin 20 sanıklı davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada mahkeme, dava dosyasının mütalaasını hazırlaması için cumhuriyet savcısına gönderilmesine karar verdi.
9.10.2023 Gündem
Ece Erken: Birçok insan ifadesini değiştirdi ama, ben bir kadın olarak bu davanın arkasındayım
Ece Erken: Birçok insan ifadesini değiştirdi ama, ben bir kadın olarak bu davanın arkasındayım Ece Erken, öldürülen eşi Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun davasına katılmak için Bakırköy Adalet Sarayı'na geldi. Beşiktaş'ın eski yöneticisi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayet davasında ifade veren eşi Ece Erken, "Fatih Sipahi bir arkadaşımı aradı ve 'Ece ile görüşmem lazım ona çok önemli bir bilgi vereceğim. Hayatının bilgisini vereceğim' dedi. Benimle konuştuğundaysa, bu olayın kasıtlı, planlı yapıldığını söyledi. Bana 'Bu insanlar Şafağı Cunda'da görünce, gidip silah temin ettiler sonra da öldürdüler' dedi. Ben de bu konuşma üzerine organize şubeden komiseri aradım. Bu konuşmaya Seren Serengil de şahittir" ifadelerini kullandı. Erken, "Burada herkes çok kibar, çok efendi. Sanki benim eşim öldürülmemiş, yerlerde sürüklenmemiş gibi davranılıyor. Benim kocam öldü, ben eksiğim, ben kırmızı reçeteli ilaçlarla ayakta duruyorum, uyuyamıyorum." dedi.
7.11.2022 Gündem
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde son dakika gelişmesi!
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde son dakika gelişmesi! Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) eski yöneticilerinden ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun cinayetiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Dosyanın son firari şüphelisi yakalanarak gözaltına alındı.
22.05.2022 Gündem
Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde flaş detay! Seccad Yeşil’in o paylaşımı ortaya çıktı
Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde flaş detay! Seccad Yeşil’in o paylaşımı ortaya çıktı Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde flaş detay. Mahmutyazıcıoğlu, sahibi olduğu Cundalı Yeşilköy Restoran'da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Ünlü avukat, 28 Haziran 2021'de sunucu Ece Erken ile evlenmişti. Mahmutyazıcıoğlu'nun katil zanlılarından Seccad Yeşil'in, Mahmutyazıcıoğlu'nun Ece Erken ile evlendiği gün yaptığı paylaşım ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
29.01.2022 Gündem