Sadi Tekelioğlu

Sadi Tekelioğlu

Son dakika sadi tekelioğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sadi tekelioğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sadi tekelioğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sadi Tekelioğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sadi tekelioğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 sadi tekelioğlu haberi bulunmuştur. Tüm sadi tekelioğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk futbolunun acı kaybı!
Türk futbolunun acı kaybı! Trabzonspor'un önemli futbol adamlarından Suat Tekelioğlu hayatını kaybetti.
28.09.2019 Trabzonspor
Güneş'in başarısını tekrarlamak için Güneş'e karşı!
Güneş'in başarısını tekrarlamak için Güneş'e karşı! Trabzonspor Teknik Direktörü Karaman, takımının Beşiktaş'ı yenmesi halinde Şenol Güneş'in görev yaptığı 2010-2011 sezonundan sonra üç büyükler karşısında bordo-mavili takımda galibiyet yaşayan teknik adam olma başarısı gösterecek.
13.12.2018 Trabzonspor
Genç Volkan'ın en büyük hayali Muslera ile tanışmak!
Genç Volkan'ın en büyük hayali Muslera ile tanışmak! Yeni Malatyaspor'un altyapısında futbol oynarken ayağında tespit edilen tümor nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kalan Volkan Vural (17), en büyük hayalinin Galatasaray kalecisi Fernando Muslera ile tanışıp imzalı bir formasını almak olduğunu söyledi.
6.09.2018 Galatasaray
Trabzonspor'dan Tamer Tuna bombası!
Trabzonspor'dan Tamer Tuna bombası! Trabzonspor, Göztepe’de başarılı bir performans sergiledikten sonra yollarını ayıran Tamer Tuna’yı da teknik direktör listesine aldı. Tamer Tuna'nın ise yakın çevresine Trabzonspor’u çalıştırmayı çok istediğini söylediği ifade edildi.
24.05.2018 Trabzonspor
Anlaşma zora girdi! Trabzonspor...
Anlaşma zora girdi! Trabzonspor... Trabzonspor'un teknik direktörlük koltuğuna getirmek istediği Samet Aybaba'da pürüz çıktı. Tecrübeli teknik adamı Bursaspor'un da istemesi transferi çıkmaza soktu.
23.05.2018 Trabzonspor
Burak Yılmaz'a cevap geldi!
Burak Yılmaz'a cevap geldi! Trabzonspor'un başkan baş danışmanı ve genel koordinatörü Özkan Sümer, yıldız oyuncu Burak Yılmaz'ın "Ameliyattan sonra arayıp geçmiş olsun demediler" sitemini cevapladı.
19.05.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü...
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü... Trabzonspor'da 4 maç sonra sözleşmesi bitecek olan Rıza Çalımbay'm yerine 5 isim belirlendi.
24.04.2018 Trabzonspor
Hami Mandıralı: 'Devre arasında gönderilmeliydi'
Hami Mandıralı: 'Devre arasında gönderilmeliydi' Trabzonspor'un efsane oyuncularından Hami Mandıralı, bordo-mavililer hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
27.04.2017 Trabzonspor
Sokakta keşfedildi, bir kentin gururu oluyor
Sokakta keşfedildi, bir kentin gururu oluyor Kısa sürede öyle bir çıkış yaptı ki, sadece Trabzonlular değil, tüm Türkiye onun adını ezberlemeye başladı bile. Ancak yakından tanıyanlar için Yusuf Yazıcı’nın bu patlaması bir sürpriz de değildi tesadüf de.
24.09.2021 Trabzonspor
Trabzonspor kadrosunu arıyor! Psikolojik travma...
Trabzonspor kadrosunu arıyor! Psikolojik travma... Yönetimlerin, teknik direktörlerin ve futbolcuların değiştiği Trabzonspor, son 6 yıldır kendisini zirveye taşıyacak kadrosunu arıyor.
24.09.2021 Trabzonspor
'Ersun Yanal görevi bırakacak'
'Ersun Yanal görevi bırakacak' Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’un Altyapı Koordinatörlüğü görevini yürüten Sadi Tekelioğlu sessizliğini KARAR'a bozdu. Tekelioğlu, derbi maçlarda kötü sonuçlar yaşanırsa Ersun Yanal’ın görevi bırakacağını söylerken, Muharrem Usta’ya ise kırgın olduğunu belirtti.
24.09.2021 Trabzonspor
Tekelioğlu: Muharrem Usta, görevde olmamdan rahatsızlık duydu
Tekelioğlu: Muharrem Usta, görevde olmamdan rahatsızlık duydu Sadi Tekelioğlu, görevi bıraktığı yönünde yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.
24.09.2021 Trabzonspor
Fırtına'nın altyapısı ona emanet
Fırtına'nın altyapısı ona emanet Trabzonspor'da altyapı koordinatörlüğüne Cem Bağcı getiriliyor.
27.07.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'da hayal kırıklığı
Trabzonspor'da hayal kırıklığı Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor'a deplasmanda 7-0 mağlup olarak tarihin en ağır yenilgisini alan Trabzonspor'da yolların ayrıldığı teknik direktör Hami Mandıralı, ikinci döneminde başarısız oldu.
14.05.2016 Trabzonspor
20 saniyede hayatı değişti
20 saniyede hayatı değişti Trabzonspor’un Spor Toto Süper Lig’de Çaykur Rizespor’u 6-0 yendiği karşılaşmada 2 asist yapıp, 2 gol atarak dikkatleri üzerine çeken genç oyuncusu Yusuf Yazıcı, 8 yaşındayken okul seçmelerinde 20 saniye içerisinde keşfedilerek bordo-mavili takımın alt yapısına seçildi.
10.05.2016 Trabzonspor
Trabzonspor yabancıları için tekliflere açık
Trabzonspor yabancıları için tekliflere açık Trabzonspor yönetiminin, kadroda yer alan tüm yabancı futbolcularına gelebilecek teklifleri değerlendireceği bildirildi
6.05.2016 Trabzonspor
Erkan Zengin'den duygusal veda
Erkan Zengin'den duygusal veda Trabzonspor’a Eskişehir’den olaylı bir şekilde transfer olan ve son Fenerbahçe maçında Hami Mandıralı ile problemler yaşayan Erkan Zengin, bugün Trabzon’a veda etti.
28.04.2016 Trabzonspor
Teşvik iddialarına cevap geldi!
Teşvik iddialarına cevap geldi! Sadi Tekelioğlu'nun "Oyuncularım Galatasaray'dan teşvik primi aldı" sözleri futbol dünyasına bomba gibi düştü. Dönemin Gençlerbirliği futbolcuları ise kendilerini savundu: "Biz onurumuzla oynadık."
27.04.2016 Galatasaray
‘G.Saray’dan teşvik primi aldılar’
‘G.Saray’dan teşvik primi aldılar’ Trabzonspor'un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, katıldığı spor programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
26.04.2016 Galatasaray
'Muhammet Beşir, Hami Hoca ile yok oldu'
'Muhammet Beşir, Hami Hoca ile yok oldu' Trabzonspor’un eski futbolcusu ve eski yardımcı antrenörü Orhan Kaynak, kulübün hücum hattında yaşadığı sıkıntılara değindi.
12.04.2016 Trabzonspor
'Kalıcı olmak istiyorum'
'Kalıcı olmak istiyorum' Trabzonspor'un U19 milli takımında oynayan golcü oyuncusu Muhammet Beşir, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Tam Saha Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.
1.04.2016 Trabzonspor
Tekelioğlu'ndan ayrılık açıklaması
Tekelioğlu'ndan ayrılık açıklaması "Muharrem Usta’ya 'isterseniz sezon sonuna kadar kalabilirim' demedim."
17.03.2016 Trabzonspor
Trabzonspor'dan sıkı takip
Trabzonspor'dan sıkı takip Karadeniz temsilcisi bir yandan yeni sezonun transferlerini planlarken, diğer taraftan da birçok takıma yolladığı kiralık oyuncularının takibini yapıyor.
5.03.2016 Trabzonspor
Trabzon'da örnek isim
Trabzon'da örnek isim Kulüp tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Trabzonspor’da ilginç bir isim dikkat çekti.
29.02.2016 Trabzonspor
Tarihi isyan, tarihi hüsran!
Tarihi isyan, tarihi hüsran! Trabzonspor'un tarihi bir protestoya sahne olan Osmanlıspor maçında aldığı mağlubiyet, teknik direktör Hami Mandıralı ve futbolcuların çok ağır biçimde eleştirilmesine sebep oldu.
28.02.2016 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Sadi Tekelioğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sadi tekelioğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.