Rüzgar Çetin

Rüzgar Çetin

Son dakika rüzgar çetin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rüzgar çetin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rüzgar çetin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rüzgar Çetin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rüzgar çetin gelişmeleri de dahil olmak üzere 192 rüzgar çetin haberi bulunmuştur. Tüm rüzgar çetin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Olayların adamı Rüzgar Çetin gecelerde! Hızlı adımlarla otele girdi...
Olayların adamı Rüzgar Çetin gecelerde! Hızlı adımlarla otele girdi... Son yıllarda yaşadığı olaylar nedeniyle gündemden düşmeyen Rüzgar Çetin, Bebek'te objektiflere yansıdı. Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına iyi seneler dileyerek otele giriş yaptı.
4.01.2022 Magazin
Rüzgar Çetin’in arkadaşı panikledi
Rüzgar Çetin’in arkadaşı panikledi Rüzgar Çetin, önceki gün Etiler’de arkadaşıyla görüntülendi. Çetin’in kadın arkadaşı görüntülendiklerini fark edince panik oldu.
25.12.2019 Magazin
4,5 yıllık aşk bitti! Gecelere geri döndü
4,5 yıllık aşk bitti! Gecelere geri döndü Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin ile Beşiktaş'ın eski ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi'nin kızı Mina Nur Çebi, 4.5 yıllık ilişkilerini noktalama kararı aldı.
24.06.2019 Magazin
Rüzgar Çetin 1 gün cezaevinde kaldı
Rüzgar Çetin 1 gün cezaevinde kaldı Karıştığı olaylar ve hakkında açılan davalarla bir dönem gündemden düşmeyen yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’in ‘kasten yaralama’ suçundan 1 gün cezaevinde kaldığı ortaya çıktı.
30.12.2018 Yaşam
Yüzleri gülüyor
Yüzleri gülüyor Beşiktaş’ta geçirdiği trafik kazası sonrası bir polis memurunun şehit olmasına neden olan Rüzgar Çetin, kötü günleri geride bıraktı.
24.10.2018 Magazin
Rüzgar Çetin'e 1 yıl 8 ay hapis cezası
Rüzgar Çetin'e 1 yıl 8 ay hapis cezası Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, bir gece kulübü çıkışında arkadaşını muşta ile yaraladığı iddiasıyla yargılandığı davada mahkeme sanık Rüzgar Çetin’i 1 yıl 8 ay hapis ile cezalandırılmasına karar verdi.
19.04.2018 Magazin
Rüzgar’a kötü haber
Rüzgar’a kötü haber Ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’e bir kez daha cezaevi yolu göründü.
18.02.2018 Magazin
Çetin ailesi kahvaltıda
Çetin ailesi kahvaltıda Sinan Çetin, eşi Rebekka Çetin ve annesi ile Bebek’te bir kafede görüntülendi.
16.02.2018 Magazin
Rüzgar gibi kaçtı
Rüzgar gibi kaçtı Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, önceki akşam Nişantaşı’ndaydı.
11.02.2018 Magazin
10 yıl isteniyordu 6 bin lirayla kurtuldu
10 yıl isteniyordu 6 bin lirayla kurtuldu Bir eğlence mekanının çıkışında kavga ettiği iddiasıyla 10 yıla kadar hapsi istenen Rüzgar Çetin’e kasten yaralama ve tehdit suçlarından 6 bin lira adli para cezası verildi.
29.09.2021 Gündem
Rüzgar Çetin'e 'muşta'' cezası!
Rüzgar Çetin'e 'muşta'' cezası! Bir eğlence mekanının çıkışında kavga eden Rüzgar Çetin'e toplam 6 bin lira adli para cezası verildi. Mahkeme, diğer müşteki sanığı da kasten yaralama suçundan bin lira adli para cezasına çarptırdı.
26.12.2017 Magazin
Sinan Çetin öyle bir halde yakalandı ki...
Sinan Çetin öyle bir halde yakalandı ki... Topluma örnek olması gereken isimlerden biri olan Sinan Çetin, trafikte kuralları hiçe sayarak telefonla konuştu.
17.08.2017 Magazin
Beni rahat bırakın
Beni rahat bırakın Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, geçtiğimiz akşam Nişantaşı sokaklarında dolaşırken görüntülendi.
8.07.2017 Magazin
Rüzgar Çetin ABD'ye gidiyor!
Rüzgar Çetin ABD'ye gidiyor! Rüzgar Çetin, hakkındaki adli kontrol şartının kaldırılmasının ardından ABD'ye gitme hazırlıklarına başladı.
2.05.2017 Magazin
O kazadan sonra hayatım değişti
O kazadan sonra hayatım değişti Yargıtay kararı onarsa 13 ay daha hapiste yatacak olan Rüzgar Çetin, kaza sonrası ilk kez sorulara yanıt verdi.
29.04.2017 Magazin
Sorular gerdi
Sorular gerdi Yönetmen Sinan Çetin önceki akşam Karaköy’deydi.
5.04.2017 Magazin
Sinan Çetin Türkiye'yi terk ediyor!
Sinan Çetin Türkiye'yi terk ediyor! Uzun zamandır ortalıkta görünmeyen Sinan Çetin İtalya'da ortaya çıktı. Sinan Çetin, ileryen zamanlarda Türkiye'yi terk edip bu ülkeye yerleşmeyi düşünüyor. Rüzgar Çetin'in babası Sinan Çetin bir mağazada görüntülendi...
21.03.2017 Magazin
Rüzgar Çetin kaza yaptığı o aracını satıyor!
Rüzgar Çetin kaza yaptığı o aracını satıyor! Rüzgar Çetin'in geçen yıl bir polisin ölümüne neden olduğu kazada kullandığı lüks otomobil internette 'ünlü birisinin aracı' ifadesiyle satışa çıkarıldı.
17.03.2017 Magazin
Temiz hava aldı
Temiz hava aldı Yaptığı trafik kazası sonrası bir polis memurunun vefatına neden olan Rüzgar Çetin, cezaevi sonrası kısa bıraktığı saçlarıyla sakallarını uzatmaya başladı.
23.02.2017 Magazin
Sürücüler müjde! 400 TL indirim geliyor
Sürücüler müjde! 400 TL indirim geliyor Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in açıkladığı, yeni dönem trafik sigortalarında sicili temiz sürücüye 400 TL indirim yapılacak
20.02.2017 Ekonomi
Rüzgar hep sert esiyor
Rüzgar hep sert esiyor Bir gece kulübü çıkışında ‘muşta’ diye tabir edilen kesici aletle bir kişiyi yaralayarak tehdit ettiği iddiasıyla hakkında 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Rüzgar Çetin hakim karşısına çıktı.
7.02.2017 Yaşam
Rüzgar Çetin koşarak kaçtı!
Rüzgar Çetin koşarak kaçtı! Bir gece kulübü çıkışında ‘muşta’diye tabir edilen kesici aletle bir kişiyi yaralayarak tehdit ettiği iddiasıyla hakkında 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Rüzgar Çetin’in hakim karşısına çıktı. Duruşmada dinlenen 2 tanık Rüzgar Çetin’in, Ahmet Tilgar’a yumruk atarak saldırdığını söyledi. Duruşma çıkışında Rüzgar Çetin adliyeden koşarak ayrıldı.
7.02.2017 Magazin
Sakin Rüzgar
Sakin Rüzgar Yaşadığı trafik kazasından sonra cezaevinden çıkan, “İnsanlar bana nefretle bakıyor, sokağa çıkamıyorum” diye açıklama yapan Rüzgar Çetin önceki akşam Nişantaşı’ndaydı.
26.01.2017 Magazin
'Neticeyi ön gördüğü halde şansına güvenerek...'
'Neticeyi ön gördüğü halde şansına güvenerek...' İstinaf Mahkemesi Rüzgar Çetin'in aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezasını kaldırarak 7 yıl 6 ay hapis cezasına çıkarmasının gerekçesini açıkladı.
26.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rüzgar Çetin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rüzgar çetin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.