Rus Şarkıcı

Rus Şarkıcı

Son dakika rus şarkıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rus şarkıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rus şarkıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Şarkıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus şarkıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 rus şarkıcı haberi bulunmuştur. Tüm rus şarkıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rus şarkıcı, Türk bayrağı ve darbukayla Moskova sokaklarını gezdi
Rus şarkıcı, Türk bayrağı ve darbukayla Moskova sokaklarını gezdi Türkiye sevgisiyle dikkat çeken Zvezda, Dünya Kupası'na katılan ülke taraftarlarına "Türkiye" tezahüratı yaptırdı.
21.06.2018 Dünya
Tasha'dan itiraf: Cinsel içerikli mesajlar...
Tasha'dan itiraf: Cinsel içerikli mesajlar... Murat Dalkılıç'ın dansçısı Ömer Yeşilbaş ile cinsel içerikli yazışmalar yaptığı iddia edilen Rus şarkıcı Tasha ilk kez konuştu. İşte Tasha'nın açıklamaları...
5.04.2017 Magazin
Murat Dalkılıç hakkında ahlaksız mesajlar!
Murat Dalkılıç hakkında ahlaksız mesajlar! Murat Dalkılıç’ın sahne koreografilerini hazırlayan ve aynı zamanda baş dansçısı olan Ömer Yeşilbaş’ın, Rus şarkıcı Tasha’ya, ünlü popçunun adını kullanarak ahlaksız mesajlar yazdığı ortaya çıktı.
25.03.2017 Magazin
Ülkeye girişi de yasaklanan Rus şarkıcı konuştu!
Ülkeye girişi de yasaklanan Rus şarkıcı konuştu! Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 9, 11 ve 13 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Eurovision Şarkı Yarışması'nda Rusya'yı temsil edecek olan Yuliya Samoylova'nın ülkeye girişi yasaklandı. Ukrayna'nın yasalarını ihlal ettiği için giriş yasağı konan engelli şarkıcı kararla dalga geçerek, "Benim gibi küçük bir kızı tehdit olarak gördüler" dedi.
23.03.2017 Dünya
Rus şarkıcı Türkiye'de kayboldu
Rus şarkıcı Türkiye'de kayboldu Antalya'ya para kazanmak için gelmişti fakat...
20.08.2012 Yaşam
Rafet El Roman'a teklifi var!
Rafet El Roman'a teklifi var! Rus şarkıcı Sergey Zverev, ünlü şarkıcıya ne teklif etti?
26.06.2009 Magazin
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Ünlü şarkıcı sahnede hayatını kaybetti
Ünlü şarkıcı sahnede hayatını kaybetti Rusya'da bir programda sahne alan Tatar şarkıcı Fania Khalilova, şarkı söylediği sırada kalp krizi geçirip, hayatını kaybetti.
23.01.2019 Dünya
Victoria's Secret şovunda sahne alacak şarkıcılar belli oldu
Victoria's Secret şovunda sahne alacak şarkıcılar belli oldu Victoria’s Secret şovunda modeller kadar sahneye çıkan şarkıcıların kim olacağı da merak ediliyor...
3.11.2016 Magazin
Hangi burç hangi mesleğe işaret eder?
Hangi burç hangi mesleğe işaret eder? Burçlarınızda sizin kişiliğinize, kabiliyetinize uygun olan meslekleri işaret eder.
7.11.2014 Astroloji
Türkücü gidemez mi?
Türkücü gidemez mi? Eurovision için bir çok iddiası olan ünlüler, yapacakları şovla iddialarını ortaya koydu
11.04.2012 Magazin
'Üçüncü Dünya Savaşına ben engel oldum'
'Üçüncü Dünya Savaşına ben engel oldum' Ünlü İngiliz şarkıcı, uluslararası bir krize engel olduğunu iddia etti
16.11.2010 Yaşam
Ünlü çiftin frikik kavgası
Ünlü çiftin frikik kavgası Fashion Havana Beach Club'ın açılışında düzenlenen defilede Rus mankenin frikiği damga vurdu
3.07.2010 Magazin
Şêrê min egîda min
Şêrê min egîda min Zülfü Livaneli, Harbiye Açıkhava’da 5000 kişiye unutamayacakları bir konser verdi
9.08.2009 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rus Şarkıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus şarkıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.