Rus haber ajansından gündemi sallayacak iddia geldi!
Rus haber ajansından gündemi sallayacak iddia geldi! Son dakika gelişmesi Türkiye'nin hiç hoşuna gitmeyecek! 23 Ocak'ta yapılacak Astana zirvesi öncesi taraflar arasında görüşmeler yoğunlaşırken Rus haber ajansı Sputnik kritik bir iddiada bulundu.
17.06.2021 Dünya
Rusya’dan önemli doğalgaz mesajı
Rusya’dan önemli doğalgaz mesajı Doğalgaz sektöründe Rusya’nın küresel düzeyde etkisi olan en büyük şirketi Gazprom’dan, Türkiye’ye gaz akışını düşürmesi konusunda önemli bir açıklama geldi. Türkiye’de bugün gündemin önemli maddelerinden birini, Gazprom’un Türkiye'ye gaz akışını alıcılarla fiyat anlaşmazlığı nedeniyle kayda değer şekilde azaltması oluşturmuştu.
29.09.2021 Gündem
'Rusya'nın ateşine maruz kalabilirler'
'Rusya'nın ateşine maruz kalabilirler' Rusya Devlet Duması Güvenlik ve Yolsuzlukla Mücadele Komitesi Üyesi, eski Federal Güvenlik Servisi (FSB) Başkanı Nikolay Kovalev, Türkiye ve Suudi Arabistan hükümetinin Suriye’ye ordularını göndermeleri halinde Rusya Hava Kuvvetlerinin havadan açtıkları ateşlerin onların pozisyonlarına gelebileceklerini göz önünde bulundurmaları gerektiğini bildirdi.
15.02.2016 Dünya
Güneş'te dördüncü patlama!
Güneş'te dördüncü patlama! Bu patlamanın etkisi ile...
15.05.2013 Dünya