Türk gemisine Rus askerlerden silahlı baskın! Görüntüler ortaya çıktı
Türk gemisine Rus askerlerden silahlı baskın! Görüntüler ortaya çıktı Rus ordusu Pazar günü Karadeniz’de Ukrayna’nın İzmail limanına sefer yapan kuru yük gemisi ‘Sukru Okan’ı hedef aldı ve uyarı ateşinde bulundu. Daha sonra gemiyi durduran Rus ordusu düzenlediği baskının görüntülerini yayınladı.
15.08.2023 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında kan donduran sözler... Rus asker korkunç gerçeği açıkladı!
Ukrayna-Rusya savaşında kan donduran sözler... Rus asker korkunç gerçeği açıkladı! Rus ordusunun işgali altındaki Ukrayna'dan gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi. Ülkedeki savaş son sürat devam ederken yakalanan Rus askerin itiraflarını kamuoyu ile paylaşıldı. İşte dünyanın konuştuğu o sözler...
12.05.2022 Dünya
Dağlık Karabağ’a Rus askerlerinin sevkiyatı tamamlandı
Dağlık Karabağ’a Rus askerlerinin sevkiyatı tamamlandı Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Dağlık Karabağ’a Rus askerlerinin sevkiyatının tamamlandığını bildirdi.
20.11.2020 Dünya
Rus ordusu Suriye'de ABD askerlerinin yolunu kesti
Rus ordusu Suriye'de ABD askerlerinin yolunu kesti Rus askerleri, ilk kez, Suriye'nin kuzeydoğusunda terör örgütü YPG/PKK işgali altındaki Kamışlı ilçe merkezine ulaşmak isteyen ABD askerlerinin yolunu keserek, geri dönmelerine sebep oldu. Suriye'nin kuzeydoğusunda daha önce ABD güçlerince yolları kesilen Rus askerleri ilk kez Amerikan askerlerini durdurarak misilleme yaptı
2.05.2020 Dünya
Suriye'deki Rus askerinin cezası belli oldu!
Suriye'deki Rus askerinin cezası belli oldu! Suriye'deki terörle mücadele operasyonları sırasında askeri mülkiyeti kaybettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan ilk asker olan Artyom Hilko hakkında hüküm verildi.
19.05.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri