Rupert Murdoch

Rupert Murdoch

Son dakika Rupert Murdoch haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rupert Murdoch ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rupert Murdoch haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rupert Murdoch

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rupert murdoch gelişmeleri de dahil olmak üzere 246 rupert murdoch haberi bulunmuştur. Tüm rupert murdoch haberleri aşağıda listelenmiştir.
Genç milyarderin inanılmaz düşüşü! Silikon Vadisi'nin yıldızlığından dolandırıcılığa...
Genç milyarderin inanılmaz düşüşü! Silikon Vadisi'nin yıldızlığından dolandırıcılığa... 'Servetini kendi başına yaratan en genç kadın milyarder' ünvanına sahip ve bir zamanlar Silikon Vadisi'nin gözdesi olan Theranos'un kurucusu Elizabeth Holmes, ABD'de görülen davada kendisine yöneltilen 11 suçlamanın dördünden suçlu bulundu. Holmes'un hastalıkları birkaç damla kanla tespit edebileceğini söylediği teknoloji hakkında, bilerek yalan söylediğine karar verildi. Holmes, medya imparatoru Rupert Murdoch ve teknoloji kralı Larry Ellison gibi milyarderlerden 900 milyon dolardan fazla para toplamayı başarmıştı.
4.01.2022 Dünya
Facebook haber kuruluşu ile ödeme anlaşması yaptı
Facebook haber kuruluşu ile ödeme anlaşması yaptı Avustralya'da sosyal medya şirketlerinin haber içerikleri için para ödemesini öngören yasanın onaylanmasının ardından Facebook, dünyanın önde gelen haber kuruluşlarından News Corporation (News Corp) ile de ödeme anlaşmasına vardı.
16.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Ön anlaşma imzalandı! Facebook ilk kez...
Ön anlaşma imzalandı! Facebook ilk kez... Avustralya’da sosyal medya şirketlerinin haber içerikleri için para ödemesini öngören yasanın Parlamento’da onaylanmasının ardından Facebook, haber yayını yapan 3 medya kuruluşuyla ön anlaşmalar imzaladığını duyurdu.
26.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Fox, Sky hisselerini Comcast'e satma kararı aldı
Fox, Sky hisselerini Comcast'e satma kararı aldı Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch'un sahibi olduğu "21st Century Fox" adlı şirket, İngiliz yayın kuruluşu Sky grubu içindeki yüzde 39'luk hisse payını Comcast'e satma kararı aldığını duyurdu.
26.09.2018 Ekonomi
Sky grubunun ihalesini Comcast kazandı
Sky grubunun ihalesini Comcast kazandı İngiliz yayın kuruluşu Sky grubunun satışı için düzenlenen ihaleyi, dünyanın en büyük kablolu TV şirketi Comcast kazandı.
22.09.2018 Ekonomi
ABD, Disney'in 21st Century Fox'u satın almasını onayladı
ABD, Disney'in 21st Century Fox'u satın almasını onayladı ABD Adalet Bakanlığı, The Walt Disney'in 21st Century Fox'u 71,3 milyar dolara satın almasına 22 bölgesel spor kanalını satması şartıyla izin verdi.
27.06.2018 Dünya
Comcast'ten Sky için 31 milyar dolarlık teklif
Comcast'ten Sky için 31 milyar dolarlık teklif Dünyanın en büyük kablolu TV şirketi ABD'li Comcast, İngiliz yayın kuruluşu Sky grubunu satın almak için 31 milyar dolar teklif verdi.
25.04.2018 Dünya
FOX'tan dev dizi projesi: Mevlana Rumi
FOX'tan dev dizi projesi: Mevlana Rumi FOX, kısa süre önce Disney tarafından satın alınmıştı.
29.01.2018 Televizyon
Suudi Arabistan'da büyük kriz! Jetler yerde Prensler otelde
Suudi Arabistan'da büyük kriz! Jetler yerde Prensler otelde Cidde'de güvenlik güçleri özel jetleri herhangi bir yüksek makamdaki kişinin kaçma olasılığına karşı yerde tutuyor ve havalanmalarına müsaade etmiyor.
6.11.2017 Dünya
Dünyaca ünlü sunucu taciz iddiaları yüzünden kovuldu
Dünyaca ünlü sunucu taciz iddiaları yüzünden kovuldu ABD'de Fox News, cinsel taciz iddialarına muhatap olan televizyon programcısı Bill O’Reilly ile artık çalışmayacaklarını duyurdu.
20.04.2017 Dünya
Kelly 20 milyon doları reddetti
Kelly 20 milyon doları reddetti ABD’de başkanlık seçimleri öncesinde yapılan ilk televizyon tartışmasında müstakbel Başkan Donald Trump’la atışarak ününe ün katan Fox News kanalı sunucusu Megyn Kelly, NBC kanalına transfer oldu...
17.06.2021 Dünya
‘AB diktatörlüğüne son verme zamanı’
‘AB diktatörlüğüne son verme zamanı’ İngiltere’de AB’den çıkış (Brexit) referandumuna neredeyse 1 hafta kala, Başbakan Cameron en büyük darbeyi kendisine seçimlerde ‘umudumuz’ diye destek veren ülkenin en büyük gazetesi The Sun’dan yedi. Gazete yukarıdaki sözlerle ‘çıkış’ istedi
17.06.2021 Dünya
The Sun: Kurtuluş için son şans!
The Sun: Kurtuluş için son şans! İngiliz The Sun gazetesi İngiltere’nin AB’den çıkması yönünde görüş bildirdi. Gazete, "Bu, son şansımız" dedi. Anketlere göre de AB'den çıkılmasını isteyenlerin sayısı artıyor.
17.06.2021 Dünya
Şakaydı gerçek oldu
Şakaydı gerçek oldu ABD’de iş adamı Donald Trump, adaylık yarışındaki en büyük rakibi Ted Cruz’un yarışı bırakmasıyla birlikte, 8 Kasım’da yapılacak başkanlık seçimlerinde aday olmayı neredeyse garantiledi
4.05.2016 Dünya
Murdoch’un oyu Trump’a
Murdoch’un oyu Trump’a ABD başkanlık seçimlerinde hep kazanan tarafı destekleyen Rupert Murdoch’un sahibi olduğu New York Post gazetesi, bu seçimde Trump’ı desteklediğini açıkladı
15.04.2016 Dünya
Putin Murdoch’un eski eşiyle beraber
Putin Murdoch’un eski eşiyle beraber Eski eşi Lyudmila Putina’dan 2014’te boşanan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch’ın eski eşi Wendi Deng ile birlikte olduğu iddia edildi.
1.04.2016 Dünya
Medya devi evleniyor
Medya devi evleniyor ‘THE TIMES’ gazetesinin 84 yaşındaki Avustralyalı patronu Rupert Murdoch’un, 59 yaşındaki Amerikalı oyuncu ve eski manken Jerry Hall ile nişanlandığı açıklandı...
12.01.2016 Magazin
Trump’a Murdoch desteği
Trump’a Murdoch desteği Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch, göçmen ya da turist olarak ABD’ye girmek isteyen Müslümanların geçici olarak engellenmesi çağrısında bulunan milyarder Donald Trump’a destek verdi.
9.12.2015 Dünya
Eski süpermodele milyarder sevgili
Eski süpermodele milyarder sevgili Yıllardır birlikte olduğu ünlü rock yıldızı Mick Jagger’dan fırtınalı bir şekilde ayrılan eski top model Jerry Hall (59), kendisine mültimilyarder bir sevgili buldu...
25.10.2015 Magazin
Twitter CEO’su istifa etti, kuş uçuşa geçti!
Twitter CEO’su istifa etti, kuş uçuşa geçti! Sosyal paylaşım sitesi Twitter’ın kurucusu ve CEO’su Dick Costolo, istifa etti. Şirketin piyasa değerini yüzde 23 eriten CEO’nun ayrılığıyla Twitter hisseleri yüzde 4 yükseldi.
12.06.2015 Ekonomi
Twitter kullanıcılarını şaşırtan gelişme!
Twitter kullanıcılarını şaşırtan gelişme! Sosyal paylaşım sitesi Twitter'ın Üst Yöneticisi (CEO) Dick Costolo'nun istifa ettiği bildirildi.
12.06.2015 Dünya
Murdoch'tan flaş karar
Murdoch'tan flaş karar Avusturya asılı Amerikalı medya imparatoru Rupert Murdoch, Twenty-First Century Fox CEO'luğu görevini oğluna bırakmaya hazırlanıyor...
11.06.2015 Ekonomi
Murdoch’tan Cameron’a destek geldi
Murdoch’tan Cameron’a destek geldi Avustralyalı medya patronu Rupert Murdoch, İngiltere’nin Avrupa Birliği (AB) üyeliğinden çıkmasına verdiği desteği geri çekti...
31.05.2015 Dünya
Blair, evi terk etti
Blair, evi terk etti İngiltere eski Başbakanı Tony Blair ve eşi Cherie’nin bir süredir ayrı yaşadığı iddia edildi
9.03.2015 Dünya
Şampiyonlara fark attı
Şampiyonlara fark attı İngiltere Premier Lig takımları, geçen sezon elde ettiği yayın gelirleriyle Avrupa'nın birçok popüler takımını geride bıraktı.
16.02.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Rupert Murdoch ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rupert murdoch haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.